icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

manzelka123
autor
15. jan 2014

@jaruska6 aj u mna je najvacsi problem so sladkostami :/ ale tak stale si poviem ze radsej si aj tu sladkost dam ale nevzdam to chudnutie uplne...lebo keby som prestala jest sladke uplne potom o 2tyzdne by som nevydrzala a by som sa na vsetko vy... a jojo efekt by bol isty...dolezite je nevzdat to aj ked obcas porusime 🙂 no a neviem ci robis niekde chybu,ved ked jes normalne vsetko pravidelne len v malich mnozstvach tak by sa ti kila nemali len tak lahko vratit.. tak drzim palcee som rada ze pokracujeme dalej 🙂

manzelka123
autor
15. jan 2014

@kamienka tak prajem skore vyriesenie problemov a tesim sa ze pokracujees 🙂

manzelka123
autor
15. jan 2014

@aknelka85 nevadii strary rok hodime zahlavu,a ideme dalej v novom roku 🙂 vela z nas v decembry pribralo,to aby sme mali z coho od noveho roka chudnut :D

manzelka123
autor
15. jan 2014

@silvia0310 to vazne si precitala 50stran nasej diskusie ? :D waw... no tak to mas asi velke odhodlanie chudnut a to je super 🙂 drzim palce..myslim ze na zaciatok je vynechanie sladkosti a vela vody dobry start..a este pravidelna strava trosku pohybu a ide to 🙂

lusika02
15. jan 2014

no zeny prave som docvicila a trasiem sa ako huspenina je mi spatne a som totaaaalne zemreta 😝 😖 🤐

ladyangie
15. jan 2014

Ahojte, rada by som sa pridala k vam a spolu s vami schudla par kil. Je super, ze existuje takato skupina, kde sa baby motivuju a podporuju v chudnuti. Nemam cas citat celu diskusiu, tak vas prosim, ako mam postupovat, ako sa k vam pridat? pripadne, existuje najaka podobna sukromna skupina, kde by som sa mohla pridat? Dakujem za odpoved 🙂 pekny vecer 🙂

manzelka123
autor
16. jan 2014

ahoj @ladyangie kludne sa k nam pridaj..v podstate si tu uz velmi nepiseme nejak casto ale podstatou je ze sa pravidelne kazdy mesiac vazime a merame...na strane 7 je link na tabulku kde sa mozes dopisat a najblizsie tam zapises aj svoje miery a vahu.. tretie meranie bude koncom tohto mesiaca medzi 25. az 31. januar...tak tam to zapises a to nas vlastne motivuje,ze pravidelne kazdy mesiac sa kontrolujeme 🙂 drzim palce no a predstav sa nam kolko meras kolko vazis a aky je tvoj ciel a ako budes chudnut :P

ladyangie
16. jan 2014

@manzelka123 Uz som sa doplnila do tabulky... vcera som sa merala, moje miery su taketo:
- vyska 164 cm
- vaha 58,8 kg
- obvod pása 90 cm
- boky 106 cm
- stehno 58 cm

... takto hrozne sa mi podarilo pribrat v priebehu 1,5 roka, kym som chodila s byvalym priatelom... Predtym som si drzala vahu 52-54 kg... Snazim sa schudnut uz pomaly druhy rok... Chodila som aktivne jeden polrok na jeden pohybovy redukcny program... mali sme posilnovnu s trenerom 2xtyzdenne + bodyform 1x + chodila som s krokomerom 10 000 krokov denne, ALE! neupravila som stravu... vysledok bol taky, ze som schudla minimalne (1-2kg), trochu sa mi upravili krivky, ale zasa mala som super kondicku.

Momentalne chcem opat seriozne schudnut, predovsetkym upravou stravy. V mojom pripade je asi najvacsi strasiak pecivo - milujem cerstve pecivo a je pre mna velky problem vynechat ho zo stravy... Ale budem sa snazit (dnes som zjedla iba pol krajca chlebika na ranajky a pol krajca na veceru- takze som so sebou velmi spokojna 🙂 ). Plus chcem obmedzit sladke a viac pit tekutin, do 3l/denne a pravidelne sa hybat. Dufam, ze sa mi podari schudnut... Mojim cielom je teda 55 kg do konca maja.

ladyangie
16. jan 2014

@ladyangie ooo stala sa chyba... moja aktualna vaha je 68,8 kg (nie 58,8!)... ani mojim prstikom sa ta vaha ocividne nepaci 🙂

aknelka85
16. jan 2014

@lusika02 ahoj. Fuuuuha, asi si si dala riadne do tela, vsak? Radsej menej, aby zdravicko posluchalo. A inak, co si cvicila? 🙂

aknelka85
16. jan 2014

@manzelka123 paci sa mi tvoj pozitivny pristup 🙂 mas pravdu, co bolo, bolo, ideme dalej! 🙂

lusika02
17. jan 2014

@aknelka85 ale kde... 😉 iba 25 min JIllien som cvicila ale som taka zmlandravena, ze to bolo na mna priiilis a to niektore cviky som ani necvicila cele lebo som nestihala s dychom ;)

aknelka85
17. jan 2014

@lusika02 ahaaaa 🙂 ja som sa zlakla, ze zdravicko neposlucha... no nastastie to tak nie je 🙂 neboj, opat sa do toho dostanes 😉

jaruska6
17. jan 2014

@manzelka123 Ďakujem, som rada, že si napísala a opäť to tu rozbehla.Rozmýšľam, že si skúsim popísať, čo jem za celý deň , pijem, koľko, možno, že si myslím, že je to úplne ok a zistím iné skutočnosti.Je pravda, že popri tom všetkom kolotoči okolo sťahovania, kúpy kadejakých vecí, pre vybavenie domácnosti nie je pre mňa ľahké dodržiavať pravidelňosť, ale snáď sa zadarí.K 25. sa aj pomeriam a uvidíme ako to vyjde, ale nevzdávam sa.

ciarka
17. jan 2014

Ahojte, ja som sa radsej nevazila, lebo sa bojim po sviatkoch. Malo pijem a to je moj problem.
@lusika02 - podla coho cvicis toho jiliana, posles mi link?ak mozem poprosit

soffyee
17. jan 2014

Ahojte prosim prosim dajte my rady ako vydrzat celu dietu aby som nezhresila...uz som zufala ☹ tak to islo super dole potom prisla ta operacia pred ktorou som doslova hltala vsetko co prislo bola som strasne nervozna a od vtedy ako by som utala a neviem co dalej ☹ kazdy den je pre mna zaciatkom a stale urobim prehresok ☹

bombulka200
17. jan 2014

ahojky baby, pridávam fotku obeda pre inšpiráciu... ako ide chudnutie??? 🙂

monyz
17. jan 2014

https://www.facebook.com/groups/383267455143342/ pridajte sa zenusky, zaujimavosti, cvicenia, stravovanie, proste vsetko o chudnuti. Motivujeme vas a ukazeme ze sa ozaj da schudnut 🙂 Dajte sa do toho!

vanesa123
18. jan 2014

@m.a.r.t.i.n.a taky bananovy list 🙂

vanesa123
18. jan 2014

@manzelka123

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

toto 🙂 je to super..treba 30dni cvicit.. 10dni kazdy lvl (3 su) ten co som prilozila je prvy lvl a poznamkocky co maju pekne vysledky 🙂 a je super ze kazdy den treba ale len 25minut. Teraz som trosku upustila..ale ododne idem zase 🙂

lusika02
18. jan 2014

@ciarka co najdem na googlovi 🙂 najcastejsie toto lebo stale zacinam odznova ;) nikdy nevydrzim celych 30 dni vkuse do konca 😅 ☹

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
m.a.r.t.i.n.a
19. jan 2014

@vanesa123 Aha 🙂 To je z Brna z jedného obchodu s vecmi do kuchyne

manzelka123
autor
20. jan 2014

@soffyee ja by som ti podla mojich skusenosti odporucala,nedrzat ziadnu dietu...daj si na zaciatok nizsie ciele...len zopar pravidiel ktore nazaciatok budes dodrziavat,ale aj ked nahodou nieco porusis,neznamena to ze v ten den si uz zlihala tak uz do konca dna to neplati a zacinas znova az od zajtra...to znamena ze napriklad si urci nejake pravidla:nebudem pit sladene napoje len vela vela cistej vody...pecivo,sladene veci,ovocie a pod. budem jest len do 2hej napriklad v poobednajsich hodinach uz nie...budem jest v ramci moznosti pravidelne kazde tri hodiny a mensie porcie...vecer si nesadnem so svedskym stolom pred telku,alebo prosto pred spanim sa nenazerem 🙂 dobre je aj zaradit do denneho rezimu aj pohyb...nebudem jest biele pecivo len tmave,z jedalnicka vylucim chypsy,vyprazane jedla,slaninu a ine mastne maskrty a pod..nemusis hned dodrziavat vsetky tieto pravidla,urci si iba tolko kolko zvladnes dodrziavat...a neskor pridas dalsie..a ak nahodou aj nieco porusis,jednoducho ok dala som si co som nemala za trest urobim 100brusakov a viac si to uz nedam ,a pokracujem dalej... 🙂

soffyee
20. jan 2014

@manzelka123 dakujem pekne za radu beriem si to ihned k sridiecku musim sa popasovat sama zo sebou snad to dam 😀 😀

soffyee
23. jan 2014

Ahojte kocky bola som si normalne kupit zosit pre moju inspiraciu a kazdy tyzden do predu si napisem co budem jest za 3 mesiace chcem dat dole 9 kil cize 3 kilka za mesiac nieje tragedia 😀 budem sa snazit dodrziavat vsetko co som si slubila tak ako pisala manzelka 123 nebude ziadna veda ak raz za cas urobim prehresok ved zacnem potom znova od rana 🙂 bombulka 200 supis vizeras aspon z casti ked by sa mi podarilo tak ako tebe schudnut a keby sa mi aj tak darilo ako tebe bola by som stastna 😀 😀 tak drzte prsteky 😀

jaruska6
23. jan 2014

@bombulka200 Ahoj, vyzerá to super, dáš aj receptík na inšpiráciu?Ako pripravuješ zelerové hranolky?
Ako sa tebe darí v chudnutí? 🙂

bombulka200
23. jan 2014

@jaruska6 zelerove hranolky robím tak ze nakrájam zeler na hranolky, pomiešam s koreninami jake mám doma pridám tam aj trošku oleja .. dám do rury piect na cca 180-200 stupnov .. tofu som len tiez posypala koreninami a na troške oleja opiekla z oboch strán a omáčka.. cibulku poopražiť pridať nakrájane šampinony, sol, peper trošku vody - povariť a potom som zahustila 1 lyžicou celozrnnej muky a troškou mlieka ... a dakujem za opýtanie zatial sa mi darí celkom fajn .. v septembri som začínala s váhou 77kg .. momentálne mám 67kg takze som spokojná .. este takých 10kg chcem dat dole 😀 a tebe ako?

bombulka200
23. jan 2014

@jaruska6 na predošlej strane mám fotku tak môžeš pozrieť 🙂

meryka
24. jan 2014

Ahoj baby.... potrebujem zhodiť cca 5-6 kg. Pozná niekto DASH DIETU ? Vraj je najlepšia ,a nie je po nej ani jojo efekt. Skúsili ste ju už ? Dík za rady 🙂

vanesa123
24. jan 2014

Babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... cakam velke gratulacie a podporu :DDDD na vahe sa odmietam vazit!!! zastanem si na nu az ked uvidim v zrkadle zmeny... ale nejak zas musim sledovat ako sa mi dari... takze po 2 rokoch neuspechu dobra sprava 🙂))))) tak sa tesim!!! merala som si miery 5.1. Na zaciatku mesiaca som vtedy aj cvicila..asi 5 dni... potom dosli skusky na VS tak som upustila.... ale dalej som pekne papala... aj ked niekedy az extremne malo 😕 ale tak no.. vyslo mi na vcerajsi den 300kalorii ked som pocitala..lebo som papala lososa..cely den zeleninu a kavu..v kazdom pripade chutil..a hladna som nebola 🙂 a dnes som sa odmerala zase.. (24.1) .. bala som sa velmi ked som chytila do ruky meter...ze sa zase len sklamem..a veru ze nie! 🙂 merala som sa na 5tich miestach.... do zatvorky aj uvediem kolko mi zislo 🙂 : Zadok (-3cm), brucho hore (-3cm), brucho dole (-2cm), stehno (-2cm) a prsia (-3cm) aj ked neviem preco mi prsia sfucali :D a dalsia vec..ze neverim ze sa dari a hladam v tom chybu.... na zaciatku merania som bola po mrche..tak nvm ci nie z toho :/ ale tak keby bolo kvoli tomu tak mi splasknu prsia a brucho nie? zadok a stehna nemali preco ci? upokojte ma pls :D