Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@ciarka anoooooo.. včera večer som mala 70,3 a dnes ráno 69,9 ale aj tak sa tešííím 😀 už len dostať tu 5 miesto 6 a budem nadšenáááááá 😀
@anny1984 Ahoj, priho´d nejakú fotečku 🙂 . Koľko meriaš,
@prekvapenie mám 162cm a dnes aktuálna váha 72,7kg
@bombulka200 Blahoželám, ja už strašne túžim po dvoch 5.Kedysi v škole by som sa zbláznila, ale teraz to bude moje naj, naj želanie, tak sná´d sa zadarí 🙂 🙂 🙂
@hasleerka Ahoj, tak ako sa darí?Ak si naučená po večeroch vyhryzkávať, skús zo začiatku si nakrájať na tanierik, mrkvu, kaleráb, redkvičku, paradajky, papriku....určite pomôže.A pokiaľ máš chuť na sladké, sušené hrozienka, marhule, slivky, ale fakt len po troške v tých najhorších chvíľach , isto nie celý paklík na posedenie.A keď ti vyhrávajú cigáni v bruchu, tak pohár vody, čaju...na oklamanie nepriateľa 😉 .Držím palce 🙂 🙂 🙂 .
ahojte kocky, tam minuly tyzden 78 😝 😝 😝 a dnesna ranna vaha, ze 76,7 jupiiiiii obmedzujem sa v jedeni, i ked vikend vlastne vcera u buducej svokri ten obed juuuj.Ale dnes znovu pekne papat a neprezierat sa.
Plus cely tyzden chodim na lymfodrenaz - strojovu, sa mi to paci. A dnes som vyskusala po prvy krat rolletic.Juj mam koby svalovicu,jemnejsiu.Ale sa teskaaam... 😉 😀 Inak baby bol spnl a po splne sa chudne najlepsie 😉
@anny1984 - ja mam tiez 162cm a dnesna vaha 68kg.
@bombulka200 . aj ja chcem mat prvu 5ku. Stale to stoji na 68kg. Nech sa to uz pohne!!!!!! Dnes mi konci menzes,tak snad budem mat menej uz.
@bombulka200 - pekne si namalovana, svedci ti to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vyzarujes pozitivnu naladu.
@ciarka dakujem pekne 🙂 ja som teraz na 69 a tez chcem uz 5 ako prvé číslo .. ale pojde to ..verím tomu 🙂 mne mrcha mešká uz týzden 🙄
@jaruska6 a teraz kolko vážiš,? 🙂
@jaruska6 zatial ešte neviem ako sa darí ... nakoľko som zase piekla deťom vianočku a tvarohový závin ... bude ťažké večer odolať ... problém je v tom že ja ani tak nie som hladná ako mi hrozne chutí ... takže nejaké hryzkanie mrkvy ble ... sušené ovocie moc nemusím ... ale taký kus dobrej čokolády ...
ako vravím som stratený prípad, ale dúfam že sa raz aj ja zlomím ... preto k vám budem chodiť, čítať vás a skúšať ... aj ked vy všetky tu máte teraz takú váhu pri ktorej ja budem šťastná
Ahojte bojovníčky .-) Chodievam, vás tu "špehovať" a pripájam svoj úspech. Doba cca 8 mesiacov a 10kg dole - Zo 74kg na 64kg. Ešte by som to chcela potiahnúť trochu dole aspom o 5kg. A ako sa mi to podarilo?? Bez cvičenia, pravidelný pohyb pri drobcovi, keďže začal behať, pravidelné prechádzky (za pekného počasia aj 2x denne) a teraz to najdôležitejšie - nežrať 😀 a žiadne chipsy a mrkotinky o 20:00 ( to bolo asi najťažšie na sebazaprenie) A ešte jedna dôležitá vec, vydržať 😉 Takže všetkým nám želám, pevnú vôľu a nech to ide už len na dol 🙂
Netuším, nechávam si to na toho 25.keď sa zapisujeme do tabuľky, ak sa nechám prekvapiť.Ale ešte ma čaká ťažká cesta, métu som si dala 57kg, ale ako som spomínala, túžim po 55, tak snáď si to splním (do leta 😉 ).Keby Vianoce neboli, tak je to reálnejšie, avšak po vianociach sa chystáme sťahovať, tak to budú iné behačky a určite schudnem, len si musím dávať dávať pozor, nech je to trvalé. 🙂
@hasleerka Tak jedine, brutálne sa zaprieť a nežrať!!! 🙂 Blbé, ale je to tak.Aj ja by som si dala čokoládku, chipsy a podobné lakotinky, ale viem, že s chudnutím a peknou postavou sa môžem rozlúčiť.Viem však, že sa chcem cítiť dobre, chcem sa páčiť manželovi a aj sama sebe , obliecť si pekné veci a cítiť sa v nich úžasne a minimálne aspoň trošku urobiť niečo pre svoje zdravie..... 😉 Nájdem aj milión motivátorov.To však neznamená, že aj ja nezhreším.
Trva 50 minut, lezis a si akoby v takom vreci, to sa tak nafukuje a stlaca ti jemne telo az po pas.Potrebnych je min.10 navstev a ja som si objednala dalsich 10 navstev.Pijes vela vody,aby telo malo co vylucovat.Na mne je vidno najma na stehnach a to som len po 6 lezani tam.
ahojte baby 🙂
Dnešná večera = 2 plátky šunky potrete cesnakovou natierkou, 2 plátky tvrdeho eidamu 30%ný, paprika, jarná ciibulka .. a neskutočne svieži dych z toho je emoticon ale inak fajnotka 😀
@snehuliacka super super a dáš aj nejake foto pre motiváciu? 🙂
@jaruska6 presne toho sa bojím, idu Vianoce a ja viem ze určite aj nejaky koláčik ochutnám, ale určite nie tak ako ked som bola tehu ze som zjedla neviem kolko kuskov na posedenie 😀 ale tak trosku určite ochutnám... ale inak sa nedchystám jest tie vianocne jedlá resp. si urobím light verziu pre seba a pre mangela normálne ako zemiakový šalát, rezne, kapusticu atd. .. ja si urobím len kuracinku na troske olivoveho oleja, k tomu 1-2 zemiačiky v šupke uvarene .. lebo viem ze keby jem normálne na Vianoce tie jedlá ako predtým tak určite by som pribrala 2-3kg minimálne a to nechcem ani náhodou ked sa mi darí chudnut 😀
Ahojte, som tu nová, a hľadám mamičku i nie mamičku z Košíc na cvičenie vo fitku. Samú ma to nejak nebavý 😎 Rada sa prispôsobím 🙂
Cavky baby 🙂 dnes druhe vazenie za tyzden dole 2kg 😀 pytam sa sama seba ci je to normalne lebo je to vela 😒 ...a bojim sa ze sa vrati jojo ale nejako vobec nepocitujem hlad pred dvoma tyzdnami som mala 64aj nieco... teraz 61....moja dieta??? 🙂 rano cierna kava ranajky o 11 salama+celozrny rohlik o 2normalny obed a o 5 jem posledny krat tuniak alebo proste nejaka zelenina a medzitym pijem zeleny caj tak co vy nato??
@bombulka200 Presne nad tým rozmýšlam, light vianočnú verziu.Ja sa chystám na rybku na pare so zeleninou, šalát určite ochutnám, ale premýšĽam, že manželovi urobím tiež zdravšiu verziu zemiakového s pórom , kyslými uhorkami a len zálievkou (pokiaľ prídu svokrovci, tak budem musieť robiť majonézový, lebo tí by neprežili light verziu 😉 ).No a koláčiky, s mierou a hlavne nejesť ich večer pri telke.Snáď sa nám podarí vydržať. 🙂

ja chcem mať aspoň 8 na začiatku a budem happy ...
@jaruska6 idem to aj ja vyskúšať, budem sa snažiť už po 18tej nejesť ... neviem ako to zvládnem, to večerné vyhrýzkanie ... a možno aj tú 8 dosiahnem...