icon

Partner mi povedal, že som obézna

nyyka
13. feb 2021

Ahojte žienky, ja sa vlastne chcem len posťažovať možno si prečítať že môj partner je blázon nie ja. Mám 29 rokov, 168 cm a 67 kíl, celý život viac menej bojujem s váhou teda bojujem v zmysle že v 15nástich som mala 90 kíl čo vyzeralo vážne zle, takže som skrátka človek čo priberie s pohára vody, nechcem tým povedať že by som si za svoje kila nemohla sama ale skrátka niekomu sa to lepí jednoducho akosi viac. Už tri roky žijem s partnerom a, ktorý sa síce rád obzrie za peknou ženou ale to skôr považujem za zdravé ako an škodu, lenže nikdy nenarážal na moju postavu. Skrátka ja som ten typ čo má vrch tela pomerne chudý, lenže nohami môžem konkurovať dostihovým koňom. Celý tento môj celoživotný boj avšak dostal celkom zabrať, pozerali sme reláciu v televízore kde bola žena s deťmi a hovorila o stravovaní a tak že potrebuje zmeniť, skrátka aby som to zhrnula povedala že má 140 kíl otočím sa na chlapa a vravím, fuuha to už je asi morbídna obezita a popri tých deťoch nemôže vládať a on že jasné že to je morbídna obezita a potom sa ho opýtam vlastne už som to aj oľutovala, že prídem ti obézna? a on vlastne s kľudom áno si obézna.... po chvíľke ticha a môjho zdeseného pohľadu dodal, tak nebudem ti hovoriť že si chudá keď nie si.... ako vážne chudá niesom, nedovolím si opliesť opasok ako šortky, lenže určite si sama sebe nepripadám obézna, takže teraz máme doma ticho a ja vlastne premýšľam že asi nie je moc správne keď muž s ktorým žijete vám povie že ste obézna, keby to bolo aspoň že mi chce dohovoriť ale baby, ja sa po večeroch dávim bulgurom a pšeom 🙂 teda chcem napísať že sa vážne zdravujem aspoň ako tak v poriadku, snažím sa aj hýbať sa v momentálnej situácií aspoň behám, varím na dvojmo - jemu smotanový perkelt s haluškami a sebe varené kura s ryžou.. a po tom všetkom vám povie si obézna.... takže baby ak aj bojujete s nadváhou preboha budte radi ak je váš partner pri vás a nedočkáte sa len toho že ste obézna..... mám teraz zo seba vlastne hrozný pocit... a pritom si nemyslím že mám na to až taký dôvod.... želám peknú sobotu a prosím napíšte aspoň jedna že magor je on 🙂 ďakujem

marca12
13. feb 2021

@andreatytler dovolim si nesuhlasit. Nie kazda chce klamstva.

andreatytler
13. feb 2021

@marca12 No toto mi je tazko verit... uved aspon 2 priklady kedy ta muz za nieco kritizoval a ty si to zobrala s usmevom.

tinapa
13. feb 2021

@marca12 Toto je len milosrdná lož. Nemyslím klamať v ostatných veciach, v hocičom inom..samozrejme.

dskjhfdlkdjhl
13. feb 2021

@nyyka A vie Tvoj partner, co znamena obezna? Lebo problem moze byt v tom, ze ma uplne inu predstavu o tom ako Ty. Proste by ste si mali ujasnit definicie, aby ste vedeli, ako a ci sa dalej hadat😀

marca12
13. feb 2021

@andreatytler tak never,ja nepotrebujem nikoho presviedcat. Aj kritiku treba vediet podat. V kazdom zdravom vztahu musi byt aj kritika,ta nas posuva,smeruje. Ako pisem,rozumni ludia vedia kritiku podat aj ju prijat.

marca12
13. feb 2021

@tinapa chapem,no ja ani milosrdne lzi neuznavam.

sara07
13. feb 2021

@nistika ja neviem ale ako inteligent chlap snád vie čo keca a čo ako k čomu prirovná 140 kg verzus 67 ?????? zase nerobme z nich debilov čo nezvlada komunikaciu , slepô hluchô ..však musí vidiet čo je on a čo ona, že sa nenapchava že rieši stravu stara sa

h2
13. feb 2021

@marca12 Aké klamstvá? Keby mala 100 kíl a muž jej povie, že nie je obézna, to by bolo milostné klamstvo. Ale ona obézna nie je a on jej povie, že podľa neho je???

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
h2
13. feb 2021

@zazvorka87 Pri ženskej hmotnosti končí každá sranda! 😂

nistika
13. feb 2021

viete co je najlepsie? chlap urazi zenu (ci uz umyselne alebo nie) a my sa tu hadame ci je autorka obezna alebo ci je jej chlap deb.l...neviem ale toto asi nebol ciel...tak ci tak....autorka asi potrebovala podporit jak od partnera tak teraz od nas a pocut ze vyzera super...cize asi by sme to mali povedat....ja som to uz povedala v prvom prispevku ale mozem to zopakovat. 67kg nieje obezita.

petamich
13. feb 2021

@nistika jasne, ze nie je obezna! len to by si v prvom rade mal uvedomit ona a tesit sa z toho ako schudla a aka je (isto) kocka
a to, ze potrebovala pochvalit, mala v prvom rade asi povedat jemu, lebo presne tak by som zareagovala ja, ked chcem kompliment a mojmu partnerovi to nedopne (ano mam taky typ doma 🥴) tak mu poviem, ze teraz bol ten spravny cas na empatiu a mal mi povedat, ze vyborne vyzeram ale asi by nam neprospelo, keby som sa odula, dva dni sa s nim nerozpravala a cakala od zien na MK, ze mi potvrdia, ze je hulvat, mimo, debil a ine tituly, ktore tu na jeho adresu padli a pri tom to nie je pravda (v nasom pripade, autorkinho partnera a ich vztah nepoznam)

bennn
Odpoveď bola odstránená
h2
13. feb 2021

@bennn Tak po prvé, autorka neváži 68 kíl, ale 67. Ak sa chceš pomýliť v tom, koľko žena váži, tak vždy radšej smerom nadol. 😉
Po druhé, autorka sa nepýtala muža, či má ideálnu postavu. Sama píše, že vie, že nemá. Pýtala sa, či sa jemu zdá obézna. Medzi ideálnou postavou a obezitou je veľký rozdiel. A 67 kíl nie je obezita ani náhodou. Podľa žiadneho kritéria.

majkeel
13. feb 2021

🙂 Ber manzela s humorom, vola sa to suchy anglicky humor.
Muž so ženou večerajú v reštaurácii. Žene zrazu kvapne kečup na tričko a hovorí: " Ach nie, vyzerám ako prasa."
Muž: "No a ešte si si aj zaspinila tričko."

h2
13. feb 2021

@majkeel Toto je síce vtipné a aj my si takéto podobné vtípky s mužom navzájom robíme, ale v autorkinom prípade to nebolo myslené, ako vtip.

majkeel
13. feb 2021

@h2 Inak, povedzte chlapovi, ze pribral. Bud sa zasmeje, otvori si pivo, alebo povie, od zajtra zacinam behat. Zoberie to ako vtip, alebo ako vyzvu. Povedzte to zene, napise urazena na konika a pomaly pise ziadost o rozvod. ;D

h2
13. feb 2021

@majkeel Povedať, že pribral (alebo zostarol, alebo zošedivel...) chlapovi a žene je obrovský rozdiel!

h2
13. feb 2021

@majkeel A navyše ona nepribrala. Schudla vyše 30 kíl.

majkeel
Autor odpoveď zmazal
h2
13. feb 2021

@majkeel Pardón, opravujem sa! Vyše 20. Ale aj to je dosť.

majkeel
13. feb 2021

@h2 Prava dama nosi aj svoje kila s graciou. ;)

h2
13. feb 2021

@majkeel To je výhovorka pre tučné.

majkeel
13. feb 2021

@h2 Tento poznas? Priateľka mi povedala, že zdedila postavu gréckej bohyne. Tak som jej povedal, že Budha nie je grécky boh! ;)

h2
13. feb 2021

@majkeel Nepoznám. Dobrý! 😂👍

majkeel
13. feb 2021

@h2 🙂 Moja žena mi naznačovala, čo chce na nadchádzajúce výročie. Povedala:
"Chcem niečo, čo prejde od 0 na 100 za 3 sekundy."
Tak som jej kúpil osobnú váhu. A hádka začala...
...
Neberte zivot tak vazne 🙂

andreatytler
14. feb 2021

@majkeel Ano, vacsina chlapov sa neurazi ked im povies ze su obezny ale to nie je preto lebo maju lepsi zmysel pre humor... skus im povedat ze maju maleho alebo ze sa im zvacsila plesina... a hned bude ticha domacnost.

majkeel
14. feb 2021

@h2 Ale on jej predsa nehovori, ze je pribrata. Odpovedal jej lakonicky, az ked sa ho priamo opytala? ;)
Co z toho vyplyva, ak nie som spokojny/a s tym, co vidim v zrkadle, nebudem este chciet od chlapa, aby ma presviedcal o opaku.
@andreatytler maleho, plesina,... S tucnotou sa vzdy da nieco robit, ale ak je clovek primaly, privelky, plesaty, skaredy,... s tym uz nic neurobi. 🙂
Nerobte z toho dramu, cez covid vsetci pribrali a v lete po epidemii zase zchudnu.

Nejtěžší život mají modelky. Zkuste si to představit, celý život nic nedělat a nepřibrat.

Je statisticky dokázáno, že ženy, které mají nějaké to kilo navíc, se dožívají vyššího věku než jejich muži, kteří měli k tomu jakékoli komentáře.
;)

majkeel
14. feb 2021

@andreatytler 🙂
- Sedel som s manželkou pri stole na jej stredoškolskej stretávke.
Neustále sledovala opilca, ktorý sedel sám pri vedľajšom stole a pohrával sa s pohárikom.
Opýtal som sa jej \"Poznáš ho?\"
\"Áno\" vzdychla si. \"Je to moja stará láska. Pokiaľ viem, tak sa dal na pijatiku hneď po našom rozchode pred mnohými rokmi a počula som, že odvtedy nevytriezvel.\"
Povedal som: \"Ó Bože! Kto by si pomyslel, že človek môže oslavovať takú dlhú dobu?\"

A hádka začala.....

- Manželka stála v spálni pred zrkadlom a prezerala sa. Nebola spokojná s tým čo videla a tak povedala svojmu mužovi:
\"Cítim sa príšerne. Vyzerám stará, tučná a škaredá. Naozaj potrebujem, aby si mi povedal nejaký kompliment, niečo pozitívne\".
Manžel odpovedal: \"Na tvoj vek máš zrak ako orol\"

A hádka začala.....

syslik81
14. feb 2021

@nyyka dotklo sa ta co povedal partner,,, dotklo sa ta to co sme povedali mi a ty si nechcela pocut ... proste tebe sa nepaci odpoved s ktorou neratas a to nieje problem nas ale tvoj ... ty by si sa mala nad sebou zamysliet , preco sa nemas tak strasne rada a preco ti tak zalezi na nazore cudzich ludi alebo preco partner nehovori len to co chces pocut ... mala by si popracovat na sebe a prestat sa zamyslat nad druhymi ...