icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

mischena333
31. okt 2013

@niikoletka No vidis, len tak dalej, dasa zdravo a pritom chutne jest.K tomu pohyb pridat a sadielko sa topi jedna radost 😀

farmacka
31. okt 2013

@mischena333 cha-cha.. tak tebe sa lahko chudne, ked ti babka vsetko zje 🙂 uz je mi jasne, preco ti bolo 5 kilo brnkacka 🙂 posli mi babku 🙂

mischena333
31. okt 2013

@farmacka sak to tady vy zato mozete 😀 kedsem odbiham 😀 nedam ju, moja je, hlavne, ze jej smakuje 😀 uz som si urobila oblozene chleby, sedim pri nej(som na tablete)a aj zteho mi polku ujeda 😀

mischena333
31. okt 2013

Baby mrkajte, no nezacali by ste sa smit?A vnutri bolo ze alkoholne a bezalkoholne pice 😀

mischena333
31. okt 2013

A co povite na toto?Dufam, ze nejezda cez Sr alebo do Cech. . . 😀

farmacka
31. okt 2013

@mischena333 ci ju tam nedrzis o hlade, ked ti vsetko zje 🙂 vidis, mozno na toto je tato skupina zalozena, ze ta odlaka od jedla a babka ti zatial zje..no komu sa potom lahsie chudne ako tebe? ani sebadisciplinu ti netreba..

mischena333
31. okt 2013

@farmacka Ale nehladuje, len zi co vidi.Ma demenciu. . . 😢 Ale dasa schudnut aj tady.Staci byt zazrana do mk. 😀

mischena333
31. okt 2013

@farmacka Terz sa nadzgava jahodovou roladou so slahackou. . .Ale na sladke nemam chut.Takze v poho.Ja jej dopreju 😀

farmacka
31. okt 2013

tak ako dnes s chudnim? da sa?? ja som sa snazila neprejedat, jest casto mensie porcie, nic extra kaloricke.. no kedze je vecer pred nami, zatial nie je vyhrane..tak vsetkym chudnucim prajem nizkokaloricky vecer! nech sme rano na vahe potesene 🙂

vanesa123
31. okt 2013

No baby..ja mam dnes top chudnuci den... boli ma zub, nemozem jest.... takze moja dnesna napln zaludka je jedna kava a veeeeeela vody... a samozrejme analgetika 😀

mischena333
31. okt 2013

@vanesa123 A ked si ho das tu osmicku vytrhnut, tak schudnes este vic. 😀

vanesa123
31. okt 2013

vies co..to 6ka ma boli :D 8micky mam zdrave ako lusk :D

kamienka
31. okt 2013

@farmacka ja som tiez posadnuta kazdodennym vazenim aj ked sa ho snazim eliminovat, je to blbooost, nerobme tooo, lebo mne ked sa vaha nepohne pripadne stupne tak ma to tak demotivuje, musim si dat, take ze kazdy piatok rano asi, ale ked ja som takaaa zvedava ako mi to ide

cawes
31. okt 2013

baby caute cely den som sedela na trapne nudnom pracovnom kurze fuuuuj, no a cely den zase ako kralik pridem domov skocim na vahu a furt rovnako boze ja neviem ja asi aj ked jest nebudem tak chudnut nebudem nechapem.

farmacka
31. okt 2013

@vanesa123 to chce ihned zubara, pohotovost.. s bolavym zubom neotalaj, to sa nevyplaca..

farmacka
31. okt 2013

@kamienka nooo na druhej strane, ked vidim pokles na vahe, coby len polkila, jakaaaa radost sa dostavi na pol dna.. ja som zvyknuta sa vazit kazdy den uz dlhe roky, aby som mala prehlad o svojej vahe a pripadne som rychlo zakrocila.. len ked bol syn maly a dlhe roky zle spaval som na to zvysoka kaslala, pomalicky priberala a teraz sa mi zle na seba pozera v zrkadle.. ale spolu to tu dame 🙂

vanesa123
31. okt 2013

@farmacka ahoj, no ano..riadne ma boli..znameho mame zubara tak velmi dufam ze bude mat cas zajtra alebo cez weekkend..dufam ze sa nechysta nikam :(

farmacka
31. okt 2013

@cawes mna minuly tyzden tak bolela z chrbata hlava, ze som dva dni skoro nic nezjedla, vacsinu dna som sice prespala, ked mi to preslo, tesila som sa, ze jedine pozitivum bude, ze som zhodila a ked som sa vazila PRIBRALA SOM!!! to je ozaj na slucku..ale zobrala som to s humorom, hoci ma najprv skoro porazilo..za tyzden som to predychala a dnes sa k vam uz pridavam s chudnutim.. inak ja som vzdy najviac schudla, ked som jedla pravidelne mensie porcie a pozor na neskory vecer!!! 🙂 cvicit nenavidim, maximalne rychla chodza..

farmacka
31. okt 2013

@vanesa123 zajtra ci cez vikend? to treba riesit ihned.. ked ta to zacalo, mala si hladat zubara.. ak ide o kaz, ktory presiel cez zubnu sklovinu, neodporucam cakat... jedine, zeby to bolo nieco ine..

farmacka
31. okt 2013

@mischena333 tak co, nezostala si pri babke hladna? nie ze to vecer dozenies.. 🙂 pozor, ide nam kriticka cast dna..ja som momentalne najedena, tak by som mala vydrzat..ale ci z toho bude rano ubytok na vahe, to netusim.. hladom som netrpela a hadam casom daco z toho aj bude.. 🙂

mischena333
31. okt 2013

@farmacka Ale v pohode, nene, nejsme hladne uz ani jedna.Ja mam izbu na poschodi a budem hnila liezt dole do lednicky 😀 Sak prelep dvirka prusvitnou lepici paskou, urcite sa ti vnoci nebude chcet hledat konec a odlepovat to 😀 No a ostatni v rodine maju holt smolu 😎

mischena333
31. okt 2013

@cawes nazdarek susedo, to teda neschudnes, ked nebudes jest 😢 A cely den nic nezedlas?A budu dneska fotky? 😉

mischena333
31. okt 2013

Baby neblbnite je blbost sa kazdy den vazit.Raz za tyden staci.Pribirat sme take pribirali pomaly ale iste ☹

mischena333
31. okt 2013

Ano, tak jak pise kamienka, raz za tyden.Sak to je fakt uz posadnutost, devcata moje mile 😀

farmacka
31. okt 2013

nehovorim, ze to nie je posadnutost, ale ja som zvyknuta sa vazit, tak ako si clovek zuby umyva alebo sa cese..nielen ked sa snazim schudnut, aby som mala prehlad..inak ja som si vsimla, ze najlahsie sa schudne, hned ako priberies..teda jeden den sa prejedas, rano o kilo viac a ked si das ten den trocha pozor, mas vahu spat, take su moje dlhorocne skusenosti, takze aj preto je dobre mat prehlad o svojej vahe kazdodenny..a keby som ja po tyzdni zistila, ze mam o dve kila navyse, to by bola pre mna depka na povraz, takze radsej vediet hned maly narast vahy ako neskor katastroficky..ale teda netvrdim, ze to kazdemu ma vyhovovat.. 🙂

mischena333
31. okt 2013

@farmacka Ty to beries z tej druhej strany a ta ti vyhovuje ako pises.Umna to je zas tak, ze ked sa odvazim az za tyden, takmam vacsiu radost z ubytku, lebo to uz premna je trochu cislo.Ja to neberiem vlastne jak ty.Ale dobre si zariadena.To sem nikdy neriesila, ze priberem nieco cez noc.Ja bych sa ani nechcela vazit kazdy den, to su minicifry premna.A raz je to zadrzana voda, potom hento.Ale tak kazdy nech robi tak, jak muto pasuje 😉

vanesa123
31. okt 2013

@farmacka no ja som strasny strachopud...velmi sa bojim zubara...teraz som ale uz odhodlana..a nestras ma prosim :((( strasne sa bojim.. a u nas zubna pohotovost..podla mna ani nie je :/ take miniaturne mesto

farmacka
31. okt 2013

@vanesa123 aj ja sa bojim zubara..raz ma bolel zub, z kazu, osmicka, nakoniec mi ju trhali, bolo to za 5 minut hotovo a vobec to nebolelo.. nakoniec mi bolo do placu z toho, ze to bolo nic a akym strachom som predtym trpela..dnes zubar neboli..daju ti injekciu s lokalnym umrtvenim a nic necitis...ak sa bojis injekcie, potru ti to jahodovym gelom a ani vpich ihly necitis.. bolavy zub sa neodklada..nechcem ta strasit, ale pomoct ti.. ak ide o pokrocily kaz, moze sa to zhorsit behom par hodin.. co najskor zubara, nemas sa coho bat.. ked ta to boli od rana, uz si tam mala byt..mozno by ta upokojil, ze to kaz nie je, ale nieco ine.. a ak je to kaz, nie je co odkladat, on odtial bohuzial nezmizne..

mischena333
31. okt 2013

Kocky toto je ta moja insiracia do cvicenia 😉

farmacka
31. okt 2013

@mischena333 no prave u mna volako ta zadrzana voda nebyva..ked som raz pribrala, ostala som vzdy pribrata nastalo, ked som sa neposnazila..ale jasne, ze kazdy je na iny model zvyknuty.. menit si ich nebudeme.. kazda sme si nasli v tom svojom to pozitivne.. ja som hrozne zvedava, ci sa mi podari daco schudnut za par dni.. ale ak nic, budem sa pred vami hambit.. 🙂