icon

Poďme sa motivovať a chudnúť spolu

7. jan 2026

Ahojte žienky poďme sa motivovať a podeľte sa koľké sme tu čo ideme zas a opäť chudnúť? Z akej váhy idete vy? Ja som sa po vianociach vyšplhala na 84 kg. A môj cieľ je každý mesiac schudnúť aspoň 2 kilá, pomaly ďalej zájdeš. Čo vás motivuje? Mňa polka skrine ktorú už neoblečiem a cítiť sa viac sebavedome. Moja slabosť je čerstvé chrumkavé pečivo a sladké. Tohto je pre mňa najťažšie vzdať. A vy ste na tom ako? Dajte vaše rady čo vám pomáha.

anonym_3efe4a
7. jan 2026

najlepsou motivaciou je zdravie.obrastene organmi tukov, hroziace zapaly a najvacsi strasiak je rakovina.

mogaa
7. jan 2026

skupina Cesta k mojej premene

simsalabim
7. jan 2026

@anonym_autor chrumkaveho peciva sa nemusis vzdat, pokial ho jes s mierou a zmestis sa do odporucaneho poctu kalorii. Ja by som sa nesnazila uplne prekopat jedalnicek, aby si sa po chudnuti nevratila do starych zvykov. Ak budes vzdy tuzobne pozerat na niekoho, kto to chrumkave pecivo je a ty si ho budes tvrdohlavo odopierat, nemyslim si, ze vydrzis.

anonym_2a7115
7. jan 2026
@mogaa

skupina Cesta k mojej premene

@mogaa tam malo prispievaju v poslednej dobe a pre tucneho cloveka demotivujuce, ked sa pozera na stihle zeny,co pravidelne cvicia vo fitku. Taky clovek potrebuje seberovnych

ivicatolic
7. jan 2026

@anonym_autor to sladké a pečivo je ozaj i u mňa problém, takže dojeme povianočné maškrty a ideme nato.... heslo je: čo nekúpiš - nezješ 😊😊😊

biba_18
7. jan 2026

nie som si istá že táto motivácia je niečo čo dlhodobo funguje, ale držím palce samozrejme!
určite ako písala @simsalabim - nevzdávaj sa ničoho, žiadne také ako zakázaná potravina neexistuje (vyslovene pokiaľ to nie je jed) - ide o to, že potrebuješ pridať do jedálnička tie vhodnejšie, k tým menej vhodným ... takže chrumkavé pečivo je ok - k tomu ale kopec zeleniny a bielkovín. detto sladké - zjesť jedlo ktoré je zdravé a vyvážené - a to sladké až potom ...

anonym_73c3bd
7. jan 2026

ja síce chcem schudnuť len 2kg (mám 52kg momentálne ale necitím sa ok).Motivácia je zdravšie telo, zlepšiť stravovacie naviky ktoré sú biedne a citiť sa dobre vo vlastnom tele.
Tiež sladke je pre mna tiež boj. Dokážem zjesť aj 2-3 sladke za deň

nelka93
Včera o 10:06

Ja začínam dnes s Fitshaker novorocnou vyzvou, uz som s nimi dost schudla a pokračujem ďalej.