icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

jaruska6
29. okt 2013

@aknelka85 Tak si zahlušená!! 😀 !Samozrejem raz za uhorský rok, no nech nežerem, ale toto má byť motivácia? 🙂 😉

aknelka85
29. okt 2013

@jaruska6 dakujem za zahlusenie 😀 priznavam, zlyhala som ☹ mali by ste mi vynadat!

jaruska6
29. okt 2013

@mischena333 Pred pol hoďkou som dorazila domov, dnes necvičím, balím veci, nech môžme ísť na sviatky domov 🙂 Oddýchni si 🙂

jaruska6
29. okt 2013

@aknelka85 Neboj, každé zlyhanie pomáha opäť poriadne sa naštartovať a ísť ďalej 🙂

aknelka85
29. okt 2013

@jaruska6 dakujem 🙂 ked ja som taka blba, v pohode bez sladkosti vydrzim a potom mi prepne v bedni a dopucim sa takouto kalorickou bombou ☹ ono je to trosku tazke, ked v robote mam sladkosti ze az 😠 Ale dnes som si fajne rano zacvicila, presla som na 6 pac od Jullian, makacka 🙂

m.a.r.t.i.n.a
29. okt 2013

@jaruska6 Ja to isté, od rána do večera kolotoč. Ráno vychystať malého do škôlky, odviezť ho, rýchlo do práce, tam ani neviem ako a je poobede, letím (autom 😅 ) pre malého do škôlky, rozvážam ho po krúžkoch (každý deň v týždni má niečo), tú hodinku čo on je niekde, tak si vačšinou idem nakúpiť čo treba, alebo na poštu a pod. a potom ho vyzdvihnúť a šup domov a tam stereotyp-večera, upratovanie, večerný rituál pred spaním...Uff a ja mrtvá. Nie teda, že by to bolo úplne každý deň takto, niekedy aj muž s ním ide na koníčky, ale ten "voľný" čas som využila zase len doma s nejakými domácimi prácami. Ale dohodli sme sa,že môžem chodiť 2-3x do fitka cez obed na 1,5-2hoďky. Večer mi to nevyhovuje,lebo ja som tak po 20tej už mrtvá 🙂
@aknelka85 Mňááááááááám, neprovokuj 😀

m.a.r.t.i.n.a
29. okt 2013

@aknelka85 Nehodíš sem nejaké linky na to cvičenie, prosím? 😉

aknelka85
29. okt 2013

@m.a.r.t.i.n.a jasne 🙂 zacinala som s tymto

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

ale nie 10 dni, ako odporucaju, dala som to pokial kym som neodcvicila vsetko v ich tempe 🙂 . Dnes som zacala s tymto

https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI

A kombinujem to s tymto

https://www.youtube.com/watch?v=16Vp5QmprBc

a Hankou Kynychovou

https://www.youtube.com/watch?v=8cgEvT8TFgI

Dokopy taka hodinka. 3-4 x do tyzdna 🙂 Je to makacka, zo zaciatku neskutocna, ale potom si zvyknes 🙂 Drzim palce.

anny1984
29. okt 2013

Žienky, teraz si rátam BMI=27,43, 7kg do normálnej váhy. Musím to nejako dať. Najhoršie, že v poslednom čase, ani necvičím, nemám motiváciu alebo čo. Neexistuje niečo ako jesenná únava? 😀 Asi áno.

aknelka85
29. okt 2013

@anny1984 Existuje 🙂 ale my ti ju pomozeme prekonat 🙂 7 kileciek das urcite dole, ked budes velmi chciet 🙂 pozri si tie cviky, co som dala vyssie, mozno ta niektore oslovia 🙂

m.a.r.t.i.n.a
29. okt 2013

@aknelka85 i Dakujem pekne, zajtra mrknem, teraz uz lezim v posteli s telefonom a nastavujem budik. Mam za sebou uspesne druhy den, som spokojna, zdravo som jedla, vecer som si zacvicila doma, hned sa citim lepsie. Tak dobru noc kocky a zajtra pekny den s pevnou volou. Ved chceme byt na jar sexice, nie?!🙂

aknelka85
29. okt 2013

@m.a.r.t.i.n.a Dobru noc aj tebe 🙂 a nech sa nam dari! 🙂 juj, musime na jar ocarit 🙂 🙂

jaruska6
29. okt 2013

@m.a.r.t.i.n.a Vidíš ty aspoň takto, ja mám drobca ešte malého na krúžky, ale keď prídem domov tak sa s drobcom hráme+ niekedy spolu so mnou cvičí.Ale aspoň cez víkend na pol dňa ho dať postrážiť starkým by mi pomohlo, upratala by som aj išla zacvičiť, ale môžme sa mi snívať,Jedných mám 200 a druhých 300km.Tak len na striedačku s manželom, ako nám práca dovoľuje.Občas si myslím, že keď vyrastie bude mi ten kolotoč chýbať 🙂

jaruska6
29. okt 2013

@aknelka85 To áno, však každá z nás to pozná, ja budem mať za chvíľu svoje dni a vtedy by som zjedla sladké, slané, všetko na kopu 😠 😖 .Neboj zajtra bude lepšie 🙂

aknelka85
29. okt 2013

@jaruska6 mne prave skoncili, pocas nich som si fakt davala pozor a dnes... 😠 drzim ti palce, aby si bola silna 🙂 pomysli si na mna ako si teraz nadavam 🙂 drzkaj sa 🙂

cawes
29. okt 2013

caute baby aj ja sa pridavam uz tyzden sa snazim, zdravo jest, z cvicenim nic moc este som po operacii kolena ale islo aspon kilo a pol dole, len som neaka nafuknuta a vobec nechapem co robim zle jem len zeleninu a mäso, syr, vajicka nic ine. A stoji mi vaha. Myslite ze je to kvoli mrche?

aknelka85
29. okt 2013

@cawes ahoj. Ano, ak ju teraz mas, alebo cakas, moze to byt kvoli nej. Telo zadrziava vodu a preto sa ti moze zdat, ze si nafuknuta. U mna je uplne bezne, ze mam pri nej aj 2 kg navyse. Inak, vitaj medzi nami 🙂 drzim palce, aby sa koleno podliecilo a mohla si zacat s cvicenim. Ale urcite si daj len take light, ziadny zaberak na klby, aby si si neublizila. A aky syr jedavas? Pokial obsahuje vela soli, dokaze taktiez zadrziavat vodu v tele. Vlastne vsetko velmi slane. A pijes dost vody? Ovocie ziadne?

cawes
29. okt 2013

@aknelka85 ahoj dakujem za privitanie, ovocie si dam obcas jablcko alebo kiwi, no a tesim sa na mandarinky 🙂
syr tak zijem vo svajciarsku takze kazdy den neaky iny druh. ALe väcsinou si kupujem odtucnene, bud emental alebo taky neaky.
väcsinou jedavam, toto:
ranajky bud vajicka alebo cottage syr a k tomu jeden den zelenina a druhy den zelenina a kusok syra
potom uz len salat a mäso
vypijem asi tak 2-3 l ale aj tak sa citim ako keby som zjedla aj kravu a to viem ze fakt fakt jem ovela menej ako pred tyzdnom

cawes
29. okt 2013

@aknelka85 jaaaaj a prave ju mam 😉

aknelka85
29. okt 2013

@cawes no, kedze ju mas, tak si nerob tazku hlavu 🙂. Ona za to moze 🙂 uvidis, ze ked budes mat po, aj brusko ti sfukne 🙂 na mandarinky sa tesim aj ja 🙂 svajciarske syry su naj 😉 ako tak pozeram, jedavas zdrave veci. Mas to rozdelene na mensie porcie? Papas 5-6 x denne? Ak ti mozem poradit, skus si zistit, co ti vyhovuje a co nie podla tvojej krvnej skupiny. Tiez som tomu moc nechcela verit ale nedalo mi to, vyskusala som a naozaj. Z niektorych potravin ma doslova nafuklo a bolo mi tazko. Pritom som zjedla len trochu. Teraz si davam pozor a je to lepsie 🙂 ak si nulka, mozem ti napisat co je a nie je dobre 🙂

mischena333
30. okt 2013

@cawes Ahoj, my mame na seba stesti.Aj ja sem sa sem pridala, lebo ono to chce niekedy take postuchnutie, baby su tu supr, vsetky tu budeme za chvilu jak lusk. 😀

mischena333
30. okt 2013

@cawes Som sa naucila, baby to volaju, ze mam mrchu.Tak sa mi to slovo lubi, take ju cakam.To sa vazne clovek tak nafukne, zadrzuje vodu v tele.Sak mne cez noc do rana vaha isla 3 kila hore.Jak bublina a tiez take chute vselijake.No budu to teraz tazke 3dni, lebo to bych len chodila zgunala co do huby 😀 Ty vypadas super a mas dobre korene. . .

mischena333
30. okt 2013

@aknelka85 Je, ja mam nulku.Niekde som o tom citala, uz nepamatam.Tusim mozme vela masa, ci?Napis mi potom o tom, diky. 😉

mischena333
30. okt 2013

Dobre rano vsetkym kockam.@jaruska6 tak sem vcera zalomila, parada, tak sem sa dlho nevyspala.Jasna hlava.To je porad chut do vsetkeho.(do roboty myslim)Ozvi sa cez pauzicku.Uz som sa divala na tu vasu tabulku.No pekne dievcata, pekne vam to ide.Tie vysledky jak tam vidim, pokazde lepsie a lepsie, to je motivacia.
Gratulujem,jen tak dal.Ste sikule 😀

mischena333
30. okt 2013

A uz som sa do nej aj nadzgala 😉

lucijja
30. okt 2013

sakra, taký dlhý príspevok som napísala a zmizol mi... 😀 baby som tu aj keď som sa dlhšie neozvala, konečne sa mi zadarilo, cvičím každý deň, cítim na veciach že idem dole aj okolie si všimlo. Som ale na 90dnovej diete. Pred cca 3rokmi som dala dole 17kg s ňou, ktoré som nepribrala spať, tak idem znova. Hádam ešte nejakých 7 dám. Robí mi dobre na ranajky si dávať ovocie som zistila aj keď všetci do mňa hučia že raňajky sú základ. Keď mám ovocie tak v pohode na ňom vydržím a nie som hladná, ale keď som si dala raňajky tak som sa ako keby rozožrala a do obeda som bola furt hladná a ďobala som tak uvidíme. Čítam vás a ide vám to parádne. Držím palce... 🙂

anny1984
30. okt 2013

@aknelka85 Jillilan Michaels som cvičila, dokonca do 3. levelu, potom som mala niečo so zápästím a už to bolo. ☹ Ale aj manžel včera začal, že kedy budeme cvičiť spolu. Tak sa dvaja k tomu skôr dokopeme. 😀

aknelka85
30. okt 2013

@anny1984 a uz mas zapastie v poriadku? 😕 tak ked mas v manzelovi takuto oporu, verim, ze sa do cvicenia nastartujes 🙂 dvom to ide lahsie 🙂. prosim ta velmi pekne, ktory je od Jillian treti level? Bola by si taka zlata a napisala? Pripadne poslala link? Dakujem ti moc 🙂

cawes
30. okt 2013

@aknelka85 ahoj ja jem len 2 x za den no 3x ak priratam neake jablko atd. väcsinou po 17 uz nejem, takze ranajky davam okolo 10 a obed okolo 14

cawes
30. okt 2013

@mischena333 pocuvaj ked pridem na zahorie tak musime dat kavu