icon

Oplatí sa kúpa chodiaceho pásu na chudnutie?

Včera o 17:39

Prosím, aké máte skúsenosti? Oplatí sa? Potrebovala by som sa viac hýbať z dôvodu extrémneho zvýšenia hmotnosti, denný väčší pohyb vonku z rôznych dôvodov nie je možný, cvičenie zapojím keď dám už niečo dole, chôdza je pre mňa aktuálne najlepšia, ale absolútne netuším či ísť do kúpy, ako vyberať, atď. Potrebovala by som hlavne niečo spratné a kvalitné.

Strana
z2
minenkaa
Včera o 17:50

Akurát pozerám,som rada,že si si dala poradiť
Koľko máš kg ,to pozri aby mal nosnosť ,aby mal sklon aspoň 10% a všetky sa daju vobchat pod posteľ,už len koľko si ochotná investovať

autor
Včera o 17:54
@minenkaa

Akurát pozerám,som rada,že si si dala poradiť
Koľko máš kg ,to pozri aby mal nosnosť ,aby mal sklon aspoň 10% a všetky sa daju vobchat pod posteľ,už len koľko si ochotná investovať

@minenkaa ďakujem veľmi, prosím ťa a čo sa týka kvality, je tam nejaký výraznejší rozdiel v napr. značkách a pod. ?

anonym_9f818a
Včera o 17:57

Ja mam, chodila som aj ked som chudla a chodim aj teraz, takych 40 minut pri serialy kazdy vecer 🙂

minenkaa
Včera o 18:09
@anonym_autor

@minenkaa ďakujem veľmi, prosím ťa a čo sa týka kvality, je tam nejaký výraznejší rozdiel v napr. značkách a pod. ?

@anonym_autor tam už nie v tých lacnejších ,teda čo som pozerala ,len v tej nosnosti a sklonoch ale myslím,že ti bude stačiť do tých 150€

thirstymonk
Včera o 18:17

@anonym_autor Oplati sa byť v kalorickom deficite na chudnutie 🙂

minenkaa
Včera o 18:17
@thirstymonk

@thirstymonk a ten pas to zaručí veľmi dobre

arek00
Včera o 18:23

Bežiaci pás je super vec. Obchodník bude šťastný, že vlastne predá vec, čo nepotrebuješ. Dôvod si uviedla jasný a to že chceš schudnúť. Jediná cesta je zmena stravovacích návykov. Osobne nepoznám človeka, čo behal na páse a schudol... ale poznám takých, čo boli v kalorickom deficite a pekne schudli. Hold zle sú ľudia naučený od mala... základ je strava.

autor
Včera o 18:26
@thirstymonk

@arek00
@thirstymonk ďakujem, ale úprava stravy do deficitu je pochopiteľná, poradiť potrebujem s pásom.

autor
Včera o 18:28
@anonym_9f818a

Ja mam, chodila som aj ked som chudla a chodim aj teraz, takych 40 minut pri serialy kazdy vecer 🙂

@anonym_9f818a ďakujem a môžeš odporučiť nejaký konkrétny?

uglybetty1234
Včera o 18:33
@anonym_autor

@anonym_autor ja som si objednala z temu. Mal by zajtra alebo v piatok prist. Mal vyborne recenzie, sklon 12% a rChlost tiez max 12. Ja som chodila aj do posilky, hlavne na pas. Nemusis behat, staci rychlo chodit a mat nastaveny sklon (ten som pocas cvicenia menila, teraz tento objednany pas sa meni sklon manualne). Ja som aj upravila stravu. Slo to dole a aj som sa citila taka menej huspeninova a menej ma bolel chrbat.

autor
Včera o 18:36
@uglybetty1234

@anonym_autor ja som si objednala z temu. Mal by zajtra alebo v piatok prist. Mal vyborne recenzie, sklon 12% a rChlost tiez max 12. Ja som chodila aj do posilky, hlavne na pas. Nemusis behat, staci rychlo chodit a mat nastaveny sklon (ten som pocas cvicenia menila, teraz tento objednany pas sa meni sklon manualne). Ja som aj upravila stravu. Slo to dole a aj som sa citila taka menej huspeninova a menej ma bolel chrbat.

@uglybetty1234 ďakujem veľmi.

ivik4
Včera o 18:51

Samozrejme ze ano

biba_18
Včera o 18:56
biba_18
Včera o 18:58
@arek00

Bežiaci pás je super vec. Obchodník bude šťastný, že vlastne predá vec, čo nepotrebuješ. Dôvod si uviedla jasný a to že chceš schudnúť. Jediná cesta je zmena stravovacích návykov. Osobne nepoznám človeka, čo behal na páse a schudol... ale poznám takých, čo boli v kalorickom deficite a pekne schudli. Hold zle sú ľudia naučený od mala... základ je strava.

@arek00 aktívna chôdza jej bude zvyšovať denný príjem a nebude jesť ako mačka malé porcie… plus chôdza má aj iné benefity…

anonym_7f6e4b
Včera o 19:07

@anonym_autor podla mna nie je nad walking vonku, mas tam viac kyslika, lepsie sa prekyslicujes...Doma vo vykurovanej miestnosti by sa mi ozaj nechcelo...

anonym_9f818a
Včera o 19:22
@anonym_autor

@anonym_autor uz si presne nepamatam, brala som nejaky lacny, nevedela som, ci mi to vydrzi.. z inSPORTline

biba_18
Včera o 19:29
@anonym_7f6e4b

@anonym_autor podla mna nie je nad walking vonku, mas tam viac kyslika, lepsie sa prekyslicujes...Doma vo vykurovanej miestnosti by sa mi ozaj nechcelo...

@anonym_7f6e4b ja napr. kvôli kĺbom vonku nemôžem… buď rada že ty môžeš…
a ak má napr. deti alebo seniora a nemôže ísť von, pás je tiež lepšia voľba…

tilly
Včera o 19:33

Ja som kúpila asi pred 13 rokmi poriadny, veľký pás. Od októbra do apríla využívam naplno. V lete radšej vonku. Občas treba niečo premazať, natiahnuť pás, ale inak ide stále.
Do tých malých by som nešla, potrebujem poriadnu plochu.

autor
Včera o 19:44
@tilly

Ja som kúpila asi pred 13 rokmi poriadny, veľký pás. Od októbra do apríla využívam naplno. V lete radšej vonku. Občas treba niečo premazať, natiahnuť pás, ale inak ide stále.

@tilly len na to nemám absolútne miesto.

felycity
Včera o 19:44
@tilly

pre mna super vec , ides ako ti to vyhovuje bezohladu ci je tma atd, suhlasim s
@tilly , minimalne uz len kvoli kondicke a pohybu by som uska do toho, ale ozaj kvalitnejsi

anonym_cce29f
Včera o 20:01

tiež sa rozhodujem kúpiť, len najskôr idem skúsiť v posilke či je to vhodné pre mňa.

tilly
Včera o 20:01
@anonym_autor

@tilly len na to nemám absolútne miesto.

@anonym_autor on sa dá zlozit, resp ta plocha vytiahnuť hore, dáš do kúta...
Ale tak teraz sú už aj tie maličké. Ja by som sa asi bála, že z toho spadnem

anonym_a2ba1d
Včera o 22:09

U mna je to najdrahsi vesiak v dome, ale azda ho Ty budes castejsie vyuzivat.

elenajezova
Dnes o 04:26

Ja som schudla aj samozrejme úpravou stravy, ale na 100 percent podľa mna mi pomohol pás na rýchlu chôdzu. Mám ho samozrejme aj doma. Lebo predtým som chodila do fitka. Teraz ho mám už aj doma.

elenajezova
Dnes o 04:28
@arek00

@arek00 ja som schudla aj vďaka rýchlej chôdzi....

mandzula
Dnes o 04:55
@anonym_7f6e4b

@anonym_7f6e4b Povedz alergikom😀

aalt
Dnes o 05:48

Pozri inzeraty, pasy sa celkom dost predavaju v dobrom stave. Aby mal potrebnu nosnost aj s rezervou rychlost aspon 8km/h (co nepotrebujes, len nech nejde nadoraz) a nastavitelny sklon aspon 6%, kludne aj viac ak ti dovolia klby. Na chodzu to staci.

8883340
Dnes o 07:12

určite sa oplatí ja tiez moc nikde nechodim tak doma to vybijem ešte na páse, nebežím iba rýchla chodza rychlosť 6

thirstymonk
Dnes o 09:14
@minenkaa

@thirstymonk a ten pas to zaručí veľmi dobre

@minenkaa Na to by som sa pozrel. Po hodine chodenia na pase koľko spališ? 300kcal? 350? To nie je ani jedna smiešna horalka.

minenkaa
Dnes o 09:27
@thirstymonk

@minenkaa Na to by som sa pozrel. Po hodine chodenia na pase koľko spališ? 300kcal? 350? To nie je ani jedna smiešna horalka.

@thirstymonk horalka ma 270,5 kcal a ak chce schudnúť ,tak asi bude riesit aj stravu a pri jej stave je to ideálne ,staci troska sklon a zvýši sa ten vydaj
Nie každý chce a môže makať a vies že každý deň 350x7 =2450 plus strava a sú tie čísla i moc vyššie a to je len týždeň

Strana
z2