icon

Optimálna váha pre ženu, ktorá meria 172 cm

29. aug 2025

Koľko by podľa vás mala vážiť žena ktorá meria 172cm, má okolo tridsiatky, už má dieťa a je takej "mohutnejšej" kostry a má väčší svalový základ kvôli športu. Koľko aby bola natom fajn, zdravá ? Alebo koľko aby bola považovaná za štíhlu ? A koľko naopak je už išla vás príliš veľa ? A koľko príliš málo ?

sabinka022
30. aug 2025

@anonym_autor To je strasne individualne. Podla tu pritomnych by som uz mala byt tucna,ale necitim sa tak 🤭 Vyhrabala som decembrovu foto... 32r, 1 batola, 175cm, 75kg. Aktivne cvicim, sirsia kostra.

anonym_95b704
30. aug 2025
@anonym_90543e

@simsalabim pozri podľa appky alebo AI alebo BMI to môže byť aj 74kg. Ale žijeme v reálnom svete, kde proste nikto so 70kg pri tej výške nebude mat štíhle nohy, ruky a tip-top štíhlu postavu. Vyzerať žena môže pekne ako obrázok, cítiť sa môže ako chce, ale nebude vyzerať štíhlo.

@anonym_90543e Jasné, že môže, viď foto.

anonym_95b704
30. aug 2025
@sabinka022

@anonym_autor To je strasne individualne. Podla tu pritomnych by som uz mala byt tucna,ale necitim sa tak 🤭 Vyhrabala som decembrovu foto... 32r, 1 batola, 175cm, 75kg. Aktivne cvicim, sirsia kostra.

@sabinka022 Perfektná, štíhla, topka.

anonym_90543e
30. aug 2025
@sabinka022

@anonym_95b704 baby to vážne? pózerská fotka v tmavom oblečení v kabínkovom zrkadle? 🙈 hoďte tu svoje fotky v plavkách .. Ja nejdem nikoho presviedčať … jasne že existuju výnimky a ľudia “čo majú ťažké kosti “ a podobne, ale nieje to bežné.
@sabinka022 nič proti Tebe, si pekná žena.

sabinka022
30. aug 2025
@anonym_90543e

@anonym_95b704 baby to vážne? pózerská fotka v tmavom oblečení v kabínkovom zrkadle? 🙈 hoďte tu svoje fotky v plavkách .. Ja nejdem nikoho presviedčať … jasne že existuju výnimky a ľudia “čo majú ťažké kosti “ a podobne, ale nieje to bežné.

@anonym_90543e Fotku v plavkach nemam a ani by som ju nezverejnila. Chapem,ako to myslis. Mne islo len o to,ze 75kg nemusi vyzerat tucno. Ale je pravda,ze v plavkach/spodnom pradle to vyzera horsie...no nie tucno.

zorienka28
30. aug 2025
@sabinka022

@sabinka022 No uplna velryba podla niektorych 🤦‍♀️🤦‍♀️ vyzeras super!

ahhola
30. aug 2025
@sabinka022

@sabinka022 "pocitovo" 60😂

marsmykkok
30. aug 2025

70 plus by som povedala že je už dosť, ideál je 64-67, pod 64 zase dosť štíhla

anonym_496cd3
30. aug 2025

Tak tu mate tu plavkovu, vy odbornicky - 173 cm/68 kg, vy “riadne nadvahy”. Vidim, ze vam tu ani jednej svalova vaha nic nehovori, a protein ste nevideli ani z autobusu. Salatmi sa postava neformuje. Tie co sa tu dusujete, ako treba mat 50 kil nechcem vidiet ake ste vy mlandrave a rozkysnute v bikinach, ale idete urazat. Des toto.

zorienka28
30. aug 2025
@anonym_90543e

@anonym_90543e Ved ty hod fotku v plavkach, vsetky horime zvedavostou.

anonym_90543e
30. aug 2025
@anonym_496cd3

Tak tu mate tu plavkovu, vy odbornicky - 173 cm/68 kg, vy “riadne nadvahy”. Vidim, ze vam tu ani jednej svalova vaha nic nehovori, a protein ste nevideli ani z autobusu. Salatmi sa postava neformuje. Tie co sa tu dusujete, ako treba mat 50 kil nechcem vidiet ake ste vy mlandrave a rozkysnute v bikinach, ale idete urazat. Des toto.

@anonym_496cd3 čiže vyššia a ľahšia … ak si taká odborníčka prečo si tu postavu s proteínom aj Ty nevyformuješ? Veď stehná aj ruky máš “mľandravé” žiadne svalstvo nevidno. Na bruchu (pod pásom) máš nadbytočný tuk. Vnútorne a vonkajšie stehná to iste. Posobis mohutnejšie aj kvôli vacsim prsiam. Čiže buď tých 68kg čo už máš vyformuj, alebo daj 4-5 dole. A nikto Ťa neuráža, skus sa od iného nazoru ako máš ty odpichnúť alebo nechaj tak a môžeš byt so sebou aj ďalej spokojná a cítiť sa krásna 🙂 je to len na Tebe

anonym_496cd3
30. aug 2025
@anonym_90543e

@anonym_496cd3 čiže vyššia a ľahšia … ak si taká odborníčka prečo si tu postavu s proteínom aj Ty nevyformuješ? Veď stehná aj ruky máš “mľandravé” žiadne svalstvo nevidno. Na bruchu (pod pásom) máš nadbytočný tuk. Vnútorne a vonkajšie stehná to iste. Posobis mohutnejšie aj kvôli vacsim prsiam. Čiže buď tých 68kg čo už máš vyformuj, alebo daj 4-5 dole. A nikto Ťa neuráža, skus sa od iného nazoru ako máš ty odpichnúť alebo nechaj tak a môžeš byt so sebou aj ďalej spokojná a cítiť sa krásna 🙂 je to len na Tebe

@anonym_90543e Ty si dobre mimo 🤣🤣

anonym_90543e
30. aug 2025
@zorienka28

@anonym_90543e Ved ty hod fotku v plavkach, vsetky horime zvedavostou.

@zorienka28 prečo by som to akože robila? Ja sa tu nevystatujem ničím, mám o 10 kg menej ako prispievatelka z kabínky pri rovnakej výške a vôbec nemám ideálnu postavu, preto makám. …… Joj ženy, ale Vám niekto stúpil na otlak, čo? skúste sa skor prijať, take aké ste - že nieste také štíhle ako si myslite ako sa do krvy hádať a presviedčať otom, že nadváha je v poriadku a tip top. Pekný deň 😎

zorienka28
30. aug 2025
@anonym_90543e

@zorienka28 prečo by som to akože robila? Ja sa tu nevystatujem ničím, mám o 10 kg menej ako prispievatelka z kabínky pri rovnakej výške a vôbec nemám ideálnu postavu, preto makám. …… Joj ženy, ale Vám niekto stúpil na otlak, čo? skúste sa skor prijať, take aké ste - že nieste také štíhle ako si myslite ako sa do krvy hádať a presviedčať otom, že nadváha je v poriadku a tip top. Pekný deň 😎

@anonym_90543e Sorry ale obe baby co sem dali fotky vyzeraju TOP a na 100% lepsie ako ty, a nikto nehovori, ze na sebe nemakaju - najma, ak cvicia, co je kontinualny proces. Tym tvojim jedom, urazanim a prskanim na objektivne krasne baby skor ty ukazujes, ze niekto stupil na otlak tebe za to, ze sa maju rady take ake su a navyse uplne opravnene - nieco, cl ty zrejme nedokazes. Tolko k tomu sebavedomiu.

bonboniera
30. aug 2025
@anonym_90543e

@anonym_90543e jezis to som vedela ze hneď sem nabehnú anonymne picuriny vypisovať ze baba na fotke je mlandrava. Sa chod doma modliť za to aby si mala aspoň takú postavu jak ona a ani to by ti nedávalo právo sem vypisovať hovna. Tieto diskusie o váhe sú vždy absolútny bizar a riešiť z v nejakej výške by mala byt jedna jediná váha správna 😅 bože to vám neni trápne vypisovať takéto hlúposti

anonym_90543e
30. aug 2025
@bonboniera

@anonym_90543e jezis to som vedela ze hneď sem nabehnú anonymne picuriny vypisovať ze baba na fotke je mlandrava. Sa chod doma modliť za to aby si mala aspoň takú postavu jak ona a ani to by ti nedávalo právo sem vypisovať hovna. Tieto diskusie o váhe sú vždy absolútny bizar a riešiť z v nejakej výške by mala byt jedna jediná váha správna 😅 bože to vám neni trápne vypisovať takéto hlúposti

@bonboniera no lebo je 🙈 a sama sa oháňa na iných že nevideli proteín ani z autobusu … Postavu ma fajn (ja by som takú nechcela, čiže nebudem sa modliť vďaka za tip ) ale určite nemá svalnatú váhu to teda isto nie ❤️ stále dookola tie iste sa tu burcujete a pohoršujete, už je to fakt zbytočne … nebudem na Vás už reagovať.

anonym_496cd3
30. aug 2025
@anonym_90543e

@bonboniera no lebo je 🙈 a sama sa oháňa na iných že nevideli proteín ani z autobusu … Postavu ma fajn (ja by som takú nechcela, čiže nebudem sa modliť vďaka za tip ) ale určite nemá svalnatú váhu to teda isto nie ❤️ stále dookola tie iste sa tu burcujete a pohoršujete, už je to fakt zbytočne … nebudem na Vás už reagovať.

@anonym_90543e Ty chapes, ze neexistuje nieco, ako “svalnata” a “nesvalnata” postava? 🤣 existuje len pomer svalov a tuku, a kazdy ho ma inde, co sa odraza na vahe. Ja aktivne cvicim asi 2 roky a mam jedalnicek, a teraz som sa kvoli tebe pozrela do appky a mam 68% pomer svalovej hmoty, co je objektivne super pre zenu. Mala by som menej kil, keby tie svaly boli tuk, ale vyzerala by som horsie.
Nielen zamindrakovana a zla, ale este aj hlupa. Zamysli sa nad sebou.

anonym_95b704
30. aug 2025
@anonym_496cd3

@anonym_496cd3 Parádna postava, štíhla, výborne 👍

anonym_95b704
30. aug 2025
@anonym_90543e

@anonym_90543e Ty sem daj foto, krasotina

sisska96
30. aug 2025
@anonym_2ffc5b

@sisska96 nezavid a zamakaj na sebe aj ty kľudne

@anonym_2ffc5b ďakujem ja nechcem vyzerať ako kostra 🤣

majlo1234
30. aug 2025
@anonym_90543e

@anonym_90543e ale idealna postava nie je len jedna, idealna je pre kazdeho ina 😚 ak mas PPP, idealne nech mas aj 45 kil pri takej vyske.

bonboniera
30. aug 2025
@anonym_90543e

@anonym_90543e drž sa toho a nereaguj vôbec 🫶

minenkaa
30. aug 2025

Ale veď váha absolutne nie je správny ukazovateľ a ak sú tie dve čo dali foto obézne alebo teda majú nadváhu , tak potom 99%ludi je fakt vo vyspelom svete tuční

anonym_496cd3
30. aug 2025
@minenkaa

Ale veď váha absolutne nie je správny ukazovateľ a ak sú tie dve čo dali foto obézne alebo teda majú nadváhu , tak potom 99%ludi je fakt vo vyspelom svete tuční

@minenkaa Presne tak. Ci je postava “pekna” alebo “idealna” urcuje skor pomer svalov a tuku, nez nejake jedno konkretne cislo na vahe. Teda nejaka total namakana baba moze mat aj viac, nez 70 kg a ani gram tuku na tele, a bude vyzerat 100x lepsie, nez rozkysnuta 50-kilova baba, ktora ma 50% tuku a ziadne svaly. To ale tu niektore odmietaju akceptovat.

jablkovastrudla
30. aug 2025
@anonym_496cd3

@sabinka022
@anonym_496cd3 dievcata obe vyzerate dobre, mate pekne stihle postavy a pritom zenske tvary. Ja som vyssia a mam menej kil ale vysoke % tuku, neviem sa donutit cvicit 🤦🏼‍♀️👎🏼

angelix
30. aug 2025

@anonym_autor za mna idealna vaha pre zenu 18-60 rokov ktora pravidelne necvici, nesportuje, alebo len velmi malo, ma priemerny podiel svaloviny vs tuk, sa moze pohybovat od 48 - 65 kil pri vyske 170-172 cm, aby vyzerala dobre. Ale tu hraju rolu ale este aj hormony a genetika, preto tak velky rozptyl.
Pre vysportovanu postavu vo vyske cca 170 cm, ktora cvici silovy trening, moze mat aj 70 kil a vyzerat dobre.

buberova
30. aug 2025
@anonym_90543e

@buberova tak riadna možno nie, ale nadváha určite 🙂 a darmo sa môžete presviedčať otom ze je to pekná postava … veď niekomu sa môže páčiť plnoštíhla žena, to je v poriadku. Ale na 172cm 70kil je proste nadváha a musí to byť vidno. Ale proti gustu …

@anonym_90543e nepýtam sa či sa tebe taká postava páči. Ale že ako si prišla na to že je to nadváha (objektívne).

anonym_d97bf7
Odpoveď bola odstránená
anonym_90543e
30. aug 2025
@anonym_d97bf7
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d97bf7 Ty si riadna 4. cenová … a aspoň čítať sa nauč, keď už vyjadrovanie je chabé.

acsa
30. aug 2025

@anonym_autor ja mam 173cm a 64 kíl a ludia mi hovoria ze vyzeram ako z koncentračného tábora 🫣