icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

mischena333
1. nov 2013

@vanesa123 Supr, gratulujem.Ja teda tiez pojdem az budem doma.Odkladam odkladam.Ale bude pokoj.Supr, odvazna holka.A mas pokoj 😎

farmacka
1. nov 2013

@vanesa123 tak gratulujem, hrdinka nasa 😉 ked ti injekcia odide, mozes normalne jest a ak mas este strpnute usta, tak jest mozes tiez 🙂 a boliet by uz nemalo nic..

vanesa123
1. nov 2013

@mischena333 no.musim este ist o mesiac..ale az tak sa uz nebojim..este tam vzdy je stres...ale ta hlavna varka stresu uz opadla 🙂 este budem mat co robit v mojich ustach :P

vanesa123
1. nov 2013

@farmacka ani uz neboli..tak sa z toho tesim 🙂

mischena333
1. nov 2013

@vanesa123 Najtaz raz sa prekonas, uz to zvladnes vzdy.Uvidis, pohodicka.A co frajer?

farmacka
1. nov 2013

@vanesa123 len aby ta zajtra nechytila velka pazravost, od radosti 😀 ale to ber ako vtip..chudneme dalej, no nie?
@mischena333 tebe sa ako darilo dnes? ziadne zbytocne kalorie ani navecer?

mischena333
1. nov 2013

@farmacka Vubec, na veceru som si dala, co bolo k obedu.Mnam.Den na paradu.Navsteva v poho, sranda bola.A tak.Uteka mi to tu tentokrat 😀 Ve stredu vecer idem dom.Tesim sa

mischena333
1. nov 2013

@farmacka Ty sa drz, kruty cas je. . . 😉 Ci laka nieco zobnut?

farmacka
1. nov 2013

@mischena333 vsak bude z teba za chvilu manekynka, ked to takto pojde dalej.. 🙂 veru, mas to tazke, takto pendlovat a tam sama bez rodiny v dalekej krajine, obdivujem ta, ze to tak zvladas, na mna by to uz nebolo..

farmacka
1. nov 2013

@mischena333 akurat som vyhladla, ale o desiatej jest nebudem, umyjem zuby a pojdem spat, zajtra uvidime, ci polkila nebude spat.. 😖 hadam nie, no kto vie.. vaha je svina 😀

farmacka
1. nov 2013

tusim sme tu na chudnutie zostali iba my tri opat..tak musime chudnut aj za ine baby 😀

mischena333
1. nov 2013

@farmacka Aaale, na manekynku miery nikdy nebudu 😎 ale citim sa fajn.Este par centakov a potom udrzovacka.Ta je horsia nez cele chudnutie.Tazsia tak.
Zvladam to tu v pohode.Par ludi mi chyba, to ano.Ale aspon sa mame radsej a mame sa dovod tesit na seba. 😀

mischena333
1. nov 2013

@farmacka Akurat som nato myslela, tvoje myslenky su rychlejsie nez rychlost svetla. 😀

mischena333
1. nov 2013

@farmacka Daj si mlieka.Ja ho milujem.Lubis mleko?

mischena333
1. nov 2013

@farmacka @vanesa123 Baby sranda, poobede mi vola drahy:Ozvem sa, prosim?. .Sak simna prezvanala.. . .A ja ze, no ano, ale minuly stvrtok. . . 😀

farmacka
1. nov 2013

@mischena333 mlieko mam rada, ale uz nebudem nic jest ani pit.. viacmenej som sa normalne stravovala, ale ziadne hluposti a neprejedala som sa, keby som takto jedla dlhsie, kila by dole isli, len kolko to clovek vydrzi..inak ja ked som schudla, nezvykla som spat pribrat.. co som raz zhodila, to odislo..ale teda vazim sa rano, aby som hned vedela, ked vaha stupne a mohla zakrocit..

farmacka
1. nov 2013

@mischena333 vy ste dvojica teda na pohladanie 🙂 no hlavne ze sa ozval, co ked aj po tyzdni.. uz aby si bola doma 😀

mischena333
1. nov 2013

@farmacka Ty na to ides dobre, toje jasne.To sme teda par, on nema sajnu o case, tak videl moje meno v zmesk.hovoroch a myslel, ze dneska.Inak spolu denne komunikujeme.Este mna napadlo, postis sa.Raz sem ho nacapala, jak si mojim drahym kremem z oriflamu, parfemovanym, mastil paty 😀 A raz, ze co mi tak mizne a ubuda intimne mydlo ne?No a on si snim umyval ruky z roboty, ze vraj dobre odmastuje 😀

mischena333
1. nov 2013

@farmacka Jaj, to je pravda.Raz jedna trenerka fitness povedala, ze to robi preto (cvicitelku a tak) ze aby sa bez ujmy mohla dobre najest.Tak pridame pohybu a budeme si davat, co nam hrdlo raci. 😀

mischena333
1. nov 2013

@aknelka85 Ahoj, no co ty teda?Kde je fotka?Uz sa to tu plni.Jak bolo dneska?

farmacka
1. nov 2013

@mischena333 tak sa ti aspon kozmetika nepokazi, ked ti ju pomaha minut, je to vzorny manzel, jak sa patri 🙂

farmacka
1. nov 2013

@mischena333 o dobre bude, dosiahnime vysnene miery a svet bude gombicka, kraaasny 😉

farmacka
1. nov 2013

no podme si trocha pospat..rano zhodnotime, jak sme na tom..ty pomeras, ja povazim, my sme teda tiez dvojka, len co pravda.. ci sme vsetkych nevyhnali, ked tu nikoho neni, no co uz..budu zavidiet 😀

mischena333
1. nov 2013

@farmacka No to teda je.Ale ked dojdu po dvoch tyzdnoch dom, tak to je brutal.Snazi sa sice, ale co ja ponachadzam v lednicke.To bysi neverila.Ale prat sem mu zakazala.Aspon moje nic, sak to vzdy skoro vsetko postiham.Ale naposledy sa mna vyptaval, co a jak ma otocit a stlacit.Tak dufam, ze nebudem mat nic v detskych velkostiach.To sa mu podarilo kedysi, svetre jak na batola a este zafarbene.Blbec to pral na 90. 😀

farmacka
1. nov 2013

@mischena333 no chcel ti to dobre vydezinfikovat..sak chudnes, ak sa pozrazaju veci v pracke, sak este trocha schudnes a mozes nosit, nic sa ty neboj.. 😉 musi byt podareny, no co, je to muz 😀

mischena333
1. nov 2013

@farmacka No este toto teda, to mi nejde do hlavy, furt ti isti dokola.Neviem, tak sa presunieme alebo si urobme ste jednu temu, kde mozeme kecat aj o inom, ne iba o chudnuti.A nebudeme im tu zaberat plac.Potom nestihaju kocky citat pocitam. 😉

farmacka
1. nov 2013

@mischena333 sak nikto necita, vsetci spia 😉 drzia dietu, su hladne, tak rychlo do postele, aby navecer sa neprejedli 😀

mischena333
1. nov 2013

@farmacka Presne som vedela, ze toto napises.Telepatia 😎 Jo, vestkyna mi v 14.vestila, zesamam tomu venovat.A mala pravdu, fakt sa mi podarilo par kuskov.Alee otom potom.Tak ides spat?Ak jo, tak dobru noc.A zas zajtra teda 😀

mischena333
1. nov 2013

@farmacka Zato zozeru teba aj mna 😀 Baby srandujem 😀

mischena333
1. nov 2013

@farmacka Ja satu udrbavam na tom tvojom prispevku.Spia, su hladne. . . 😀