Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@mischena333 skoro som mala...nevyslo. Takze nemam.... 😔
@vanesa123 Takze to tvojej psychike tiez nepridalo.Este stym asi niesi vyrovnana,ze.To mna mrzi
@mischena333 to teda nepridalo... no, fakt asi ta pohoda je dolezita, stresu je dost, robota, vysoka skola a podobne...a ked sa pozriem do zrkadla, tak to len pridava ten stres, niekedy ked mam spokojny den a uvolnim sa tak to nie je tak hrozne... idem sa vyspat asi, zajtra je novy den..a bud hadam menej depresivny 🙂 ale je fajn ze sa tu mam komu vykecat a z su ludia co pochopia a vypocuju si.. 🙂 to ma tesi velmi... chvala bohu som este doobeda stihla nakupit zdrave potraviny celkom..tak zajtra si spravim stihly obed...dakujem zatial pekne za podporu 🙂 zajtra sa dufm znovu citame
@vanesa123 Ok, tak zajtra.Aj ja idem zalomit.Ked ma toho clovek niekedy tak moc, tak to teda neni ani trochu lahke.Tak dobru noc, aj tak uz tu asi vsetky spia. 😉
@farmacka Aj tebe dobru noc.Myslela som, ze uz tu niesi 😉
Baby, nasla som fajn cvicenie na ruky
https://www.youtube.com/watch?v=XjHCKDF0Z5o
Pred chvilou som docvicila 🙂 dala som si na brucho, nohy a toto. Zajtra sa budem asi plazit 🙂 🙂 Dobru noc vam prajem 🙂
@aknelka85 Kristova noho jak neskoro.Ty nemas chybu 😨 Ja som teraz trochu rozbita z ponocovania, ale este pred spanim cvicit 😕 no si dobra.Dobre rano aj ostanym fesandam 😉
@mischena333 uz si hore?
Ach mezeru a aj tak vaha stoji hruza
@cawes Ahoj bobku, uz su aj osprchovana, babinka spi, tak kaficko, cigaretka.Ale kasli na vahu, meraj sa, skur ti ubudnu centaky nez vaha klesne.Mne take vaha stoji a dneska sem natahla rifle se zaplym gombikem. 😀 Takze na nu dneska ani nevylezu.Iba zni zas prach utru. . .
@cawes Co ty fotky? 😨
@cawes Pisu hlaseni, prosim ta, nechce samito hledat, chapanie je verstaendnis, ze?Alebo aj inac sa da?Pisu, ze babi mela vcera velmi dobre a jasne chapanie.Dikes
@cawes Uz sem nasla to spravne slovo Auffassung.Jo to bude vonco.Chcu to met z krku, ale nejaka su rozbita, pomalsi mi to spojuje nerv.vlakna v mozgu 😀
@mischena333 Ahoj 🙂 no, ked sa mi pred robotou nechcelo... domov som prisla o 22.00 taka vytocena, ze som tu negativnu energiu musela zo seba nejak dostat 😉 pekny dnik prajem 🙂
@aknelka85 O, tak tomu rozumiem.A co robis?Ked si sa tak vytocila?
@mischena333 V detskom zabavnom parku. A vcera som bola sama, vela ludi, niektori strasni ..... 😠 tak mi zahrali na nervy 🙂
@aknelka85 Moja mila, tak tomas pohybu habadej.Musim sa tu ukludnit, preskakujem z jednej temy sem.A uz to vomne zcina tochu dvihat tlak.Zatim iba trochu. 😒
@mischena333 nedovol nikomu, aby ti zneprijemnil den. Blbec zostane vzdy len blbcom 😉 i ked je to tazke ale nedaj sa 🙂 ja som opat sama v robote, cakam prvych hosti, dufam, ze budu ok 🙂. ked nie, budem sa len usmievat 🙂. joj, pohybu fest, len dnes som sa postavila na vahu a bum, o pol kg viac 😖 kaslem na to 🙂 bude lepsie 🙂
@aknelka85 Diky, nedovolim, to si pis.Som nekompromisna, kdo jak kemne, tak ja knemu.Ale je to velmi poucna a zaujimava tema.Teraz som dotycnej pisala, velmi slusne a taktne.A ak sa domna nahodou pusti, ale nema dovod, lebo tak som to sformulovala, ze neutocim.Clovekovi ublizia iba tolko, kolko sam dovoli. 😉 Mas zaujimavu pracu.Wau
@aknelka85 A to sa divim, jak sa este drzim, dostavam dnes mrchu 😠
@mischena333 ahooj, tak sa rozhodne dnes nevaz, vtedy je clovek nafuknuty, zadrziava sa voda.. ja som sa dnes po dlhom case dobre vyspala, co je zaklad chudnutia, zelinovy salat so syrom mam uz za sebou, vonku konecne v blave svieti slnko, vyzera to nadejne s chutou na chudnutie..vecer si napiseme, ako sme na tom..su dni ked sa fakt neda.. a ty neprispievaj do tem, kde ti hrozi, ze ta zvozia, kasli na nich..aj ked cloveku to obcas neda...tak pekny den!
@farmacka Ahoj, ale tato tema mna fest zaujima.Sak ty tam tiez chodievas.Nebudem saja vazit, ale otej mrche som nap.proto, lebo sa skor nastvem.Ale, som silna a drzim sa.No supr tito dneska ide. 😉
Dobre rano kocky.... 🙂))
@vanesa123 Ahoj 😉 No co, lepsi?Slunko sviti, sice trochu kemra ale inac krasny den 😀
@mischena333 a do akej temy prispievas?
@aknelka85 Mam trvat na rozvode?Je to fakt poucna tema.Chodim tam rada tak jak sem 😉
@mischena333 nakuknem tam, ked budem mat trosku cas 🙂. Inak, tu je straaaaasne vela tem, niektore su zaujimave, pri inych sa ti doslova pozastavuje rozum 🙂
@aknelka85 Moja rec.Ale tato a ta su vazne super podla mna.Strasne som sa tam vcitila do zakladatelky fora.Odporucam vsetkym.Je to tema na zamyslenie, vcitenie sa do pocitov druheho cloveka.Proste som rada, ze som aj tu temu objavila. 😉

@farmacka Ha, ja 156cm.No ale meter ti viac povie, vaha moze stat a cm ubudat.Nezabudaj 😉