Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@cawes Jasna paka, sak to uz je moc nahod naraz. . . 😉
@mischena333 Ahoj 🙂 vsetky potraviny sa rozdeluju na liecive, neskodiace a skodiace.
MASO - liecive: hovadzie, telacie, jahnacina, zverina.
Neskodiace: kurca, kacka, kralik, bazant
Skodiace: slanina, hus, sunka, bravcove maso
RYBY - liecive: treska, ryby s bielym masom, makrelam sled, halibut, pstruh, losos, stuka, hejk
Neskodiace: tuniak, uhor, zralok, kapor, rak, krab, morska stuka, ustrice, platyz, garnat
Skodiace: barakuda, kaviar, udeny losos, sumcovite ryby, chobotnica
MLIEKO a VAJCE - liecive: nic 🙄
Neskodiace: maslo, sojove mlieko, tofu, kozi syr
Skodiace: kefir, jogurt, mlieko, cedar, hemelin, parmezan, emental, cottage, zmrzlina, srvatka, plesnove syry, makke syry
OLEJE a TUKY - liecive: lanovy, olivovy
Neskodiace: repkovy, sezamovy
Skodiace: kukuricny, bavlnikovy, arasidovy
ORECHY a SEMENA - liecive: dynove, vlasske
Neskodiace: mandle, gastany, lieskove, sezam, slnecnicove, pinie
Skodiace: para orechy, kesu, arasidy, pistacie, mak
OVOCIE - liecive: slivky, figy
Neskodiace - banany, marhule, jablka, citrony, limetky, hrozno, ceresne, kiwi, melon, datle, grepy, hrusky, broskyne, ananas, nektarinky, maliny
Skodiace: mandarinky, pomarance, jahody, avokado
ZELENINA - liecive: chren, brokolica, cibula, spenat, kel, kalerab, cesnak, por, petrzlen, kysla kapusta
Neskodiace: spargla, redkvicka, zeler, mrkva, paprika, cvikla, kopor, hrasok, paradajky
Skodiace: zemiaky, karfiol, olivy, kukurica, ruzickovy kel, sampiony
OBILNINY - liecive: nic ☹
Neskodiace: ryza, ryzova, jacmenna, razna muka, pohanka, pseno, bezvajecne cestoviny
Skodiace: psenicne, ovsene, celozrnne psenicne, cestoviny, ovos, ovsene vlocky a otruby, kukurica
PECIVO - liecive: chlieb z naklicenych semien
Neskodiace: ryzovy, bezlepkovy, vlockovy, krehky, psenovy, viaczrnny, razny, sojove pecivo
Skodiace: psenicny, ovseny
STRUKOVINY - liecive: dazule aduki, adzuki, pinto
Neskodiace: bob, cicer, biela, cierna a cervena fazula, zelene fazulky, hrasok, sojove boby
Skodiace: sosovica, ladvinkova fazula
OVOCNE a ZELEN. STAVY - liecive: ananasova, ceresnova, slivkova
Neskodiace: grepova, hroznova, marhulova, mrkvova, paradajkova, uhorkova
Skodiace: jablcna, must, kapustova, pomarancova
@jaruska6 Vitaj Jarus.Chlapi teho nechapu. . .az fakt sama nechapu, ze proc.Maju strach, ze moc schudneme alebo ze sa chceme pacit, uz im blika kontrolka 😀
@aknelka85 Dikes, idem to preluskat, ale slaniny sa nevzdam, nasa zahoracka delikateska 😀
@anny1984 Presne tak, ja som zo začiatku Jillien cvičila aj bez činiek, ako zvládala som to celkom v poho, a jediná svalovka bola na rukách a na chrbte.Teraz keď si dám 2 cvičenia po sebe(čo sa mi zadarí len cez víkend), tak svaly, mierne cítim, ale nič fakt tragické.Je pravda, že ju cvičím 3- 4 krát do týždňa, a len mesiac som sa zaprela a cvičila každý deň, najhoršie boli prvé 2 dni, potom pohodička.Takže určite odporúčam Jillien je aspoň pre mňa top! 🙂
@aknelka85 Sakra, to cototo tie mliecne vyrobky?Bez nich zahynu. . .Ale, v poho, povyberam, co mi pasuje, nejak si to nakombinuju, zle vyvazim dobrym. . .
@mischena333 Môj mi práve povie, prosím ťa máš chvíľu čas, môžeš oddychovať a ty cvičíš? 🙂 Ale zas nemôžme si rozumieť na 100% vo všetkom, to by sme boli až moc ideálni 😀 .
Inak keď čakám mrchu ja normálne 7 dní pred priberiem 3-4kg, ako mi neskutočne telo zadržiava vodu, brucho nafúknuté, ako keby som bola minim. vo 4.mesiaci ☹ , plus chute sladké, slané, kyslé, horké ....no na nervy s tými šialenými hormónmi. 😢
@mischena333 ani nevrav, milujem vsetko mliecne 😠 sakris ale aj tak viem, ze si obcas jogurt s vlockami doprajem 🙂
@jaruska6 Ha, mrcha je mrcha.To poznam ty chute.To je brutal, este zeto odezni.Sak uz rozmyslam, co zhltnu zas.
Noa?Nekdo si odpocine prave u cvicenia, hlavne ti so sedavym zamestnanim.Musi to tak byt, naopak, kdo maka fyzicky, tak potr.zas pasivny odpocinok. 😉 Mali sme na psychologii 😉
@aknelka85 Tak ale, jato beru z lepsi stranky, kvoli tym prospesnym mlecnym kulturam a vapniku.A jogurty pri zlepsuju naladu, potvrdzuju.Namna funguju. 😀 Aj tak mam najradsi bile.Tak voco go. 😉 Ale neberme nic tak striktne 😀
@aknelka85 Inac fest sem citala v M&F, ze vraj neni dolezite kolkokrat denne jime, ani tak co jime, ale kolko kalorii dohromady prijmeme 😕 Take su za pravid.stravovani a hlavne ked clovek citi pravy hlad.Ne velky teda, ale pravy hlad.Lebo hlad je casto skryta zizen. 😀
@mischena333 Muž tiež maká v kancli, ale 2 krát do týždňa má telocvik, ale jemu sa cvičiť nechce, vždy ho do toho dokopem, mesiac pred previerkami, alebo sám sa chytí, keď sa postaví na váhu,uvidí ten prírastok tak vtedy chodí behať , upraví stravu, vynechá sladké 🙂
Ja keď mám v práci kadejaké chute, čistá voda neperlivá, s citrónom, pekne si nalejem, keď už mám dosť bylinkový čaj a celkom sa dá vydržať 🙂 , len na toaletu lietam ako blázon 😀 😉 🙂
Hmrhr, zizen-smad.
@jaruska6 Ale to je v pohode, aj ja sa nalevam, vodu, kavy, semtam pivec na ledviny.Aj muj cvici, teda posiluje.Aj tak ma pupek 😀
Baby nemate nejaky dobry link ani ni tak na stravu ako na konkretne cviky - spevnenie v oblasti brucha,bokov,nohy.nemam vobec cas hladat na nete pri malom a myslim,ze iba brusaky robit nestaci.vdakaaaa
@mischena333 🙂 kdeze, ja to teda tak striktne neberiem 🙂. zivot mam len jeden a rozhodne si nemienim vsetko fajne odopierat 🙂. Radsej malicko,obcas ako nikdy a len o tom snivat 🙂. ved ked si telo ziada, no nedaj mu 🙂 🙂 aj ja som pocula o tom pocitani kalorii, ale akosi sa mi to nepozdava. Neviem, nechcelo by sa mi denodenne pocitat kolko mozem, co mozem... len mne to pride skor ako dieta. Ze na olovrat zistim, ze som davku preslihla a do druheho dna hladujem... nic pre mna 🙂
@aknelka85 No to iste, este kalorie pocitat?Ani jane.Ale to bolo mysl.tak, ze mozme jest vsetkooo 😀 Aspon teda jasom pochopila tak.Ze akoze ja nevim priklad, uplne z brucha, nemam ani sajnu kolko to ma, ale ze je jedno, ci 150kal ziskam zdravo (nejaka soja napr) alebo telu dodam 150kal pekneho maleho kuska dobrej slaninky 🙂 Jasne, je mi jasne, ze mnozstvo sa nezhoduje. . .ci vaha ci cotu chcem napisat, hmotnost tak. 😎
@mischena333 hej, hej, viem co myslis 🙂 ale mna by strasne nebavilo sa tak sledovat. A zaroven obdivujem vsetky zeny, ktore to dokazu 🙂 inak, vas skalicky trdelnik, aaaaaaach 🙂 🙂. dokazem spucovat dva naraz 🙂 🙂 🙂 nerobte ich take dobre! 🙂
@aknelka85 Haha, jo ten je dobry.Dala bych si ke kavicke vcil. . .Jase nikdy v zivote nepocitala kalorie, ani neminim, podla mojho nazoru to je na nervy. . .a uplne zbytecne zabity cas.Ale to je muj nazor. 😒 😉
@cawes Suli, to mas na to mesic.Zdrave chudnuti je 0,5-1kilo tyzdenne.Ale optimum je to pulkilo.Takze styri by ti nestacili? 😎 A kam sa chystas?
@cawes Pockaj, ty mas akoze 15navrch?Hod sem vysku, vahu, miery, ked sa da. 😉

@aknelka85 No ako kedy, niekedy to ešte cítim, pri väčšej záťaži.
Tu som ho stiahla: http://ulozto.sk/xfhU9TXu/cviceni-jillian-micha... 😵
Tak sťahujte baby, kým to tam je. Na youtube je len 6 min. úsek. 😒
Ako Jillian je fakt skvelá, najlepšie je, že nepotrebuješ nejaké špeciálne vybavenie a žiadne posilňovacie stroje, len svoju váhu, žinenku a činky 😝