Poďte so mnou chudnúť
ahojte,predstavim sa-mam 25r 165cm a uz asi neuveritelnych cca68kil!fakt des.asi pred cca 3r.som mala 52a zrazu 56,58,60 a potom 63 potom cez vianoce 68,9 potom som schudla 5kg ale uz ich mam zas spat :( je to hrozne..preto som tu lebo viem ze ak nas bude viac pojde nam to omnoho lepsie.ja uz mam odskusane ze samej mi to voobec nejde.potrebujem dakoho kto ma podrzi aja zas jeho.tak piste budem sa tesit.mozme urobit klub chudnutia 🙂 budeme si pisat vahu centimetre daako sa odmenovat chvalit.budem mooc. rada ak napisete.
@salamandruska No jasne, to ani nejde o to ci bavi alebo nie ... ide o dobry pocit 😀 hlavne ked idu kg dole ... a ty si ako na tom ?
@bublina83 no mne sa bezsacharidova hodi, som masovy typ 🙂 .. len je dost obtiazne dodrziavat to na 100% a staci maly prehresok a cloveku sa travenie rozhodi a hned nastupi hlad a chute 😒 ..musim porozmyslat a naplanovat si jedalnicek, len nemam na to nervy, dat si krajec chleba je tak jednoduche, rychle a lacne 😉
@bublina83 a ty si vies predstavit, ze sa takto budes stravovat uz stale? lebo ked po schudnuti zacnes jest normalne, tak tie kila asi pojdu zas hore.. ja by som teda asi nevydrzala mat to ako "zivotny styl".. obmedzovat sacharidy ano, nedat si dva krajce chleba, ale jeden, alebo len polovicu prilohy k masu a tak.. ale uplne bez, alebo ze vyrazne obmedzit, to asi nie.. 😒 .. moja sestra sa takto stravuje uz par rokov a este navyse je aj veganka, takze uz vazne netusim, co vie stale jest 😨 zeleninu zut a tofu .. 🤐
@reanda Neda sa nic robit, nemam dobry metabolizmus takze nieco so sebou robit musim a fakt sa s mojimi kilami necitim najlepsie. Niekedy neviem co by som zjedla, ale to je asi len zvyk ... najst dalsie recepty ... mam stranku kde su mnamky pre paleo dietu, tak idem dnes nieco vyskusat ... a raz za cas nejake to pecivko sa strati 🙂
@bublina83 no ved nevadi, aspon mame sukromie 😀 .. ja som sa zatial nevazila.. ale myslim, ze dve kila za dva tyzdne su uplne super, schudnut rychlo nie je nic moc.. inac som vcera aj dnes bez "prehreskov", ale uz sa necitim tak super lahko, ako ked som zacinala.. hlavne mi je tazko v obchode pri pokladni 😀 , ked platim za vsetky tie syry a maso 😝 a to mi pritom vydrzia zasoby tak dva,tri dni 😕 🙂
mam kupeneho lososa, tesim sa, az si ho upeciem, ale najprv mi musia doviezt novu ruru 😅
a chystam sa rylovat stary travnik, uz vcera som kusok zacala, dobra makacka, tak budem spalovat 😎
@reanda Tak aktivity v zahradke ti zavidim ... treba sa poriadne spotit, vtedy to ma efekt 🙂 ... ja zase peciem kolac, vcera chleba ... no mna toto nejako zacina bavit 🙂 este rozmyslam, co pre tu moju bandu uvarim ... ja sa asi pojdem s malym prejst, aj ked celu dedinu obidem za pol hodinu 🙂 ale aspon nejaky pohyb veru treba.
Ahojte,som celkom rada že som objavila temu s touto tematikou kedže aj kamošky sa na mna vyprdli s chudnutím...a konečne tema kde to aspon trošku žije,iné su staré rok a viac a neprispieva nikto 😒
niečo o sebe?? no mám 4 detičky 28 rokov 177 cm a pred 4 mesiacmi som mala 95 kil,teraz momentálne 79 ale chcem to dat aspon na 65-68 kil tak ak by vám nevadilo že som sa tu votrela bola by som rada keby sme do toho išli spolu 🙂
a tuším vás budem musieť dočitať lebo neviem o vás nič 😕 😅
@lucky14 ahoj 🙂 nie bez obmedzenia!!!!!!! jasné že sa obmedzujem a popravde ja papám strašne málinko to čo ja zjem za den mi zje synátor len nna večeru hehehe ale mne to vyhovuje začiatky boli najťažšie ale ked sa žaludok stiahne a v hlave to správne bliká tak potom je to už ok .. no schudla by som aj viac ale mala som problém s kolenom aj vodu mi ťahali tak som musela na mesiac prestať s cvičením uplne ..ale som si povedala že cez zimu to vydržim a budem makať,budu dlhé večere a na jar sa predvediem v novom tele 😵
@zuzulaxx Tesim sa. Budem mat inspiraciu. Ja som clovek vecne na diete. Takej ci onakej. Aj do takeho extremu som to raz v zivote dala ze som jedla mesiac v kuse len jedno az dve jablka denne. To som fakt super schudla ale ked som par krat odpadla aj v meste som si to musela rychlo rozmysliet. Minuly tyzden som sa dala na pocitanie kalorii co mi vyhovuje lebo mam presne pod kontrolou co jedavam ale ked pride nejaky problem alebo ms ako keby mi niekto vygumoval rozum a hor sa do jedenia. 😒 😠
@lucky14 ouu takto teda nie..toto že cele dni len o jablkách je celé zléééééééééééééééééééé 😠 to treba ináč aj ked denne jedno jablko je uzasna vec papať ale najneskor do 14 hod..predsa len je radene medzi sladke ovocie a tie by sa nemali moc papať poobede..
ty si v dietach dosť zbehlá potom ked si si tolkými prešla.. ale hladovku neuznávam vedie jedine tak k prežieraniu a k ochoreniu
vieš čo strašne veľa som si prečitala o chudnuti ked som začinala v máji a riadim sa podla chudnutie.ako tam je to super všetko rozpisane a kadejaké rady..
no ráno vstavam o 6 hod predsa mám školákov školkara tak ich musim prichystať ,obliekať atd.. takže ked školáci ranajkuju ja vypijem 600ml čaju (mám taku veľku šálku hehe ) zeleneho čisteho s citronom ,potom až obed okolo 12.30 to si dám normálne varene kadečo čo varim,včera som robila hubove rizoto ale malé porcie jem a na večeru kolkokrát zabudnem takže si dám len mlieko alebo jogurt ale nie neskor ako do 17 hod... je to málinko jedla ale pomedzi to zjem asi 6 paradajok,2 papriky, Jablko .. ked si dám na obed naprk.suché jedlo tak na večer polievku a naopak,ale večere moc nejedávam skor mávam tekuté acidko,mlieko alebo ten jogurt s mussli ako kedy..sladkosti vobec nejem
ale menim to niekedy si dám aj polku celozrnneho chleba s maslom na ranajky a tiež mávam obdobia hlavne pred menštruáciou že by som iba jedla a jedla..ale tak čo som schudla zatial som späť nenabrala
Ahojte Baby, ja sice nemam velke problemy s vahou - uz, ale viem co to je. Pocas tehu som pribrala 18 kg!!!!!! Ale za to to bolo moje najstastnejsie obdobie 🙂 🙂 🙂
Po porode mi vsetci hovorili, neboj, to brusko ti splasne a ked budes kojit, pojde to rychlo, ale houby......... furt som bola nervozna, este par mesiacov po porode som nosila tehu dzinsy, lebo som sa nezmestila do svojich a potom som si povedala, ze to musim zmenit. Prestala som vecer jedavat, naliala som sa vodou, semtam som si zascvicila, ale slo to pomaly, porodom som dala dole 10 kg, ale tie zvysne ostali, a najma na bruchu. Potom som zacala radikalne menit jedalnicek, co je asi najhorsie - ze musite varit vselijake dobroty pre muza - svieckova, borsc, segedin atd a vy z toho vsetko nemozte, resp. len velmi malinko.... ked sa dostatocne nehybete, ale ktora z nas si moze dovolit niekolko hodin z dna vziat na trening, ked mame male deti??!!! No maloktora... Potom som sa s mm dohodla, ze trix dotyzdna bude s malym vecer sam a ja si pojdem zacvicit...Najprv som sla do klasickeho fitka,ale ked som tam uvidela tych velkych panov, čo do seba davaju vselijake papanicka, aby im rastli rucucky a nozicky... hned ma to preslo, ale nadabila som na zensku posilku, a objavila som super pristroj Power Plate!!! Urcite ho niektore poznate, mozem len odporucit!!! Po mesiaci sa radikalne zlepsi pokozka, celulitida, spevni sa cele telo, prestane boliet chrbat a navysem ked vam urobia zostavu na mieru - ake cviky robit, podla toho co potrebujete spevnit a odkial ubrat, treba uz len chut a trosku penazi, nie je to uplne lacne, na mesiac /12 vstupov stoji cca 60-80 eciek. ALe baby stoji to zato, cvicite 20 minut, ako ktora zvlada, ja som svoju zostavu cvicila najprv 20-30 minut, kym som si zvykla a teraz to dam aj za 15minut. Ale nesmiete zabudat na to, ze 70% uspechu pri redukcii vahy je strava, ak nezmenite jedalnicek, nebudete chudnut, zial je to tak... Teraz mam uz vyse roka stabilnu vahu, dokonca este menej o 3 kilecka, ako pred tehu.
Drzim Vam palce, ja tiez stale bojujem so sladkostami, v tehu sa mi zmenili chute, nemusela som vobec sladke, ale cez tehu a po tehu je to naopak, moj najvasci prehresok su gumove cukriky, tie by som jedla na kilaaaaaa...
Drzim vam palce a motivujte sa, napr. tym, ze si vyberiete jedny z poslednych rifli, ktore ste nosili pre tym, ako ste pribrali poslednych par kil, a raz za tri-styri dni, si ich skuste, a dalsi tyzden zas a zas, a nezabudajte sa odmienat,
napr. buduci mesiac, ked aspon naznakom priblizim gombicek na rifliach k dierke (samozrejem so zastavou dychu
😵 ) si pojdem kupit tricko o cislo mensie, lebo uz nepotrebujem XXL 🙂a dalsi mesiac zase, a takto vam to pojde urcite lahsie, alebo sa staci pozriet na veci, ktore ste nosili pred tym, ako ste pribrali, no snad to vsetko nevyhodite alebo nepredate, pekne vas to v skrini pocka, len treba chut a hlavne vydrzat🙂
Drzim vsetkym palce 🙂
Zuzi, teraz som sa docitala, ze mas styri deticky, fuu, to musis mat doma veselo 🙂 Ako to zvladas?

@reanda Inak to je super, ze obmedzujes sacharidy .. to je vlastne moja dieta .. len ich musis odstranit uplne a nechat len ovocie .. vtedy to bude idealne 🙂 no ja som zhresila asi 4 dni po sebe, nejak to neslo 🙂 v tomto som ako ty, vzdy od zajtra bude ten spravnejsi a lepsi den ... ked mam vycitky svedomia a zacnem byt nespokojna 🙂 a na vahu sa tiez nechcem postavit pockam radsej par dni 🙂)) nooo, hlavne, ze som dnes rodinke zase vypekala, ale nedala som si 😀