icon

Partner mi povedal, že som obézna

nyyka
13. feb 2021

Ahojte žienky, ja sa vlastne chcem len posťažovať možno si prečítať že môj partner je blázon nie ja. Mám 29 rokov, 168 cm a 67 kíl, celý život viac menej bojujem s váhou teda bojujem v zmysle že v 15nástich som mala 90 kíl čo vyzeralo vážne zle, takže som skrátka človek čo priberie s pohára vody, nechcem tým povedať že by som si za svoje kila nemohla sama ale skrátka niekomu sa to lepí jednoducho akosi viac. Už tri roky žijem s partnerom a, ktorý sa síce rád obzrie za peknou ženou ale to skôr považujem za zdravé ako an škodu, lenže nikdy nenarážal na moju postavu. Skrátka ja som ten typ čo má vrch tela pomerne chudý, lenže nohami môžem konkurovať dostihovým koňom. Celý tento môj celoživotný boj avšak dostal celkom zabrať, pozerali sme reláciu v televízore kde bola žena s deťmi a hovorila o stravovaní a tak že potrebuje zmeniť, skrátka aby som to zhrnula povedala že má 140 kíl otočím sa na chlapa a vravím, fuuha to už je asi morbídna obezita a popri tých deťoch nemôže vládať a on že jasné že to je morbídna obezita a potom sa ho opýtam vlastne už som to aj oľutovala, že prídem ti obézna? a on vlastne s kľudom áno si obézna.... po chvíľke ticha a môjho zdeseného pohľadu dodal, tak nebudem ti hovoriť že si chudá keď nie si.... ako vážne chudá niesom, nedovolím si opliesť opasok ako šortky, lenže určite si sama sebe nepripadám obézna, takže teraz máme doma ticho a ja vlastne premýšľam že asi nie je moc správne keď muž s ktorým žijete vám povie že ste obézna, keby to bolo aspoň že mi chce dohovoriť ale baby, ja sa po večeroch dávim bulgurom a pšeom 🙂 teda chcem napísať že sa vážne zdravujem aspoň ako tak v poriadku, snažím sa aj hýbať sa v momentálnej situácií aspoň behám, varím na dvojmo - jemu smotanový perkelt s haluškami a sebe varené kura s ryžou.. a po tom všetkom vám povie si obézna.... takže baby ak aj bojujete s nadváhou preboha budte radi ak je váš partner pri vás a nedočkáte sa len toho že ste obézna..... mám teraz zo seba vlastne hrozný pocit... a pritom si nemyslím že mám na to až taký dôvod.... želám peknú sobotu a prosím napíšte aspoň jedna že magor je on 🙂 ďakujem

Strana
z4
h2
14. feb 2021

@majkeel 😂
Tak mne dnes ráno povedal muž toto:
(Išiel hneď ráno na testy.) "Všetci sú zblbnutí z toho Valentína. Ešte aj tá baba, čo mi robila výter z nosa, mi hovorí, aby som dnes nezabudol kúpiť kytičku manželke, alebo priateľke." (Na chvíľu sa zamyslel...) "Tak teraz neviem, ktorej ju mám vlastne kúpiť!" No čo? Zabijem ho? Zasmiali sme sa na tom spolu. 😁

nela6
14. feb 2021

@sara07 chlap to presne tak nepovie...nebavili sa o 140kg,ona sa spýtala na seba... sa cudujem, ze to tak berie, ma vedla seba chlapa, ktorý je s ňou, mala by aj vedieť ci ju ľúbi, a celkovo ako je to medzi nimi, a ne riešiť tieto detinské veci, ak sa jej nepáči jej postava, tak ona by s tým mala daco robiť, a ne sa utesovat na okolí, ze kto je ako povie, že žiadny problém nevidi... jej postava sa vpodstate netýka nikoho iného, ak ona je spokojná, okolie si môže myslieť co chce

sara07
14. feb 2021

@nela6 ano oni su "chudatka" sproste

nela6
14. feb 2021

@sara07 ja sa nezastavam chlapov, len uz mam milion skúsenosti ako sú v tomto blbi...a není potom nič horšie ako si to veľmi pripustiť a ľutovať sa, a celkovo... ak jej vadi ako reagoval, musí mu to priamo povedat

babydesire
15. feb 2021

No ten teda vie dat kompliment 😒🙄😬 Chumaj

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
marca12
15. feb 2021

@majkeel presne tak 😀 a tak je to so vsetky. Zeny sa za vsetko urazaju pritom staci nebrat vsetko smrtelne vazne,nerozoberat kazde slovo....ten chudak to mozno tak ani nemyslel,ale vysvetli to napaprcenej zdutej zene.

lenadka
15. feb 2021

@nyyka myslím, že pokiaľ si to vy dvaja neprerozpravate spokojná nebudeš nech ti tu napíšeme čokoľvek. Podľa mňa tiež prestrelil. Keby povedal, máš pár kíl naviac ale vidím že sa snažíš, naštartovalo by ťa to viac dať dolu ešte čosi. Skús sa ho opýtať, či by ti nevedel poradiť ako ešte viac schudnúť, neviem či máte deti, tak trebárs či by ich strážil kým pôjdeš behať, ak nemáte, či by nešiel s tebou. Pekne si schudla s 90 na 67, tak nech ťa nič neodradí a dáš ešte nejakých 5 kg dolu a budeš tip top.

betka226
15. feb 2021

@miadi .......že,odroň😁😁😁😁😁😃👍👍👍👍

bublinka1426
7. jún 2021

@nyyka priatel je debil ak ti pri 67kg povie ze si obezna:D kebyze mas 100kg ok ale zjavne nevie co to slovo znamena, snad ste tento problem uz doriesili. a ked sa mu nepaci, nech sa prv pozrie na seba, lebo slovo obezna je moc prehnane pri tvojej vahe

zuzkabeuty
18. jan 2024

@nyyka mate hormonalne ochorenie každej 11 ženy v EÚ lipedém je to neprijemne na chodzu trpite opuchmi a mate modrymi operaciu si musite zaplatiť sama je draha a bolestiva ina liečba kompresia nerieši problem patologicke tkanivo

Strana
z4