Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@jaruska6 Ahoj, jak kukam tak kukam, sak tu skapal pes 😀 No videjko nevidejko, spatny napad to neni, ale jako mam taku povahu silenu, ze bych ho urobila 😎 Ako sa dari Jarus?Ja mam dojem, ze som cez noc schudla, nejaku mam peknu rit 😀 Aj domaci ma tu pochvalil 😝 Ale nic vezlem
@niikoletka Tak neskapal pes, uz to tu oziva 😀 Ja som bola take zvyknuta nie jest ale s prepacenim sa nazrat, akoby som sla kopat do bani 😀 Zaludok je roztiahnuty, preto po malej porcii furt pyta.Treba jest menej, on si fakt zvykne a scvrkne sa.Preto ked je mozne, ku vsetkemu zeleninu, tama vsebe vodu, jedlo pekne nabobtna a zaludok je osideny ale spokojny.Ako velke porcie myslis?U niekoho je vela aj malo.
@niikoletka Ja tu pisem, ze skapal pes a ty si tu supla prispevok medzitym.Som iba na tablete, tak som nevidela no. 😎
@jaruska6 @niikoletka Chcete sa zasmit?Dneska som tu mala vizitu, proste raz do mesiaca dojde jeden taky sice sympos, ale chudak koktavy ne.No a on sa cosi pyta, uprene hladi namna, sustredi sa, aby mu rec vysla, este sem si rikala, bud vazna, nesmej sa. . .No a on jak potil, tak zacal koktat chudak, az sa mu pena u huby urobila.Boze odpust mi, ale ja sem sa tak rozrehotala, to sa nedalo.Hned som radsi otocila, ze sem si spomenula na nieco fest smiesne a zemuto musim povidat.No, trapas jak hovado 😀
Ahojte baby,
tak ja som dnes bola v posilke, zajtra zumba. No a papala som rano jogurt, potom polievka o 3 hodky maso s ryzou, potom vecera banan a celozr. rozok so sunkou kuracou a potom trening 2 hodky a po treningu hruska.
Hej, nabija. Citim sa ovela lepsie. Byvala som unavena a cvicenie mi dodava energiu, aj ked som po fitku maximalne znicena a mam svalovicu.
@mischena333 No dosť veľké porcie papám, Určite to nie je málo :D Naložím si celý tanier.. A inak ak mám pravdu povedať mne nevadí ten hlad, ale fakt, že keď som hladná smrdí mi z úst :D A keďže som stále medzi ľuďmi či už v škole alebo v robote (kaufland) tak to tak nechcem nechať a radšej sa najem. Hlad sice prejde, z úst mi nesmrdí, ale kg pribúdajú ☹ inak rada by som chodila aj do fitka, len ja neviem čo tam robiť.. prídem tam a jediné čo spravím je tak že si pobežím na páse alebo na nejakom stroji, ale nič iné ma nenapadá
@mischena333 a k tomu zážitku :D .. ja robím v kauflande a tam sa stávajú tiež podobné veci :D je to niekedy strašne ťažké sa nezasmiať zchuti :D minule si jeden pár kupoval kondómy a boli tam aj so svojim dieťaťom :D A keď som ich nabloovala to dieťa ich zobralo a začalo s nimi behať po obchode a snažilo sa ich otvoriť :D bolo ťažké nezasmiať sa 😅
@niikoletka Tak velka porcia, ja som zjedla niekedy nie duplu ale triplu.3x plny tanier.Teda ale to je vymluva preco jest, ved zuvaj zuvky, cucaj cukriky, ono zapach z ust ma vela pricin, dehydratacia, stres, prazdny, ale fakt prazdny zaludok, pokazene zuby, zubny plak a kamen,problemy s dasnami, zaludkom, cukrovka, oblicky, vsetko mozne.Byt tebou, dam toto doporadku a je.A ked sa nic nenajde, v lekarni predavaju chlorofylove tabletky proti zapachu z ust.
@m.a.r.t.i.n.a ked milujes pecenie, skus nieco zdrave a chutne...keksiky zo spaldovej muky a melasovym cukrom,rastlinnym maslom(nie rama a pod!!) rastl. zo zdravej vyzivy...mna ked chyti obzerstvo, tak dve lyzicky medu,nasekam orechy a sladke mi ide aj cez usi...zarucene nic ine sladke nezjete a je to mnamka 🙂 na ranajky vopred namocene razne vlocky v ovsenom/ryzovom mlieku, rano povarim na kasu,orechy,med,skorica atd a mnaaaam...chut na sladke nebudete mat urcite 🙂 ale lahko sa to cita, lahsie pise a realita byva ina, aj ja mam slabu volu, velmi 🙂 ale tak ja len nejak 3-4 kilecka aby som sa citila fit...Drzim vam/nam palce 🙂
Dobré ráno kočky !
Tak včera začal ten môj deň D, ale nestihla som sem ani nakuknúť, ten posun času u mňa ešte neni aklimatizovaný, bola som v posteli už o deviatej (po novom).
Prvý deň som sa držala 😅 , ráno som mala dva plátky čistej šunky od kosti, rajčiny,mozarellu light a kýbel bylinkového čaju, ktorý popíjam celý deň spolu s obyčajnou filtrovanou vodou. Na desiatu som si dala banán a mandarinku, na obed som bola vonku ale vybrala som si niečo ľahké a zdravé-grilovaný kurací steak na šaláte z rukoly. Po obede prišla kríza,moja klasická neodolateľná chuť na sladké,tak som ju zahnala bielkovinovou tyčinkou (to má MM ako športovec,neobsahuje to cukor,80%bielkoviny) a na večeru som robila dusený ružič.kel, pridávam foto 😵 Urobila som pred spaním aj sériu brušákov a cvikov na zadok, ale začínala ba bolieť hlava,tak som to nepreháňala. Dneska mi v nej hučí nenormálne, mňa bolieva tak raz do roka ale toto čo je dnes,to je na nevydržanie 😒 Želám Vám kočky krásny deň a pevnú vôľu 😉
@m.a.r.t.i.n.a Ahoj 🙂. Krasne Ti to ide 🙂 dnes si daj radsej pauzu, co sa cvicenia tyka, aby ta hlava nezacala boliet este viac a nedostavili sa zavraty. Pi vela vody. Vecera vyzera velmi chutne a zdravo 😉 Drzkaj sa a nech je hlavka co najskor v poriadku, pa 🙂
@aknelka85 No hlava stále bolí, uvidím večer 😖 Som v plnom pracovnom nasadení,takže na jedlo nemám ani kedy myslieť 😅 Ráno som mala biely jogurt, do ktorého som si nasypala zmes s ovsenými vločkami, to je super na zasýtenie, je 11hod a necítim hlad. A pijem jak dúha, len furt navštevujem wécko 🙂
@mischena333 Tak blahoželám, pekná riťka to vôbec nie je na zahodenia 🙂 🙂 🙂 , no a niekde začať musíš! 😀 😀 😀 (len vtipkujem).
No mne sa veľmi nedarí, včera som na večru papala len zeleninu ale o 22.00 ma taký hlad prepadol, že som zjedla za hrsť akože cereálnych vankúšikov(ale podľa mňa majú dosť kalórií).Je pravda , že od 21.00 som žehlila , ale radšej som si mala dať jablko, mandarinku, alebo hrušku, ako takúto haluz.Zajtra večer cestujem k rodičom a svokrovcom, takže zas bude to stravovanie úplne posunuté, takže od.4.11. musím makať ako ďas 🙂 😉
@jaruska6 Jarusko, v pohode.Mna vxera opul desatej prepadel tez hlad, chcela sem si supnut neco lahsi a hadaj.Maly camembert.A jaky dobry.No a co, tak sem byla hladna, ze zapul hodiny sem ani nevedela, zejevemne.Tak sa rychlo stravil.Takze este sklenku mleka.Nestresuj, to bude vse v poho.Zas potom nasledujuci den uberes.A je dobre, ze clovek papa az je trochu hladny.Ked je brutalne hladny, to uz je horsi.Jarus, akutny nedostatek kalorii, treba dodat palivo, je jedno co v podstate, hlavne sa neprezrat 😀
@jaruska6 Aj ja chcu kolegynu na cviceni. . . .
Halo niekto zo Zahoria? 😉
@mischena333 Moja, ja sa nikdy neprejedám, za celý život neviem, čo toto je.U mňa je strašný problém, že celý deň strávim sedím na zadku v práci, sedením na zadku pri šoférovaní do práce z práce(50km tam, 50 km nazad).A cez víkend to s pohybom nejak neviem dohnať, treba milón vecí porobiť v domácnosti, samozrejme sa chcem povenovať aj malému. Ked si ráno chcem zacvičiť vstávam 5.25 a 30 min.sa venujem cvičeniu.To je maximum.Cez víkend pocvičím vždy 1 niekedy aj oba víkendové dni po hodinke a na viac neostáva čas.A stále mám pocit, že som doma v jednom kole, robím 50 vecí naraz, v rýchlosti, dakedy mám normálne pocit, že ma už z toho vystrie 😉 😝 .Ale však čo nás nezabije to nás posilní, že? 😀
@mischena333 Hádam zabehnem, čo ty na to? 🙂 😀
@jaruska6 Odkat to si?Uz neviem teda.Od Piestan, Trnavy, ja to nevim.
@mischena333 Len od PN však do Skalice isto nejaká priama linka lieta, nie? 🙂
@jaruska6 Stopro, sak nasadni na kolo, nez sa vratim domov, dojedes, nie? 😀
@jaruska6 Jarus, sak to je iba 74km.Jezdia k nam busy od vas 😉
@mischena333 Joj, moja to by bolá iná kondička na tom bicykli, hádam o polnoci,by som ti pri dverách zazvonila, alebo skôr ráno s raňajočkami 🙂 😉
@mischena333 Neboj, auto mám, ale zas cez zimu je k vám cesta zarúbaná, či zasnežená 🙂 🙂 🙂
@jaruska6 Tak nastartuj tatosa buduci tyzden, som mimo sr teraz.No tak ty cesty v zime, haluz.A co, uz konecne doma ne? 😉
Jasu dneska tak nevyspana a take soky hned rano.Potom tam natom fore. . .Ale pohodicka.Budes cvicit dneska?

@mischena333 noo ja sa snažím, ale stále to niečim pokazím :( a ďalším mojim problémom sú veľké porcie, ja som naučená papať väčšiu porciu akoby stačilo a neviem sa odnaučiť, lebo som stále hladná potom a nevydržím to 😠
@vanesa123 tieto študentské časy sú hrozné v tomto veru, keby tak niekto nadomnou stále stál a dával pozor čo papám