icon

Oplatí sa predávať knihy cez Bookbot?

22. aug 2026

Oplati sa predat knihy cez bookbot? Daju Vam 60% ceny minus 1,19e za knihu.

doriiis
22. aug 2026

Bolo mi jedno, koľko mi dajú. Len som sa ich potrebovala zbaviť. Za 4 alebo 5 mojich kníh, keď sa predali som si kúpila inú knihu. Ale to už bolo davnejsie

anonym_e2b140
22. aug 2026

hlavne sa neoplati kupovat nove knihy..

maraba
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
22. aug 2026
@anonym_e2b140

hlavne sa neoplati kupovat nove knihy..

@anonym_e2b140 preco myslis?

marianarem
22. aug 2026

@anonym_autor Ja som sa ich potrebovala zbavit a zarobila som okolo 100 Eur, bol som spokojna.

euka210
22. aug 2026

@anonym_autor presne nad tym sme premyslali , lebo sme triedili detske knihy co uz moji necitaju a riadna kopa v dobrom stave, tiez mi prislo 60% minus1,9 ze dostanem kolko, 2e za knihu? Este Martinus sa da, ale tam si potom musis kupit novu knihu za tie peniaze.

maraba
Odpoveď bola odstránená
anonym_7545f1
22. aug 2026

skús restorio.sk

majka2959
22. aug 2026

Podľa toho, čo od toho čakáš a aké máš knihy. Bookbot som využila iba pred sťahovaním a v priemere za knihu dostala necelé euro. Pokiaľ máš čas a trpezlivosť, radšej to predaj cez bazáre, teraz sa oplatí hlavne cez Vinted.

anonym_b56a8d
22. aug 2026
@moonlight1210

@anonym_e2b140 preco myslis?

@moonlight1210 Su docela drahe, na antikvariate najdem za menej penazi.

anonym_b56a8d
22. aug 2026

Na predaji knih nezarobis nic, mne islo o to sa ich zbavit. Ja som odniesla do kniznice niektore.

anonym_7d9a8b
22. aug 2026

Ja som predala asi 100 knih uz cez nich. A ano, niektore daju hodne nizke ceny, ale obcas ak mas aj starsiu knihu, po ktorej je velky zaujem, tak zase ju vedia riadne nacenit a vykompenzuje sa ti to - ja som tak za niektore 15 rocne knihy z oblasti psychologie, ktore sa uz dnes nedaju zohnat dostala okolo 50 Eur. Teraz by som rada vytriedila kniznicu zase, jednak aj dcera vyradila vela detskych knih, ale tie by presne tak po par eurach sli, ze to je noazja skor o tom - zbavit sa ich a mat doma miesto. Kedysi som davala na burzy na Facebooku, ale to potom po jednej knizke ludia kupovali - to mas problem vsetko balit, posielat a nevyprace sa ti to naraz.... Cize taky kompromis - ako rychlo sa ich chces zbavit, alebo ci chces na tom zarobit.