icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

aknelka85
31. okt 2013

@mischena333 napad s registraciou si mala skvely 😉 no ako som vyssie pisala, robim v detskom zabavnom parku a vsetko... volno mozem mat 4 x do roka po dva tyzdne. Cize uz sa tesim na vianoce 😵 inak, hrabe mi obcas z toho, chyba mi vsetko ☹ ale potiahnem uz len do maja a potom domkov 🙂

aknelka85
31. okt 2013

@mischena333 pocuvaj, my sme si riadne podobne 🙂 tiez mam rada takych ludi a mojim snov je pracovat v zariadeni pre seniorov 🙂 alebo tak ako ty, opatrovat nejaku babicku 🙂. Urob tu album s fotkami z Alp, nech sa pokochame 🙂

mamina_25
31. okt 2013

@farmacka Ešte som sa nevážila,skúsim to až o týždeň-tak dúfam,že aspoň 2 kilečká budú dole 🙂

mischena333
31. okt 2013

@aknelka85 Vlastne ano, saksem ti pisala, ze mas zaujimavu robotu.To tie tbl na spani, asi mi dnes namisto netu vypadava signal v mozgu 😀

mischena333
31. okt 2013

@aknelka85 Jasne, diky, ste tu super.Urobim album, ale najskur musim pomenovat fotky. . .Lebo raz som si chcela otvorit v MK bazarek, idem vkladat fotku ne, nacita nacita, no a namisto ciziem som predavala par minut mojho draheho 😀 To bol sok jak hovado, ked sem to videla. 😀

aknelka85
31. okt 2013

@mischena333 😀 😀 😀 a chcel ho niekto kupit? 🙂 🙂

mischena333
31. okt 2013

@aknelka85 Jasem v zarideni pre seniorov robila dva mesice, na slovensku, doma.Ale v skusobnej dobe som stihla zdrhnut.Za take prachy a taky pristup k personalu od vedenia?Ne, diky.Ale robota mna bavila, sak tam chodim za nimi furt.Schvalne sem si tam nechala hrnek na kavu, sak to mam minutu od domu. . . 😀
A babka tu je trochu potvora, zaboha sa nechce umyvat. 😀 To byva divadlo, nacisto vrazda napsala 😢

mischena333
31. okt 2013

@aknelka85 Nestihol. . .stihlasem vymazat 😎

vanesa123
31. okt 2013

@mischena333 mam ano..ak mas ucet na FB tak tam mam najviac veci..potom aj na bazosi zopar 🙂

mischena333
31. okt 2013
farmacka
31. okt 2013

@mamina_25 tak to mas inu sebadisciplinu, ja keby som nevidela kazdy den ubytok na vahe, tak nevydrzim..drzim paste!!

mischena333
31. okt 2013

Baby jeto tazke, ja ich musim prva nazvat, sak mi tak skocili boty, psy, ach jo.Tak ta prva, tam sem vystupila z busu a par minut vystup do hor.Tam sme byvali. primo v lese.Ta druha je pohlad z hor na jazero Achensee.

mischena333
31. okt 2013

@vanesa123 Ok, hod menovku.Najdem si ta tam, ale moc tam nechodim.Teraz som bola od januara prvykrat tusim 😀 .

farmacka
31. okt 2013

@mischena333 vsak aj tak sa da zit s muzom, mozno este lepsie ako normalne spoluzitie 🙂 ked vam to klape, nie je problem..

vanesa123
31. okt 2013

@mischena333 https://www.facebook.com/lilli.vymena dufam ze nam kocky odpustia ze sme trosku odbocili od temy :D

mischena333
31. okt 2013
farmacka
31. okt 2013

@mischena333 teda nadherne pohlady, hned by som tam dnes sla na turu, ked je tak slnecno..ozaj blava to neni 🙂 no nic, zoberiem stvorrocneho aspon na ihrisko, ked sa uz alpy nekonaju...

mischena333
31. okt 2013

No a je to tu, uz je tam aj pes 😀 Takze tam je pohlad do lesa z mojho balkonu, ten maly a pes.Jazero.A tie baracky tam.Radsej to pomenujem, lebo buhvico vam tam hodim. 😲

mischena333
31. okt 2013

@farmacka Ja uzsom mimo, citala som, ze zoberem stvornoheho na ihrisko. . . 😔 😀

mischena333
31. okt 2013

@vanesa123 Dufam, zemna odtialtto z temy neprepusta 😢

mamina_25
31. okt 2013

@farmacka Nevazim sa kazdy den lebo ked miesto ubytku na vahe vidim ze to stoji alebo mam gram naviac chytam depku 😀 Staci mi cas od casu skontrolovat ako to ide

mischena333
31. okt 2013

@vanesa123 Uz som tam vlezla.To asi ale na profil.fotkach nie si ty ci?Inac to kaki tricko s odhalenym ramenom a cierno hviezdou vpredu by som chcela.Este je? 😉

mischena333
31. okt 2013

Tak tu mate aj ten vodopad.

vanesa123
31. okt 2013

@mischena333 to je hnede, ano mam ho este 🙂 joj, ta blondina na fotke nie som ja 🙂 ale mam tam niekde aj svoju..s okuliarmi 🙂

mischena333
31. okt 2013

@vanesa123 A kolko zan?A akajeto velkost?Ja hore obleciem aj S, nosim.aj M.

vanesa123
31. okt 2013

@mischena333 cenu si navrhni 🙂 Pisane je S, ale je take volnejsie, takze to je jedno..ja nosim hore tiez S/M 🙂

mischena333
31. okt 2013

@vanesa123 Coja viem, tu kupujem vacsinou zapar supov.Asi je nove nie?Sak si daj cenu a jati napisem, ci beriem 😉

mischena333
31. okt 2013

@vanesa123 Aj to billabong ci jak by som chcela 😉

mischena333
31. okt 2013

Tak kocky, mam super uzasnu zarucenu dietu, vsetky schudnete.Nachystala som jedlo babke aj sebe.Odbehla sem sem do fora atd atd, dojdem ku stolu, aj moja aj babkina porcia fuc. . . 😀

niikoletka
31. okt 2013

@mischena333 No tak sa snažím papať menej, mala som na obed zapené zemiačky s brokolicou mňam 🙂