icon

P90x, Insanity, Beachbody - cvičebný program na chudnutie

moischaaa
20. jan 2013

Kočky nenašla som tu nič podobne ohladne tychto cvicebnych programov , poznate ich ? skusali ste cvicit ? v zahranici su velmi popularne a ohromne vysledky dosiahli s tymito cviceniami , ja som minuly rok schudla upravou stravy a sem tam aj cvicenim vyse 30kg, tento rok by som chcela zacat formovanie pomocou tychto cvicebnych programov, ak si pozriete na youtube vysledky myslim ze vas to hned nakopne, dufam ze sa tu pozbierame a budeme sa podporovat 🙂

aniane
17. aug 2013

Ahojte kocky, dlhsie sledujem diskusiu kedze som aj ja par tyzdnov dozadu docvicila Insanity. Predtym som cvicila Jillian a Boba Harpra, bol to pre mna dobry start pre odcvicenie Insanity, keby nemam tuto pripravu tak asi umrem 😀 . Po docviceni Insanity som zacala striedat Insanity s Bobom Harprom a s Focus T25 ale poviem Vam, ze aj ked mam Boba velmi rada, nemohla by som ho cvicit pravidelne, pretoze to tempo v Insanity je pre mna ako droga 🙂 . Je to paradne cvicenie, mam vybornu kondicku a nemam problem s kolenami aj ked som mala kedysi na prave koleno uraz. Vela robi aj spravne prevedenie cvikov, pokial sa robia zle polodrepy alebo vypady a pod., tak kolena velmi trpia, v tomto mi super padli cvicenia pred Insanity, kde som sa naucila ako spravne robit jednotlive cviky. Insanity velmi odporucam kazdemu, kto chce spevnit telo, nabrat kondicku, kto miluje sialene tempo cvicenia a komu nevadi ten coko fesak Shaun 😅 😎 . Focus T25 je fajn, je to pomalsie cvicenie ako Insanity, ale po case by uz mohlo trosku nudit...ale to moze kazde z cviceni 🙂 Cviceniu zdar! 😅

dnika2
17. aug 2013

nejaky link a vysvetlenie akos a to cvici? 😒

iconka
19. aug 2013

@aniane ahoj 😉 Suhlasim s tebou, len mne sa Focus T25 teda vobec nezda pomaly 😉

Focus T25 - mam za sebou prvy tyzden, velmi sa mi to paci, len zacinam premyslat od coho upustit, kedze milujem aj Jill, Boba a beh a vsetko sa naraz cvicit proste neda. Zatial to kombinujem ako sa mi zachce, ale budem si musiet spravit nejaky plan, takto to dalej nejde 🙂 (uz som vyradila svihadlo, rotanujem obcas, brusaky tiez uz nemam cas robit...)hrozne, potrebovala by som asi dlhsie dni🙂

aniane
19. aug 2013

@iconka Teraz som pod velkym vplyvom Insanity a preto mi vsetko ostatne pride pomalsie 😅 , ale das mi za pravdu, ze je pomalsi ako Insanity, tak som to myslela v predchadzajucom prispevku 😉
Na nete som nasla priblizne mnozstvo spalenych kalorii pri T25 a aj to ma trosku odradilo, kedze tych kalorii sa pri T25 vela nespali :-/ . Vies ako, ked uz makam, tak by som rada aj co to popalila 😀
Od Jill cvicis co? Neviem, ja by som ju vypustila aj ked ju mas rada 🙂 . Osobne Insanity striedam s Bobom, na viac mi cas zial neostava 😒

iconka
19. aug 2013

@aniane kolko si nasla, ze sa cca spali kJ pri Focuse? Akoze je mi jasne, ze to je individualne, ale tak cca by ma to aj zaujimalo. Ja fakt mam pocit, ze Focus je velmi rychly a nepovedala by som, ze pomalsi ako insanity. Akoze jasne, tu sa tempo nezrychluje tak ako pri insanity, ale ked si nasadis rychle tempo hned na zaciatku, tak je aj Focus rychly. Alebo mam len ja ten pocit? Mozno... 🙂 Od Jill striedam vsetky jej dostupne cvicenia (mam asi vsetky) podla toho na co mam chut. Dnes napr. planujem dat po Focuse pol hodinku beh. Uz sa snazim necvicit viac ako 60-70minut denne (vcera len 40 😀 ), lebo uz mi ludia zacinaju hovorit, ze som az moc chuda a to nechcem. Takze s mierou aj toto. A Boba sa tiez nechcem vzdat, lebo je to perfektne na posilovanie a tvarovanie.

aniane
19. aug 2013

@iconka Pri Focuse sa dodrziava nastavene tempo Shaunom a spol ci? 😕 Neskusala som navysit tempo tak, aby som ich predbiehala 😅 Jasne, ono je to ine cvicenie ako Insanity, Focus je taky ustalenejsi, Insanity ma nabehy s max. tempom preto si myslim dostal aj tento nazov 😅 a rovnako asi aj preto ma clovek pocit ze je rychlejsie, teda ja mam taky pocit 🙂 ... Nasla som okolo 200kalorii (ale je to indi vidi) za jedno cvicenie T25, Insanity ma cca raz tolko... Pri Bobovi sa spali tiez vela kalorii, pri Jill asi menej ale Jill som uz par mesiacov necvicila tak neviem...
Podla fotiek ktore mas v blogu mas paradnu postavicku, mala si aj predtym akurat to bruseno vytrcalo, ale teraz je to spicove 😎 a na tvoju vysku mas super vahu tak sa ani necudujem ze tak okolie hovori. Ale tak vies ako, ono tam moze byt aj zavist a snaha o to, aby si sa na to vykaslala...vies aky su ludia...

lalonka
24. aug 2013

@aniane ahoj,,no ja sa dovolim pridat,,insanity som skakala sest mesiacov ako blazon,,,ale dokazila som si kolena,,kedze som miesto natahovaciek po rozbehu zaradila este vlastne cviky 😕 tak som mala pauzu,,zacala som ten focus T25 teraz,,,ale neviem no nie je to ani najlahsie teda,,ale pravda insanity je vacsia makacka,,k teme...chcela som sa ta spytat ked si na take rychle tempo ako ja,,tak co vidis na Harprovi,,,ja som to kukala a neviem no mne sa zda taaak akosi nudne a pomale,,ci ma tiez nejaky program ci ako? 🙂

sisa.b
24. aug 2013

@iconka aj mne sa veľmi páči 🙂 Insanity som nejak nezvládla - deň pauza a už som sa nevedela vrátiť späť. Pri Focuse taký problém nemám. Je leto, takže teraz necvičím každý deň, občas sme vybehli na celý deň na plavku, alebo na bajky, tak potom som už necvičila. Ani počas víkendových grilovačiek 😀
A kde máš svoj blog? Sledovala som tvoje pokroky ešte v Jill téme, teraz nejak nemám čas vysedávať tu, ale rada sa motivujem 🙂

iconka
24. aug 2013

@sisa.b ja svoj blog nemam, neviem pisat tak putavo, aby som tym zaujala davy 😀 Fotku mam v albume, ked chces pozri. A som rada, ze aj tebe sa viac paci Focus, nie iba mne. 🙂

sisa.b
24. aug 2013

@iconka váhová zmena teda riadna, ale na foto "pred" by som ti toľko vôbec netipovala. Akú máš výšku? Ja vypadám s menšou váhou biednejšie 😀 Keby toto bola súkromná téma, tak by som dala aj svoje fotky.

iconka
24. aug 2013

@sisa.b mam 180cm a mame aj sukromku, ale nie o insanity, ak chces, mozem ta pridat 😉

sisa.b
24. aug 2013

@iconka ha, tak teraz si ma dostala 😀 Obvykle si svojou výškou ospravedlňujem tú vysokú cifru na váhe 😀 A ajhľa, ty meriaš toľko, čo ja, len máš o 10kg menej 😅
Tak ale ja som so svojou váhou nateraz spokojná, lebo po pôrode som mala o 20 viac, takže toto je pre mňa celkom úspech. Ja si takúto váhu držím už asi 15 rokov ( plus-mínus 2kg), ale teraz prvý raz som si ju športovaním vydobyla 😎 Samozrejme so svojou postavou nie som spokojná a pokračujem ďalej. Len sa mi zdá, že ma to číslo akosi brzdí v ďalšom postupe. 😝

aniane
25. aug 2013

@lalonka Ahoj 😉 , svaly pri Insanity treba poriadne ponatahovat, raz sa mi stalo ze som vynechala strecing a mala som na druhy den co robit 😅 a isla si 6mesiacov podla planu ci si cvicenia prehadzovala resp. necvicila kazdy den? Momentalne uz kazdy den necvicim lebo mi to deti nedovolia a hlavne mladsia, ktora je na mne od rana do vecera zavesena 😅
Skusala si cvicit Boba alebo si iba videla? Vyskusaj zacvicit ho 😉 , je to pomalsie tempo ale ver tomu, ze da tiez zabrat. Par tyzdnov dozadu som konecne kupila tazsie cinky a s nimi je to cvicenie tazsie a najma na ruky. 🙂 Ale ono vlastne pri vsetkych jeho cviceniach posilujes komplet cele telo aj ked ma cvicenie zamerane napr. na kardio... Momentalne mi velmi vyhovuje striedanie Insanity a Boba, pri Insanity sa vyblaznim lebo je rychle a pri Bobovi relaxujem s tym, ze si stale slusne zacvicim. Urcite vyskusaj a urcite odporucam tazsie cinky kedze uz mas Insanity odcvicene. Od Boba cvicim v podstate vsetko, ale najviac ma bavi Total body transformation (zamerane na cele telo), Pure burn super strenght (zamerane na ruky a cele telo), Totally ripped core (zamerane na brucho a cele telo), Ultimate cardio (kardio zamerane na cele telo) a pod. Skusila som od neho vsetko, necvicim stale to iste ale striedam aby svaly necvicili stale rovnake cvicenia a snazim sa kombinovat cvicenia tak, aby som raz cvicila napr. ruky, druhy cele telo, treti bucho, strvty kardio a pod., ja ho velmi odporucam aj ked je pomalsi ako Insanity. 😉

lalonka
25. aug 2013

@aniane aha no dobre,,ale to si si asi postahovala nie,,lebo na youtube su myslim len casti,,tak ho vyskusam,,,ja som zacala s insanity v januari,,,po jednom dni,potom som niekedy ako sialenec cisty aj dvakrat do dna 😝 magor....vikendy vacsinou oddych,,nesla som podla planu,,,striedala som si ako som mala chut...a asi tri tyzdne som vynechala raz,lebo sme boli v nemocnici s malou,inak mala mi zaspavala o siedmej a na obed dve hodky tak som mala krasne cas,,,teraz vsak na obed tak hodku a vecer mi zaspi tak o desiatej,,,co je horsie,,tak neviem si akosi navyknut,,,bo o desiatej mi je casto neskoro podskakovat,,ale verim ze ju to prejde,,,davam si T25 naobed,,ale idem spat na insanity asi zase,,nejak som vysla z formy za tu pauzu 😅 no a ja mam miesto ciniek na nohach abo rukach zataze zapnute,,,tak pohoda,2xpol kila,,ale mne to staci,,potom mam naplnene persilove flase tie stredne,,ked cisto ruky cvicim,,no a tak asi,,tak vyskusam teda ako ty aj toho boba kombinovat ,,dik za radu ;)
PS:pridam svoje brusko,,ked som skakala insanity ,,, 😵

aniane
26. aug 2013

@lalonka Supis brusino, vidiet ze cvicis 😉
Jj postahovala som na stiahnito, vsetky ficia ako maju. Tak to mas paradne zataze 😀 , ked som zacinala, cvicila som s octom, potom som si kupila kilove cinky a pouzivala som tie a teraz mam 2, 3 a 5kg a kilovu cinku uz ani nevytahujem. U mna detto problem s casom, ked som mala malu uplne mini pidi tak sa dalo, ale teraz ked ma tendenciu vyliezt az na strop je to horsie 😀 . V poslednej dobe cvicim cez obed ked zaspi, ale zase starsie chce to a tamto, no co ti poviem, som rada ze stiham aspon 4x do tyzdna 😎

lalonka
28. aug 2013

no ja si uz skacem insanity a som spokojnejsia 🙂) mozno ked sa dam spat do formy nabehnem na focus naspat ..ale to km bude aj dalsi program vymysli ShaunT dovtedy 😀 skusala som aj toho Harpra konecne a pravda fajne cviky ma,,,takze si to striedam,,no s tym spanim to je u nas halabala,,,tak cvicim raz o osmej raz o desiatej,raz na obed,,no ako pride a niekedy vobec..ale to mam vtedy sklon k maskrteniu co nem dobre 😠 takze tak drzime si prsteky,,,nech to skace 🤐 a dakujem 🙂
,,snad sa brusko vrati spat a vyformujem ho este viac,,, 😎

lalonka
28. aug 2013

@aniane vzdy zabudnem oznacit prijemcu 😕

eva_ballester
22. okt 2013

Ahojte, nevedeli by ste mi niekto pomoct? Hladam link na insanity a neviem nikde na nete najst. Chcem to zacat cvicit hlavne ked je uz vonku chladno. Diky moc 🙂

anusik2
25. okt 2013

KUPIM CVICEBNY PROGRAM ,, INSANITY,, ponuknite!!!!!!!

kajxia
30. nov 2013

Ahojte,

zacinam s Insanity !!! toto forum je SUPER! dakujem za vsetky rady .
chcela by som vediet , ako teraz vyzerate ( pisali ste v januari ).

🙂))

claudinka
3. dec 2013

Ahojte baby, cvicite tu niekto Insanity alebo podobny cvicebny program? 🙂

zuzanka1984
8. dec 2013

baby a kde si to insanity stiahnem...? poslite link lebo som nejak vela nasla... =)

zuzanka1984
8. dec 2013

@eva_ballester našla si? pošli aj mne, dakujem

scheba
10. dec 2013

@iconka Ahoj, sme si volakedy pisali na temu Bob Harper. teraz neviem kde by som nasla T25 program - cvicenia a aj plan..poradis mi prosim? Dakujem

iconka
11. dec 2013

@scheba ahoj, roypis cviceni je tu: http://www.smartassfitness.com/focus-t25-review/ ale linky nemam, nakolko to uz necvicim skrz koleno a tak som to zo zaloziek pomazala.

mattuliatko30
7. máj 2014

@anusik2 ahoj, zohnala si prosím ten program na to cvičenie?..nemáš nejaké linky nato? dakujem. 🙂

anusik2
7. máj 2014

@mattuliatko30
ahoj...dala som si na bazos inzerat ze kupim tento cvicebny program a ozval sa mi jeden chalan, ktory mi program napalil na dvd.

23sonca08
11. máj 2014

@lucka127 ahoj, pridala by si prosím ťa aj mňa do tej súkromky ? Aby som tam potom tiež mohla ja foto pridať .... ja som práve skončila 5ty týždeň INSANITY, takže od pondelka mi začína 2. fáza ... som zvedavá ako budem vyzerať na konci ;)

lucka127
11. máj 2014

@23sonca08 ahoj ani neviem ci este funguje:D lebo admin premazaval co nebolo dlho akcne 🙂a ja som tehulka tak neriesim:D

lucka127
11. máj 2014

@23sonca08 uz mi ju ise ze neexistuje:(