icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

mischena333
31. okt 2013

Baby kdeste?Tusim stetam vsetky isli kuknut? 😕

vanesa123
31. okt 2013

@mischena333 ahoj..no lepsie 🙂 naladu mam lepsiu...akurat ze som sa zobudila rano na to ze ma boli zub..ale dala som tabletku a preslo, takz som rada 🙂 ty ako na rano?🙂)) ja som sa potesila tym ze som na rano objednala z ebayu jednu masku na cierne bodky...a pisu o nej krasne veci tak sa tesim 😀

aknelka85
31. okt 2013

@mischena333 🙂 teda, teraz si mi dala chrobaka do hlavy 🙂. Asi si ten cas musim najst co najskor 🙂

mischena333
31. okt 2013

@vanesa123 Super, tesim sa za teba.Zuby nerozoberajme.Ja som bola rano tak rozbita jak ciganska hracka.Dala sem si vnoci tbl na spani, sice sem spala tvrdo, ale tak nekvalitne, ze lepsi bymi bylo, kebych siju nedala a pockala azto namna dojde.Doteho dostavam mrchu 😠

mischena333
31. okt 2013

@aknelka85 Vedela semto 😅 Uz sato tam ukludnilo. 😉

mischena333
31. okt 2013

@aknelka85 Jo, zakladetelke som doporucila tuto nasu temu. 😉 Ze sa super odreaguje. 😎

farmacka
31. okt 2013

@mischena333 mas pravdu, je to aj moja tema 🙂 , ja citam asi dve a tuto nasu chudnucu 🙂 pocuvaj, ty naco beries tabletky na spanie, vsak si mlada kocka?? tabletky su sajrajt, vyhod to.. 🙂 inak rozbita jak ciganska hracka, to som sa zarehotala 😀 😵 v blave je ozaj nadherne, slnko sme tu nevideli veeelmi dlho a dnes svieti ako v lete, asi to chce dohnat..no mne viacej netreba, ani hladna nie som 🙂 uvidime, co si napiseme vecer a neskoro vecer pred spanim 😀 drzim palceky, idem kuknut tu temu 😵

vanesa123
31. okt 2013

@mischena333 no mne ta svina mrcha meska uz poamly druhy tyzden..tak neviem o..tehotna nemam byt z coho ..tak uvidim co to 😔 ale inaaaac..asi mam dobru spravu. Zhanam blede rifle.. a moje co su mi male alebo nenosim tak predavam alebo vymienam z kockami, a jedna baba sa ma pytala na jedny blede...co mam..a nenosim. A tak som si ich dnes vyskusala a v pohode som sa do nich vosla :D tak teraz neiem ci som ich nenosila preto ze sa do nich nevojdem alebo za to ze ih proste nenosim...ale to je jedno. Nebudem sa tym zaoberat...proste sa zavtarim tak ze som schudla v cm...a potesim sa tym a podporim 🙂)))))))

mischena333
31. okt 2013

@farmacka Aj ja tieto dve temy najnaj. 😉 Ale neberiem, len som bola zufala, kazdu druhu noc sa nevyspat 😒 Ale uz si nedam, sak to je horsi, nez bez tbl a nevyspat sa.Aj tu v rak.krasne sviti oskarek. 😀

aknelka85
31. okt 2013

@mischena333 uz sa mi to tu plni, asi to precitam az vecer. A dakujem za tip 😉

aknelka85
31. okt 2013

@mischena333 inak, aj ja trpim tou hnusnou nespavostou ☹ lieky som uzila len 2x ale citila som sa ako zdrogovana 😲 kaslem na ne 🙂

mischena333
31. okt 2013

@vanesa123 Super, vidisto?A tysatu stresujes 😀 Pocuj, neprodavali si ajmne neco?Este som nebola na mk.Teda bola, ale stym nickom miraska333.Ale objednavala som neprihlasena.Postu mam na azete. 😉 Brala som kocky pre synovca. . .Mrcha dojde, ked nema ten "zivy" dovod meskat.To je zo stresu 😢

mischena333
31. okt 2013

@aknelka85 Presne, saksu jakebych chlastala do rana bileho. 😲

vanesa123
31. okt 2013

@mischena333 no nie je iste ze preto om cih nosila...ale sladka nevedomost..budem verit tomu comu chcem 😀 asi nie..len nedavno som zacala..a na modrom koniku este ani veci nemam 🙂))

mischena333
31. okt 2013

@vanesa123 Ach tak nic teda.Potom kuknem bazarek az bude, mam radost z veci zapar. 😉 Vidis, takto sa mi to paci.Gratulation 😉

vanesa123
31. okt 2013

@mischena333 a vies co...idem si spravit aj tu bazarik 🙂

mischena333
31. okt 2013

@vanesa123 Aj ja si urobim, predavam v bazosi, ale tu sa mi to lubi viac.A mam vela veci aj znackovych dost, dost aj topanok.No treba sa toho pozbavovat.A urcite nahradim novyma

m.a.r.t.i.n.a
31. okt 2013

Zdravím kočky z práce. Ako dneska? Ja som sa práve vrátila z obedu (kuracie masko + zelen.šalát + šošo polievka a chytila ma strašná chuť na sladké,tak pojedám proteínovú tyčinku s náhradnými sladidlami. Snickers to nie je, ale zas tolko nezhrešim.Tak sa držte,musím makať 😉

soffyee
31. okt 2013

@m.a.r.t.i.n.a tak to je super ja som si povedala ze zacnem od dneska ale nejako som na to zabudla 😀 co uz tak opet to nechavam na ten zajtrajsok a dufam ze uz na taky dolezity den nezabudnem 😵 a chcem vlastne si podrobnejsie precitat o tejto skupinke ci su tu aj nejake jedla alebo cvicenia ale nejako pri mojich dvoch nezbednych dievcatkach nestiham 🙂

mischena333
31. okt 2013

@m.a.r.t.i.n.a Ja mam hroznu chut na margotku.Tiez si idem dat. 😀 Dobra, supr obedik. 😀

mischena333
31. okt 2013

@vanesa123 Pockaj pockaj, ty uz mas nekde bazarek? 😉

mamina_25
31. okt 2013

Ahojte kočky,rada by som sa pridala k vám.Ja to ťahám šiesty deň,zatiaľ úspešne 😵 Držím palce všetkým chudnúcim 😉

farmacka
31. okt 2013

@mamina_25 aj sa vazis? uz si schudla? drzim paste, sest dni znie super!

farmacka
31. okt 2013

@mischena333 ty zijes v rakusku? kde presne?

mischena333
31. okt 2013

@farmacka Zijem aj nezijem, dva tyzdne som doma dva tu.Bola som v tirolsku dlho a teraz kusek od vidne. 😉

farmacka
31. okt 2013

@mischena333 jeeej, to si tam teda pracovne? a co muz? ci on chodi s tebou?

mischena333
31. okt 2013

@farmacka On je doma, podnika.Ale vozi mna sem a kolegynu dom a naopak.Poctivo caka, sak si piseme, volame, pohodicka.Uz je zvyknuty takto, aj ked pred 4rokmi vyhrazal rozchodom,ked pojdem robit von. . .Laska asi vazne hory prenasa.Furt sme spolu a tesime sa na seba jak male decko na kolotoc. 😀 Ja rikam, co ma dojit, dojde.Ale toto neskutocne z mojej strany prospieva vztahu.Neleze mi tolko na nervy 😀

aknelka85
31. okt 2013

@mischena333 zas mame nieco dalsie spolocne 🙂. Ja som v nemecku uz rok a s mojim drahym som sa tento rok videla len 3x 😢 je to strasne tazke. Ty tie dva tyzdne v pohodicke zvladas, vsak? 🙂

mischena333
31. okt 2013

@aknelka85 Teda, tak som nemala spatny napad sa zas zaregistrovat v MK.To je sila.Jaj, to je velky rozdil.Dva ubehnu rychlo.Aj doma.A cotam robis?Ked si tam tak dlho?To musi byt fakt moc tazke, tak dlho odseba. 😲

mischena333
31. okt 2013

@aknelka85 V Alpach sice bez netu, ale tam mi nechybal, super priroda, ludia, vela roboty, pohybu, to sa postavicka udrzovala.Cez volno vystup do hor k vodopadu.Jaj, musim tam zas zajet nekedy.
Tady take lazo plazo, mam net, babka furt kuka na tv, nerozprava, je po porazke.Ale je zlata, mam ju rada.Ma strasne krasne a uprimne oci.Ja na nu rozpravam, ona prikyvuje.My si rozumieme, ani nemusi rozpravat. . .Uzasny clovek.Aj ta predtym bola skvela.O hlavu mensia nez ja. . .Zboznujem dobrych ludi, tym padom mnato bavi a naplna pozit.energiou.Insie bych ani asi nerobila, nez s ludmi.Jo a v alpach som mala popri babke aj 3mesacneho chlapecka.Uzasna kombinacia.Mam odtial nadherne spomienky a vela videi a fotos.