Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
dam fotku pockaj mam to na externem disku
@cawes No ja sa nemozu dockat 😕
@mischena333 sa mas 🙂 🙂 nemoze to naucit aj toho mojho? 😀 Mna moj chyti za speky a ze sunky, sunky 😠 naramne vtipne podla neho. a samozrejme, ze sa odujem 🙂. ale len na oko 🙂 nech sa potom snazi 😀 Ved nech sa zasmeju, humor je korenim zivota a pozitivne myslenie a dobra nalada predsa pomaha k chudnutiu! 🙂
@aknelka85 Aaale, on to ma rad, len to inac formuluje.A sunka neni spatny vyraz. 😀 Ber to zlepsi strany, prava sunka je krasna chuda a kvalitna.A draha 😀
@mischena333 😀 dakujem! Toto ma teda nenapadlo 🙂 🙂
@aknelka85 Sak jetotak.Rekni aj tvojmu 😉
@mischena333 skusim veru 🙂
Ahojte babenky tak chcela by som sa k vam pridat aj ja. Dufam,ze sa mi podari schudnut lebo stale a stale len zacinam a nikdy nic nedokoncim. Moja vaha je 63 a vyska 168 a chcela by som schudnut cca8-10kg
Ahojky no chcela by som od zajtra zmenit jedalny listok a prestat konecne zrat sladke 😀 mam 166vysku a 64kg co ma trapi je brucho len co schudnem na nohach mam pocit ze sa vsetko uklada do brucha 😒 tak ak by niekto zacinal od zajtra nech sa ozve a spolu sa nejako potrapime a samozrejme zobrem aj o nejaku dobru radu co s tym bruchom mam dve deti a jasne ze uz nebudem ako modelka to ani nechcem len sa prosto chcem citit dobre a aj ako mama pre svoje deti pretoze ja napr. jem keks a ked sa pytam dcerky ci si prosi aj ona ona mi kyvne ze nie a ja sa potom hambim ze sa neviem ovladat 😒 kebyze ze len raz za cas ale ja prosto to sladke jem stale 😀 dakujem za precitanie pochopenie a za rady 😉
@nikuska124 @soffyee Vitajte fesandy, tu sa vam to urcite podari, citajte pekne od zacatku, jetotu fajn. 😀 Zadne drastaky 😉
maly spinka, tak som akurat docvicila to 15 minutove sexi bikiny video, co ste tu davali a teraz sa nadzgavam obedikom 😉 sa chcem s vami poradit, ze kedy je najefektivnejsie cvicit (nie ze by som si pri malom mohla az tak vyberat 😀 )? po jedle asi nie, to by mi bolo zle. Ale zase ked mam cvicit tak cca 2 hodky po poslednom jedle, tak docvicim a je cas na dalsie jedlo. Kedysi davno som kdesi citala, ze po cviceni je dobre este nejaky cas nejest ze vtedy telo spaluje zasoby. Mozno je to blbost, ktoru si zle pamatam, tak ma opravte prosim. 😉 zatail asi 3 tyzdne fungujem tak, ze pondelok, streda vecer zumba (po nej sa uz snazim nejest, max tak acidko, zeleninka) a utorok, stvrtok, nedela cvicime aj s mm vecer tych 15 minut na brucho. Sa pomaly dostavam do kondicky, tak si chcem este nieco pridat cez den, ked som doma s malym, tak poradte, ze kde pomedzi jedla to vtesnat 🙂
@kamienka Ano, to si citala spravne 😉 Ale ze vraj je najlepsie rano nalacno cvicit, ze sa tym nastartuje metabolizmus a lahsie sa spaluju tukove rezervy.Ale hlavne, ze clovek cvici 🙂
@kamienka Ze to funguje proste tak, ked ides cvicit najedzena, telo na ten vykon berie energiu z toho jedla, ked nalacno, z tukovych zasob.Ked sa najes tesne po cviceni, zas si zoberie tu spotreb.energiu z jedla.Tak preto je to teda tak 😉 .
@aknelka85 inak toto s krvnými skupinami, uplne na mna sedí .. ja som A pozitív .. a presne mliečne výrobky mi nerobia dobre resp. mlieko .. ked ho vypijem zvykne mi byt tazko na zaludok ale aj takho pijem lebo homilujem 😀 juuj a mäso ze by som nemala, čo tiez mám rada ....
@mischena333 no to aby som si privstala a cvicila rano kym moj maly princ este spi 😉 jooooj ale ked ja tak rada spim a teraz ked mu idu zubky je ten spanok aj tak kadejaky 😝
@kamienka Ale, moj nazor je, ze podstatne je, ze sa clovek vubec hybe a je jedno kedy.To su len take vychytavky, funguju sice, ale kazdy pohyb v barjaku dobu je prospesny 😀
@kamienka Jamam napr.dnes odcvicene, v desti sem lezla na supr akciu na gel na prani, avivaz a na zem mr.proper.20min rychlej chodze tam a naspatky plus posilovanie. . . 😀
POMOOOOOOOOOOOOOOOOOC! baby, co mam robit ked ma popadne depresia z postavy?:( potom vleziem do skrinky vyberiem bombonieru a takmer celu ju zozeriem :(((( vy take nemavate?:((
@aknelka85 Tak som dala dneska ten Level 1, mám akurát po sprche a cítim riadne stehná 😅 Pridala som k tomu ešte sériu zvlášť brušákov z youtube. Hneď je mi lepšie, keď som sa hýbala, po tom, čo skoro celý deň presedím na zadku za PC. Ja som mala dnes na raňajky biely jogurt s ovsenými vločkami, na svačinku bielkovinovú tyčinku, na obed silný domáci kurací vývar, v ktorom bolo veľa zeleniny+kuracie maso.Na olovrant mandarinku a na večeru grilované kura+kyslé uhorky. Po večery som mala strašnú chuť na niečo sladké, tak ma to ťahalo ku skrinke s bonboniérami od návštev, ale odolala som, za čo si udelujem pochvalu 😀 😎 Dneska pôjdem spať s dobrým pocitom 😉 Tak kočky držím všetkým palčeky,nech to zajtra zvládneme...A pozor, ide predĺžený víkend a u mňa je to veľké ohrozenie, lebo víkendové koláčiky, rodinná návšteva a pod 😖
@nikuska124
@soffyee Ahojte kočky, ja som tu tiež nová, od pondelka, tak sa pridajte. 😉 U mňa takéto začiatky boli niekoľkokrát do mesiaca, dá sa povedať, že každý pondelok, ale od tohoto už NAOZAJ ! 😉 😎
@farmacka Ahoj, tak aj teba tu stretnem? 😉 Super, bude tu hromada srandy, uvidis. . .
@m.a.r.t.i.n.a Ahoj, jaka byla oslava? 😉
@vanesa123 Toto som mala kedysi, az sem sa prestala stale sustredit a kontrolovat, tak to slo dolu.Skratka, ked som na nejake chudnutie prestala mysliet intenzivne 😉
@mischena333 Tazke je nesustredit sa ked mi je do placu kazde rano pred zrkadlom :(((
@mischena333 No keďže bola posledný deň v "mojom starom živote so zlým životným štýlom", tak som si na rozlúčku dala pečenú kačku s kapustou a lokšami a samozrejme zákusok. (dúfam,že niekoho tu teraz neprovokujem 😅 ). Išlo ma rozdrapiť,ale ten chvíľkový pocit,keď si to jedlo vychutnávate....veď to poznáte.... Ale poobede som pešo vyšla na Zobor nad Nitrou, taká trištvrte hodinka mierne do kopca,tak aspoň tú lokšu jednu som spálila.
@vanesa123 Tiez mna to parkrat tak prepadlo, ked som sa videla.Tak som si rekla, ked uz si taka spekata tak si este daj. . .Strasny pocit, to je to, ze ten stres, ci jak bych to nazvala, proste rychlo zajeme, nech sa ulavi.Ano, na chvilu, potom mozu dojit narad vycitky zo zlyhania.Ale v pohode, toto sa stava, zajtra uber. . . 😉
@m.a.r.t.i.n.a Aj tu kacenu urcite.Dala bych si, mnam.Ale bud v klude, ja chudnem a jem normalne nezdravosti.Musis iba poznat tu fintu jak nato 😀

@aknelka85 No muj teda moc nadseny mojim chudnutim neni, no ale akceptuje.Strasne miluje moju rit 😀 A aj moje dvojky 😀 Haha, ked toto budu citat druhi, no sa tu postia. 😀