Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
Veď práve aj mne v pohodke, len sladkosti sú moja smrť ☹ , ale snažím sa.A ten včerajšok ja neviem, asi zatmenie mozgu celkové 😠 .Musím sa nakopnúť a ísť ďalej, víkendy sú pre mňa najväčším pokušením ☹
Ďakujem za podporu, že v tom, nie som sama a stane sa takéto zlyhanie aj niekomu inému 🙂
@jaruska6 Ano, sak teraz su tu.Podivam sa do starej tabulky, nemali sme my dve podobne miery?Mozes ich sem hodit?No ja sem mala 63kg, norm.som mavavala 53-54.Teraz na rak.vahe 59, na mojej doma starej klasike 56kg.Tak nevim teda, verim tej mojej.Ale aj tak sa spolieham na metr a gate 😀 Tosi nepribr.nejak brutalne, to pujde na paradu dole.
@bombulka200 Diky za uvitanie, divala som sa, ty si iba o 3cm vyssi nez ja 😉 To je videt kazde kilo navic, zejo. 🙄
Jo kocky, ked uz tu tak zhresujete, tak o com by ten zivot bol, keby sme nikdy nezhresili. . .Aj ja sem zhresila, vcera som o deviti vecer zhltla 120g hermelin, na dvakrat. . .Mnam.Sak nebol vysmazany. . .
@mischena333 to ano
@mischena333 Vieš mne prvé 3,5 kg idú v poho, ale potom sa trápim po dekách , minule som asi mesiac stále bez pobhybu hmotnosti, bez úbytku cm,potom sa to nejak zlomilo, ale bolo to ťažké.
@jaruska6 Jarusko, to je tym, ze nejsme najmladsie 😒 Ja sem nad tym rozmyslala, ve 20 som schudla 13kg cobydub, fakt rychlo a vcil, tahne mi na 30 a z teho brucha to nejde ani bohovi.Teda trochu islo, ale super ploche asi nikdy nebude. 😎 ☹
@mischena333 No mne ťahá na 40.A ja som do 30 nikdy takéto problémy nemala,zjedla som hocičo a teraz mám pocit, že aj z pohára vody hneď je 5kg navrch. 🙂 🙂 🙂
@jaruska6 Sakra Jarus, tak co ma potom caka za 10rokov?Mysl som, ze mas tak 35-37.Sedi to?
Sedí , zlatý stred 36, ale neboj zvládneme. 🙂
@jaruska6 To vis ze jo.A budeme nahadzovat foto?Ja ale asi az doma, este by mna tu nekdo vymakel jak sa fotim polonaha.Alebo sak normalne v rifloch, to este ano.
Ahojte,pridavam sa k Vam,moj problem je ze nemam pevnu volu,musi ma niekto kontrolovat a dokopavat 😀
Tak nieco o mne,som mamina dvojiciek,vzdy som mavala pri vyske 162 - 50-52 kg,teraz mam 61,5..Uz chudnem niekolko mesiacov,ide mi to veeelmi pomalicky,lebo stale porusujem 😒 Naviac kolko mi moja vaha ukazala bolo cislo 65,5 to ma nastartovalo,som rada,ze sa mi to pomaly spusta..a moje miery: PAS : 74, BOKY : 98, STEHNO : 53 Nie som za ziadne diety,ja chudnem,tak,ze jem vsetko,ale s mierou a "snazim sa po tej 17 uz zjest len salat,alebo nieco lahke..to na mna zabera,zial potom napeciem a prezeriem sa a tak stale dookola 😅 Mam dat aj fotku ?
@veverina Ahoj, ja som sa sem tiez dnes pichla.Ty, ale boky mas podla cisla, po ktorych chlapi tuzia.Citala som statistiku od 95cm hore.Do nejakych 108cm tusim.A na tvoju vysku by nemuselo byt tolko kolko pises.Ale to je len vec nazoru. 😉 Teraz sa o tych bokoch hodne pise.A zeny, ktore to pochopili ich vystavuju na obdiv.Symbol zenstva, materstva a plodnosti.Len my furt vymyslame 😒
@veverina Ano, daj fotku.Kocky tu uz maju.
No a tu mam teda okolo 64 kg pri vyske 162
Nie som nejak vyslovene tucna,lebo ja mam taku pevnu sportovu postavu a mam tazke kosti,tak ta vaha u mna je preto taka vysoka..ale citim sa takto zle,aj tvar mam gulatu velmi,staci mi ist na 55 kg a som stastna 🙂
@veverina Mas krasne vlasy 🙂
@m.a.r.t.i.n.a dakujem,uz som ich ostrihala 🙂
@veverina Si kocka, neni vela na vylepsovanie.Jak som ti pisala o tych bokoch, tak sem sa trafila, mas ich krasne, zenske, bola by skoda z nich uberat. . . 🙂
Toto je moja cerstva ranna fotka, uz sa to lepsi, ale to brucho atd, este to chce tak 5kil dole.Mam iba 156cm, tak by to mohlo stacit.Boky som mala vzdy siroke, skor som znich mala brutalne komplexy, ked sa mi raz podarilo schudnut na 48kg, boky som mala vtedy 88cm, ale neslo to ani bohovi udrzat, prsia som mala este mensie nez mam male na fotke.To uz som vyzerala jak chalan.Ptom som pribrala na 54kg a v bokoch som sa drzala na 94-95cm.Holt genetika.Teraz mam na fotke tak podla ich vahy 58kg momentalne a boky 100cm.Ostatne miery este nemam zistene.
Baby, ten binec si nevsimajte, bolo to kratko po zobudeni 😀
A vsetkym preju dobre ranko, vela pozitivnej energie a komplet pekny dnik 😀
AHOJ KOČKY.
Večer, keď som už ležala v posteli, som si v telefóne pozerala MK a natrafila som na túto tému, ako stvorenú pre mňa. Ja chudnem snaď celý môj život a je to stále kruh dokola bez pevnej vôle. Od zajtra (ako každý pondelok) začínam odznova 🙂, ale tentokrát som to chcem vyskúšať s pomocou "spolutrpiacich" 😉 , páči sa mi, že sa tu podržíte, že si napíšete čo ste papali, robili a tak, to určite posúva dopredu...
@veverina Veve, ja som postavou skoro ako ty, tiež pevná športová, ťažké kosti, mojim problémom je hlavne spodok, zadok, stehná, mám aj širšie lýtka, akurát že meriam 170cm. Pred tehu som mala optimal 62kg, to som chodila pravidelne cvičiť, ale prišlo bruško, váha rapídne stúpla a zostala a tiež striedajúce sa stavy prežierania a držania diéty, čo určite nepomáha a nie je ani zdravé. Vždy pred letom som sa ako tak zbavila v zime nazbieraných 4-6kg,ale po lete sa to zase pekne začínalo naliepať naspať. Túto jeseň je to extrém, mám strašných 74kg !!!, čo som mala po pôrode. Vypapala som si ich a vlastne ako skončilo leto, žiadnu fyzickú aktivitu (okrem tých samozrejmých) som nerobila. Cítim sa zle, tučná, spuchnutá, škaredá a hlavne sa nezmestím do 80% môjho oblečenia, čo mám v skrini, čo ma totálne deprimuje 🙄 😖 😠 ☹ Takže som sa rozhodla, dala som si zajtrajší deň v kalendári do červeného rámiku a IDEM NA TO !!! 😵 Dúfam, že mi kočky pomôžete...
@m.a.r.t.i.n.a Ahoj, tak sup sem s foto.Ja som tez vcera narazila na tuto temu.Nasla som tu aj kamosku, co sme skorej boli v skupine na chudnutie, tak hlavne preto sem sa chcela aj pridat tady k babam.A su rada, ze som tuto temu nasla.Chybala mi komunikacia s kockami a hlavne motivation. 😉 A tie fotky, wau, super. ked sa mozeme vidiet, co kdo kde musi ubrat a tak.Je to take nakopnutie.Kedy zacat, ked nie hned, ze?Ziadne odkladanie az zajtra, v pondelok, pekne hned.Jaj, jak sa tesim 😀
@m.a.r.t.i.n.a Hups, tak sem byla zazrana do pisania a ty uz si fotky sikla sem.To bude pre teba hracka, mas nejake to kilo navyse, ale na spravnych miestach, typicky zenske probl.partie.Teda zadna katastrofa.To das uplne super.Neni to ziadna beztvara tucnota.Clovek musi fakt zacat skur, nez je neskoro. . .Aj ked neskoro neni nikdy. . . 😎 😎Alebo lepsi povidane, pokat to ide celkem lahko a s chutou.A nenechat sa odradit prip.neuspechom, to zname asi kazda.
@mischena333 Ja až od zajtra, dneska máme ešte taký slávnostnejší obed, beriem to ako "oslavu" že od zajtra začínam nový život po novom, po zdravom 😀 a už som tak nastavená od včera,že v pondelok je ten deň D. U mňa je veľký problém SLADKOSTI. Ja nemusím ako je mesiac dlhý maso, salámy vôbec nekupujeme, ale ak by som nemala denne dačo sladké, tak umriem. Je to moja droga. Nekupujem domov žiadne keksíky,tyčinky,čokoládky, aby ma to nelákalo,ale keď idem okolo obchodu,tak si to tam proste MUSÍM kúpiť a hneď zjesť. Ak som doma a neni nič,tak dve lyžice medu alebo džemu to istia.Je to závislosť. A milujem pečenie 😖 Tiež sa veľmi teším ako to zajtra rozbehnem, viem,bude to ťažké,ale pôjde to s pomocou ľahšie,moc mi pomôže,keď si tu budeme takto písať 😉

@mischena333 Vieš pred letom som fajn schudla na nejakých 57 -56 kg, ale na dovolenke all inclusive som sa rozožrala a skončila na 63kg, tak som sa do toho pustila znova.Pracuješ v AT?