Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@m.a.r.t.i.n.a mnam vyzerá to chutne, vdaka za tip 😵
@mazmar83 ahojky ja som na to bola podobne ako ty, teraz pri druhom dietatku som šla rodit s 87 kilami cca 😠 .. 2 mesiace po pôrode som mala 78 😖 a som sa rozhodla ze stým niečo urobím a teraz mám 70,5 a idem dalej .. všetko to najprv musí začať v hlave, musíš si povedat ze to zvládnes a pôjde to .. len to chce rozbeh, hlavne zmenit stravu aspon trošku upravit a ak sa dá tak pridat aj pohyb .. držím palce, verím ze ak to zmeníš tak sa výsledky rýchlo dostavia 😎
@soffyee gratulujem 😀
Ahojte baby 🙂 tak ako vám ide chudnutie?Mne celkom fajn som spokojnááááá ... ideme daleeeeeeeeeeeeeeej do toho .. drzím každej silno palce aj sebe xi 😅 😵 😀
@bombulka200 dakuuuuuuuujem aj ja ti gratulujem ze sa ti dari 😀 dufam ze dnes som to neprehnala na veceru som si dala si viac sunky ako som mala no snad tu hnusnu vahu oklamem 😝
@soffyee Netreba sa stresovať kvôli šunke naviac 😉
KOČKY, POMALY ALE ISTO ! bude naše heslo 😎
@soffyee dakujem, no určite si jej nezjedla pol kila takze v pohodke 😀 a šunka je v pohode 😎
@bombulka200 ako si sa stravovala teda co si jedavala??
@mazmar83 no v prvom rade žiadna diéta, jem priblizne 4x denne ... zmenšila som porcie na polovicu, nejedávam vyprážané, pouzívam len olivový olej pri varení .. sladkosti som obmedzila .. ale ked mám chut dám si horku čokoládu 😀 no a jem vela mliečnych výrobkov .. bielkoviny celkovo ... jogurty, syry, mlieko, biele mäso, tofu syr .. a pijem minimálne 2 litre tekutín v podobe bud čistej vody alebo minerálky s citronom a pijem aj nesladene čaje .. zelený čaj, čaj pu-erh pomahaju spalovat tuky ... a cvičím s Jillian ak sa dá tak kazdý den .. niekedy mi to samozrejme nevýjde ale snazím sa čo najčastejšie ..
@bombulka200 Aká vysmiata po tej pol hodinke .) Ja sa radšej ani nefotím po 🙂 Inak mne už Jill príde ako taká malá závislosť, už si ani neviem večer bez cvičenia predstaviť 🙂 Si na level 1 alebo už 2 ?
Inak ja dneska vitamínové raňajky: čerstvý ananás, banán, hrozno, mandarinka a kiwi
@m.a.r.t.i.n.a to nebolo uplne tesne po.. medzitým som si šla zjesť večeru a až potom ma manžel odfotil, inak som po cvičení červená spotená 😀 ja necvičím 30day shred ale kickbox... 25 min. video .. ale je to fajn, ja viac teraz potrebujem take na spalovanie .... super ranajky.. a aj ten čaj .. ja som si včera kupila popradsky čaj "štíhla a fit" 😀
@bombulka200 Ten popradský mám tiež v skrinke .) Zázraky nečakám,ale ako doplnok good 😉 Hodíš mi prosím ten link čo cvičíš? Ďakujem
@m.a.r.t.i.n.a no jasne to ani ja ich nečakám 😀 ale presne ako doplnok je to fajn vec 😉
https://www.youtube.com/watch?v=x9avonsRVok@bombulka200 Ďakujem, dneska skúsim
@bombulka200 som prave docvicila ten kickbox od jill, super tip DAKUJEM!!!! Lebo mne treba tiez najskor este dost zhodit a az potom zacat spevnovat a doteraz som nic taketo super nenasla! Celkom zaberak, ale tym, ze to nie je az take dlhe, tak sa to da vydrzat. Dufam, ze vecer na zumbe budem vladat 😀
Ahojte ja sa pripajam k vam, od pondelka jem 5x denne v mensich porciach.Moja vaha sa vysplhala na 78 kg a to som v marci mala krasnych 65 kg. No sama si za to mozem...vzdy som si vahu drzala + - 4 kg...teraz som to dost prepiskla. Verim, ze buduci tyzden, sa mi na vahe nebude ukazovat uz 78 a ta 8 ale pojde to dole.Cvicim zatial doma, na orbitreku a cviky nejake cviky. Vsetko je vacsinou vecer a mne sa vecer neda dat chodit cvicit.
@bombulka200 Inak super cvičenie, dnes už nie, ale zajtra sa na to nachystám.Ja cvičím 30days, ale na spestrenie si dám aj toto.Fakt super tip.Inak na tej fotke v šatočkách, si iná fešanda 🙂 😉 🙂
@majuszka87 Ahoj,no dikes teda,z bokov a riti to verufakt nejde lahko.Ak ich mas uz genet.siroke,tak je toeste tazsie,ale da sa,vidis.Jo,pokusim sa ti zajtra napisat,dnes nejak nestiham ani n,teraz som sa najedla,20deko vlasaku a 2krajce chleba s cesnak.pomazankou.Len teraz si zomna neber priklad,ten vlasak pri chudnuti moc vhodny neni,ale doobeda si ho klidne daj,do vecera casu dost,cez den spalis.A cesnecku mam zdravu verziu,s tvarohom,chuti mi lepsie nez s majolkou. 😀 Aj cviky ti sem supnem,niekde tu uz som par pisala.Ale tazko sa to vysvetluje,tusim urobim domace video a hodim na you tube 😀
@mischena333 Veru tak videjko už očákavam.... 🙂 Ver tomu budeš hviezda🙂 😉
BABA, ZBITE MA !!! ZOŽRALA TEDA VYCUCALA SOM JEDNO PIKAO !!!!!!!!!!! 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖
@m.a.r.t.i.n.a nevadí ved sme ludia aj ja som dnes mala termix 😀 raz za čas sa môže aj zhrešiť 😉
@jaruska6 jej dakujem pekne 😀 zatial sa tak necítim ale verím že raz budem 😀 a to cvičenie je fajn aj 30days shred ale to budem cvičiť az potom ked uz budem mať čo spevnovať, zatial mám ešte čo zhadzovať 😀
@kamienka nieje začo, som rada ze som pomohla 😵 ja mám strašne rada to cvičenie, 25 min to má nieje to tak náročne časovo a človek sa aj vypotí pri tom fajne 😀
Tak docvičené, páči sa mi to videjko, budem na striedačku s Level 1. Tam tiež chudneš, je to kombinácia kardia a posilovania 😉 Pri tom tvojom videjku som bola viac spotená,takže tam asi viac aj spálim, čo po tom Pikau dneska dobre padlo,aj keď teda by som to mala dať aspoň 5x za sebou aby som ho zo seba vypotila 🙂) pridala som si ešte tieto cviky na brucho,sa mi páčia, aj keď ku koncu som už bola kaput
https://www.youtube.com/watch?v=8kNxyGcyOjc@m.a.r.t.i.n.a no tie cviky vyzeraju fajn 🙂 ano level 1 je kombinácia ale ja sa tiez viac zapotím pri tom kickboxe 😀
@bombulka200 Super zmena. Vôbec mi sem nejde pridať fotky 😢
@prekvapenie dakujem 🙂 a jak ze ti nejde pridat? 😕
@mischena333 oo dakujem že si sa mi ozvala a že si neodignorovala moju správu,..no tie boky a zadok je problem,...ja som mala vždy širšie boky a tam sa vždy všetko tak rýchlo nalepí ☹ no povedala som si že to tak nemôže pokračovať dalej dam to dole,...ked to dali iný tak prečo nie ja? 😉

Ahoj kočky, nejak sa to tu zastavilo 😉 Ja cvičím poctivo každý večer, už druhý týždeň, jedine vo štvrtok som mala pause, lebo som mala svalovku jak hrom a cítila som,že telo potrebuje oddych. Cvičím stále ten Level 1 - Jill, dneska to bude 8 krát a veru už cítim, že mám o niečo lepšiu kondíciu, pretože pri prvých razoch som išla dušu vypustiť a teraz už docvičím v horšom normále 😅 Čo sa týka stravovanie, tak viac menej je to ok, akurát včera podvečer som sa neudržala, dala som si vačšiu porciu tej praženej ryže z obeda a potom ešte dva keksíky 😔 😲 🤐 . Dneska budem zase cvičiť a tým, že som doma, lebo malý má črevné problémy, tak si aj stíham pripravovať home lunch. Dneska je to zeleninkový šalátik - paprika, uhorka, cherry, cibuľa a varené vajko a tuniak. Osoliť, posypať šalátovým korením, pokapať oliv.olejom a zdravá chutná mňamka je hotová.