Oplatí sa kúpiť knihu Hubnem 5x rýchlejšie?
Ma niekto tuto knihu? Zaujima ma ake sú tam recepty, ci sa oplatí kúpiť.
Ja bez nej som schudla za 3 mesiace 14kg keby to bolo 5x rychlejsie ani by to nebolo zdrave chudnutie takze da sa aj bez toho. Uz aj toto moje chudnutie bolo dost na hrane toho, co odporucaju odbornici ale prvy mesiac islo najviac kg dole. Schudla som bez jojo efektu a uz niekolko rokov sa drzala vaha nebyt tehotenstva mam ju doteraz.
Ja bez nej som schudla za 3 mesiace 14kg keby to bolo 5x rychlejsie ani by to nebolo zdrave chudnutie takze da sa aj bez toho. Uz aj toto moje chudnutie bolo dost na hrane toho, co odporucaju odbornici ale prvy mesiac islo najviac kg dole. Schudla som bez jojo efektu a uz niekolko rokov sa drzala vaha nebyt tehotenstva mam ju doteraz.
@anonym_f6bbc4 ono dost zalezi aj od nadvahy. Clovek s vysokou nadvahou, ci rovno obezitou trebars nadvaha - 50 kil a viac, moze na zaciatku schudnut velmi vela, aj viac ako ty. Ale potom sa to spomali.
ja som chudla z pomerne malej nadvahy, cca 14 kil nad idealnou vahou, bmi niekde okolo 28-30, a za 4 mesiace som schudla cca 9 -10kg , a to som si uz hovorila ze wau, kolko vela a ci to neprehanam. Ale samozrejme potom to tempo vyrazne kleslo. Teraz ked dam dole 0,5-1 kg za mesiac , tak je fajn a este ked sa to nevrati spat. Lebo mi treba dotuknut tak posledne 2-3 kila.
@anonym_f6bbc4 ono dost zalezi aj od nadvahy. Clovek s vysokou nadvahou, ci rovno obezitou trebars nadvaha - 50 kil a viac, moze na zaciatku schudnut velmi vela, aj viac ako ty. Ale potom sa to spomali.
ja som chudla z pomerne malej nadvahy, cca 14 kil nad idealnou vahou, bmi niekde okolo 28-30, a za 4 mesiace som schudla cca 9 -10kg , a to som si uz hovorila ze wau, kolko vela a ci to neprehanam. Ale samozrejme potom to tempo vyrazne kleslo. Teraz ked dam dole 0,5-1 kg za mesiac , tak je fajn a este ked sa to nevrati spat. Lebo mi treba dotuknut tak posledne 2-3 kila.
@negymama ja som chudla zo 72 na 58 takze nemala som obezitu ale mierna nadvaha tam bola pri vyske 168cm. ked mam viac pohybu sa mi to dari stiahnut aj na 55 ale tak tych 58 je pre mna tiez fajn, taky limit kedy sa citim dobre vo svojom tele a nad co nechcem ist.
@negymama ja som chudla zo 72 na 58 takze nemala som obezitu ale mierna nadvaha tam bola pri vyske 168cm. ked mam viac pohybu sa mi to dari stiahnut aj na 55 ale tak tych 58 je pre mna tiez fajn, taky limit kedy sa citim dobre vo svojom tele a nad co nechcem ist.
@anonym_f6bbc4 mam 174cm a 74kg takze chcem dat dole takých 10 kg minimálne
@anonym_f6bbc4 mam 174cm a 74kg takze chcem dat dole takých 10 kg minimálne
@anonym_autor nemas velku nadvahu.
Bud trpezliva, tieto kila das dole miernym kalorickym deficitom, trochu viac pohybu.
- proste klasika bez skratiek veducich k jojo efektu.
a preco vlastne chces schudnut rychlo? Paradoxne snaha schudnut rychlo, nakoniec /aj z vlastnej skusenosti/ vedie k tomu, ze nakoniec chudnes pomaly.
Lebo dostavi sa opatovne priberanie, potom snaha to opat stlacit dole, ale uz z vacsim usilim ako dovtedy, nakoniec sa cely proces predlzi o mnoho mesiacov ci rokov.
Pomala a bezpecne chudnutie je nakoniec to rychlejsie, za rok dva je clovek na dobrej vahe, a uz to len udrziava. Navyse pomale schudnutie nevedie k hladu, clovek nema pocit ze sa obmedzuje a strada, nepotrebuje si to potom niecim vynahradzovat.
pri cieli 10-12 kg sa vobec nemusi ponahlat, mozne prvy mesiac das viac, potom ti staci aj kilo mesacne.
Ja nechcem chudnut rýchlo, ta kniha sa tak volá. Stale mi vyskakuje na facebooku, ludia chvália recepty ze su chutne tak ma zaujima ci tu knihu niekto ma a ake recepty su v nej
nepotrebujes knihu

Na tvojom mieste si radsej kupim knihu Ako chudnut pomaly.
Pretoze len pomale chudntie je trvalo udrzitelne.
"5x rychlejsie" - je navod ako ziskat jojo efekt, rychlo a s istotou.