Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@farmacka hej hej..inac dost ma to drzi :D vobec som nebola hladna ani mi to nechyba :D ale nie no..papat sa musi :D no ono ten zub vyzera vazne...ale zas boli len ked jem sladke...a vcera sa mi vypomstila bomboniera z predvcerajska 😠 veru tak mi treba... z depky sa napchavat :D
@mischena333 tak mas asi tazke kosti, na skoro 60 teda nevyzeras, ja mam ovela vacsie brucho ako ty, ved ty tam ziadne brucho ani nemas..alebo ti blbne vaha, to neexistuje aby si tolko vazila..ano, ja by som chcela najprv 55 a keby sa dalo tak az po 52, to by som bola s vahou spat..
@mischena333 No,,tak vies co robit dalej :D stale na mk :D ale nie ze to prezenies..anorekticky tu nechceme :D a ja som si musela privstat..lebo mam doma bordel..a o 10 prijde chlap :D no co..vcera ako ma bolel zub, som nevedela upratovat 🙂 a ani sa mi nechcelo 😵
@farmacka Sak to, bola som zvyknuta na rozpatie 52-54kg mat.Ale ja fest nechapem, v lekarni, co je ta masina na meranie aj tel.tuku, mi to navazilo, ze mam dokonca 61nieco, vyzuta, ale oblecena.Ok, opasok ma pol kila.Takze 61.Doma 56-58.Tu na ich digitalnej vahe tak 58,9 vcera.Tak som ztoho magor.Preto idem podla metra a gati.Aspon uz vies, preco sa nevazim denne. 😀
@mischena333 podla mna sa da ist aj podla vahy, ale vazit sa musis rano nalacno a hola a pravdaze vazit sa stale na tej istej vahe
@vanesa123 To ano, po sladkom bolia.Mna obcas aj zaplombovany chvilinku boli po niecom hodne sladkom.Ale to budes mat kaz.Ked tak dlho a intenzivne.Ja som raz zakusla do cukriku taky v oranzovem papirku, turecky med, to bola bolest.Ach.
Neboj, anorexia absolutne nehrozi.A ani ako anorekticka nechcem nikdy vyzerat.Boky a zadok, to je holt genetika.Ale trochu sa to da vycibrovat.
@farmacka Ja vim, mas pravdu. ale snad nebudem do rakuska vozit vahu so sebou?Mam moj jeden meter, s ktorym sa meram a je.Lebo sj to sami uz stalo, merala som sa inym ne, a drbho cez rit plus 4cm.No soky.No ale nakoniec ten druhy meter nebol presny.1cm mal 8mm Tam bol pes zakopany 😀
@mischena333 myslim si ze ty nemas co chudnut...mono ak tak cvicit a tak formovat 🙂
@vanesa123 Mozno jo, ale este som sa nestotoznila s mensou velkostou.Stale v obchode vyberam gate a nakonec su mi v kabinke velke.To zazivam drhykrat, takze si musim zvyknut.Ale teda diky no 😀 Chcem spevnovat, aj brucho a hlavne aby mi nevisala rit niekedy 😀
@vanesa123 Dufam zetym nenaznacujes, ze tu nem co robit. 😀 Tak vam tu budem robit motivatorku a hadzat moje overene, mnou vyskusane metody jak na to.Uz som tym presla podruhe.Takze asi to funguje.Ale vy to tu vsetko ovladate.Tak mozem, ked budem doma ztych mojich casakov nieco uzitocne a mozno nove pridat a tak.Mne sa tu s vami paci. 😀
@mischena333 nevyhanam ta..praveze si myslim ze si idealna motivacia, ked si to dokazala ty..hadam aj my dokazeme 🙂 sem tam nas mozes aj podrazdit a nastvat nejakymi chudymi fotkami :D
@vanesa123 Sak jasomto zo srandy pisala. 😀 Ale inac ty mi pripadas postavou teraz, jak ja teraz.Tak nevim nevim, ci potrebujes tolko chudnut.Jo a mimochodem, jak si dala tie fotky kedysi, tak som vyzerala snad len v 14.-16.rokoch. . . 😠
@mischena333 no to ja v 18 :D to neni az taky rozdiel..dnes sa ti odfotim aby soi videla aka som tuči :D
@mischena333 začiatok bez pečiva bol tuším ťažší ako bez sladkostí 🙂 ale aj pečivo sa dá nahradiť,skús kukuričné chlebíky keď budeš mať veľkú chuť.mojou slabosťou sú cestoviny,je to moje najobľúbenejšie jedlo a toho sa určite nevzdám 🙂
@vanesa123 Ale nezapomen! 🙄 Tesim sa na foto.Ides uz upratovat ze?
@11nika11 Skusam a jem aj to, ale poradneho chleba sa vazne nevzdam.Milujem cerstvy chleba.Aj k jogurtu. 😀 Ale uz toho tolko nepojem.Na ranajky, prip.na veceru oblozeny, plus zelenina.Niekedy, ked neni casu, tak riadny oblozeny aj k obedu.Jasom chlebova 😀
@aknelka85 ďukujem pekne.ešte také 3-4 kilá a budem na svojej predtehotenskej váhe 🙂 už len to brucho spevniť,to bude najťažšie.cvičím Zuzku light a keď sa dá,behám doma po schodoch.vlastne vždy keď idem na poschodie,tak behom 🙂 začiatky bez sladkostí boli ťažké ale dá sa to vydržať 🙂
@11nika11 Jasom bola fest na sladke, ale pomohlo mi to nahradit ovocim a tie chromove tbl cosom tu uz spominala.Odvtedy proste ani nemam chut.Aked nahodou mam, tak si dam, kusok coko, napolitanku, margotku a vlastne barsco.Len nie vela 😀
@farmacka Jasom ale tupa, hladam to v spravach a ono to mam v kolonke nakupy.To ta vcerajsia mrda do hlavy asi. . . 😀
@mischena333
@11nika11 podla mna by mal clovek jest co normalne, len sa neprejedat..ked mas na nieco chut a odopres si to, si stale nespokojna a telo poje kopec ineho, nic sa tym neziska..
@farmacka Presne mi citas myslenky. . .A vidime, ze to ide aj tak 😀
@mischena333 tak ja to mam za tie roky odskusane na sebe 🙂 takze lahko byt mudra..ty si na to chudnite podla mna isla velmi rozumne a vysledky mas 😉 ale inak medzi nami, ty podla foto uz chudnut nemusis 😀
dnes tu opat krasne svieti slnko, tak verim, ze aj tento den sa zadari neprejedat sa.. ja sa extra tryznit nemienim, z toho mam iba depku a to konci zle 😠 ked som spokojna a vyrovnana a tak dako sa v mysli snazim nastavit, akoby som uz tie kila schudla, verim, ze to pojde samo 😉 aspon zo dve kila a potom sa uvidi, co dalej 😀 zasa predsavzatia si tiez treba davat take primerane, nie ze nic - nic a bum chcem zhodit desat kilo...na to by som ja sebadisciplinu nemala.. hoci viem, ze dakto ano 😵 ale ked si clovek povie, ze vsak iba dve - tri kilecka, hned to znie lahsie zvladnutelne, no nie?
@farmacka Ooo, dakujem moc za pochvalu.Teda, nic som neretusovala 😀 Akurat si to este neuvedomujem, ze cosi chyba.Vobec som sa nato chudnutie nezameriavala.Tak preto.Super teda, zas sa mi potvrdilo, ze cim menej na chudnutie myslim, tym lahsie mi to ide.Dikes dikes.Budem len udrzovat teda a spevnovat.Aj ked take 3-4cm z bokov bymi este bodli.Mam doma funglovky hilfigerky zo sekaca za 1euro.Si predstav a s visackami.Sice ich super uz oblecem, ale trochu mi to robi pushup efekt na brucho 😎 No s to ma tak vtedy namotivovalo, zesom ich kupila nie a chcela do nich zhodit.Tesim sa moc na tvoju fotku.A ty to vies, ze aj pre teba to bude brnkacks.Kor ked potrebujes len niekolko kilo zhodit.Jaj, sak to je radost zhadzovat, clovek necaka rok na vysnivanu postavu 😉
@farmacka Super skvely pristup a zmyslanie.To mas 99% uspechu.Ani jasa nemienim nikdy tryznit nejakymi zakazami 😝 Ale sak vieme, ze ked nieco prezenieme, proste dalsi den uberieme.To je rovnovaha 😀

@vanesa123 Super ze ta zmrd neboli.A ty co tady jako robis?Videla som ta na fcb.Pomlc holka pomlc 😀 Ja potrebujem este zo stehien ubrat, rit mi zostane, stym som zmierena a to brucho slo dole len teraz co chodim sem 😀