Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@bombulka200 joooj no to neviem to je na tebe 😀 ty asi najlepsie vies, co ti mrcha robi s vahou. Ja tiez netusim ako je to u mna. Pred tehotenstvom som sa tak casto nevazila a po porode som mrchu zatial nastastie nedostala, tak netusim .... ale tak za odvazenie nic nedas a kazde kilecko sa rata 😉
@kamienka ok tak skusim no 😀
ahojky baby, určite každá z vás má občas chuť na sladke a kedže sa snažíme chudnuť tak mám jeden skvelý receptík na koláčik bez mlieka, vajec, cukru a tuku .. jedna kočka tu včera na MK dávala receptík, ja som ho dnes robila a je ozaj super vláčny proste mnam 🙂
pridávam receptík:
1 a 1/2 šálky celozrnnej múky
6 PL kvalitného kakaa
1 ČL prášku do pečiva
1/2 ČL sody bikarbóny
2 a 1/2 šálky malín (ja som mala mrazene)
1/2 šálky javorového sirupu, alebo med
1/4 ČL soli
V miske si zmiešame preosiatu múku so zvyšnými sypkými surovinami. Maliny s trochou vody rozmixujeme pridáme k múke. Zároveň pridáme aj javorový sirup alebo med a všetko dobre premiešame. Takto pripravené cesto vylejeme do pripravenej a rastlinným tukom vymazanej formy, dame ro rury predohriatej na 180°C a pecieme cca 20min
hotovoooo 😵
je to ozaj rýchle, časovo nenáročné a aj cenovo prístupné 🙂
@bombulka200 - super receptik. Si sa vazila????
@ciarka nevážila, vlastne kedy sa to máme vážiť?ani neviem sakra 😀
@bombulka200 No musím pohladať nejakú aktuálnu, alebo sa zajtra cvaknem 🙂
jáj dievčence, taká som naštartovaná ... keby mi toto odhodlanie dlho dlho predlho vydržalo ... no snád sa čo najskôr s nejakým kilečkom dole pochválim ... ešte tak trochu viac pocvičiť ... občas chodím do fitka na chodiaci pás a na vybru ... len keby sa mi chcelo častejšie
ja sa nemam cim pochvalit...mam pred menzesom...tak som 2 dni nejedla poctivo,ale zas som sa ani neprejesala, a dnes s mojim idem do pondelku na wellnes-dostala som darcek k meninam...ale ked pridem sup sup...pekne 5 x denne papat to ma u mna vynikajuce vysledky.
@bombulka200 Takže, tak ako som sľúbila 🙂
1 (Vianoce 2012) za tú foto sa hanbím najviac 🙂; 2 (marec 2013); 3 leto (2013) trochu som dala dole boky aj brucho; 4 dnešná
@snehuliacka jej no super zmena 😉 a netreba sa hanbiť ved väčšina žien v tehotenstve priberie ... hlavne že si našla odhodlanie a podarilo sa ti schudnuť 🙂
no ked vám sem raz hodím moju fotu, tak sa budete hanbiť spolu so mnou ... dúfam že sa niekedy pochválim...
@bombulka200 Ďakujem 🙂 no ja som počas tehu pribrala 14kg a ešte po pôrode to išlo hore, takže celkovo +18kg. Keď som na váhe zbadala číslo 74, tak som si povedala "Tak už dosť" a zatiaľ to pomáha. No na tých pôvodných 56kg si už netrúfam, ale budem vďačná keď po bude pod 60kg 🙂 Len zišlo by sa trochu pocvičiť tie brušné partie 😅
Ahojte tak sa idme konečne pripojiť k vám aj ja ..... začala som sa zdravšie stravovať síce len od piatku lebo týždeň som držala bielkovinovu dietu lebo som chcela očistu a anič iné ma nenapadlo a teraz už chcem jesť normlane ale zdravo ale ako na to ..... tak dneas som mala na raňajky ovsenné vločky s jogurtom obed kapustový šalát taký diétny a desiata jogurt a večer iba surimi nič moc asik ale je to len začiatok lebo som sa do toho ešte nedostala prosím o rady čo kedy asik jesť som z toho na nervy nikdy som nemala skúsennosti s takou zdravou stravou doma sme jedli vždy všetko tak neviem ako na to a diéty sú pre mňa zabijak doma sa snažím aj cvičiť len pri tých mojích deťoch je to trochu ťažké niektoré dni ......
@snehuliacka - super zmena a z tych 74kg si sa teraz dostala na ake cislo???
@viera22 - jest 5 krat za den, male porcie a kazde 2-3 hodky zhruba. Pit cistu vodu cca 2l. Ja si rano davam dzusik a potom len cistu vodu.
BABYYYY dnes som do seba natreskala keksy asi 3 a moja uzasna mama naplnila plnenu kapustu do paroma spraskala som to ako nic 😀 😀 😀 a zajtra mozem od znova len dufam ze nebudem mat myslienky joooj musim este drzat dietu ved uz som schudla a omacky okolo toho ☹ Fakt by bola skoda to nechat a snaha je v pivnici.... 😅 drzte mi prsteky prosiiiiiiim 😝 a este moja fotka co som bola prred 2rokm dufam ze 72 uz mat nebudem a teraz 60kg no neviem ako to je po tych keksoch a kapuste 😀
@ciarka no dnes som sa vážila u rodičov a 63,5 🙂 ale chcela by som to dať na začiatočnú 5ku 😵
@soffyee super zmena, len vydržať 😉 som na tom podobne len ja som dala dole zo 74 na 63,5 zatiaľ 😎 Nemaj výčitky kvôli keksíkom, aj ja si doprajem a čo 🙂 veď raz za čas treba zmenu chute 😀 😀 😀
Ahojte baby, rada by som sa k vam pridala, pri druhom tehu som pribrala 20 kg, ked som odchadzala z porodnice vaha 72 kg a bohuzial posledne mesiace som este pribrala, stale jedla a jedla, takze moja vaha je teraz 77 kg vazila som sa asi pred 2 tyzdnami u mamy ( nemam doma vahu) 😀 minuly tyzden som sa tak zdravsie stravovala , ale od zajtra idem do toho naplno, mam spraveny nejaky jedalnicek , tak uvidim aky to bude mat vysledok, pomeriam sa a napisem aktualne miery
inak nechcete spravit sukromnu skupinu?mozno by to bolo lepsie, aj s fotkami a tak... to je ale len napad 😉
ako casto sa vazite a pisete to do tej tabulky?

@kamienka a ako riešiť ked som mala mať mrchu ale mešká už 10.den.. mám to teraz po pôrode nejak rozhádzane 😖 ... odvážiť sa?lebo mi to môže skreslovať váhu či nie?odmeriať sa odmeriam 🙂