Poďte so mnou chudnúť
ahojte,predstavim sa-mam 25r 165cm a uz asi neuveritelnych cca68kil!fakt des.asi pred cca 3r.som mala 52a zrazu 56,58,60 a potom 63 potom cez vianoce 68,9 potom som schudla 5kg ale uz ich mam zas spat :( je to hrozne..preto som tu lebo viem ze ak nas bude viac pojde nam to omnoho lepsie.ja uz mam odskusane ze samej mi to voobec nejde.potrebujem dakoho kto ma podrzi aja zas jeho.tak piste budem sa tesit.mozme urobit klub chudnutia 🙂 budeme si pisat vahu centimetre daako sa odmenovat chvalit.budem mooc. rada ak napisete.
dobre ránko,nikto nič??? 😕
ešte dobre že mám navarene pre rodinku zo včera tak dnes si len sebe niečo ukuchtim zo zeleniny 🙂 🙂 🙂
ahojte kocky.poculi ste o ferriho diete?viete o tom nieco?ja jem blbosti ale cvicim aspon 2x do tyzdna a behavam.
@salamandruska ahojky,nie počujem prvý krát,,idem hodiť do googla 😀
@salamandruska kokos však mi nič nenašlo,čo to? 😕 😅 priblíž nám ju trochen
ahoj 🙂 ani mne to nejak nic nenaslo mam len minimum info z ineho fora-6dni nejes zemiaky ryzu ovocie atd a na 7hocico ale presnejsie neviem musim hladat.preto som sa vas pytala ci o tom daco neviete 🙂
@salamandruska jaj aha 🙂 no to vyzerá ako oddelená strava a to ja jesť nemôžem mne by to nechutilo bez priloh 😅 😝
no vyzera ale neviem presne ked zistim tak dam vedet 🙂
@salamandruska dakujem,možno sa nechám inšpirovať,pozisťuj !! 😎
😕 😕 😕 😕 😕 😕 to akože sem už nikto nechodí ??? ☹
ahoj zuzi 🙂 tak ta ferrisova dieta vlastne jes len zeleninu stukovinu a maso :( ja od dnes uz fakt idem chudnut dufam ze uz to nevzdam 🙂 idem cvicit tak pa.a ako ti to ide?
@salamandruska jéééj ahoj,dakujem no pri tomto rýchlo schudneš,ja by som to asi nedokázala oddelovať prilohy nevychutnala by som si jedlo 😒 ale ty ideš na to,tak ti moc moooc držim palčeky a čo cvičiš?? chodiš niekam či doma ? a dakujem pekne dari sa mi ,menej papám prevažne zeleninu (aj ked mi tie paradajky už idu na nervy niekedy 😅 ) ale dá sa a každý druhý den orbitrekujem 60 min... IDEME DO TOHO !!!!!!!! 😵
zuzi ahoj ja sa tiez nedavam na ziadnu dietu idem chudnut zdravo pomalsie ale ucinne a tiez nejdem delit ze bez priloh 🙂 cvicim doma z dvd s kamoskou 🙂 cvicime rozne-aerobik,cviky na cele telo atd.. 🙂 2x do tyzdna pocca 60minut az hodinu dvadsat 🙂 obcas trochu i beh 🙂 a co si uz schudla?ja som konecne zacala vcera tak dufam ze uz to zvladnem 🙂 musim dat dole tak 17-20kil vela :( tak prajem dobru noc 🙂 papa.
ahoj! takže si sa rozhodla chudnut pomalšie a zdravšie a dobre robiš!!! skor vydržiš ako pri rýchlom chudnuti 😉
juj no tak to sa ti cviči s kamoškou ja sama no čo už 😒
držim ti palčeky a ozývaj sa pravideône ako sa ti dari..
ja som včera neodolala a zjedla som zemiak.šalát a rezen no fuuuuuuj hanba mi 🙄 😠
ale od dnes zase poctivo dalej pokračujem..no ja by som chcela tiež 10-15 kil dať dolu ešte ale bude to ťažkéééé no ešte že zima bude dlhá hadam to dovtedy zvládnem 😲 😲 😲
zuzi jasne ze to zvladneme a do leta budeme kocky 🙂 co dnes jes?ja rano rozok graham+maslo a pol pohara mlieka desiata bude bud jogurt alebo ovocko obed asi kuskus +zeleninka a neviem vecera netusim 🙂 prave pijem kavicku s mlieckom bez cukru 🙂 no jasom pribrala cca 18kg :( chcem sa dostat na pivodnu hmotnost to je 52-53kg.a co je s bublinou a jej paleo dietou?
@zuzulaxx No ahoj Zuzi, ty chces dat dole 10-15 kil? Budem ti drzat palce, ja som 10 kilo davala dolu asi tristvrte roka a to pravidlenym cvicenim 3x do tyzdna a zmenou jedlanicka, tie 3 posledne kila sa ma drzali jak slak.... hrozne!! Ja sa snazim uprvait si jedalnicek a hlavne najst si cas na jedlo, lebo tot je u mna kriticke a neviem sa vzdat peciva!!
@salamandruska joj no to duufam že zvládneme niekedy mám také chvilky že nie ale tak treba si veriť do kelu ked som dala za tri mesiace dolu 15 kil tak to musi isť aj nadalej kua ...musim zase myslieť pozitívne a veriť si 🙂 🙂 🙂 joj ja na večeru asi len mlieko nechuti mi nič,dnes som mala len ranajky a obed tak večer nič 🙂 aj ja pijavam kávičku sem tam s mliekom a bez cukru ale tak ja kávičkujem raz za tri dni 😅
s akou bublinou?nejaká baba? 😕
@janinna11 no veru ešte 15 kil dať dolu a prihlásim sa na MISSIS 😀 😀 😀 😀 😀 srandujem ale bude to moja vysnivaná postavička 😵 😵 dakujem za držanie palcov 😲
no ja som vydržala bez pečiva asi 8 dni ale potom som polavila,ako ono sa to dá,lenže to je naprd že človek pripravuje jedlo pre zvyšok rodiny a vyvára same dobroty a nedaj si potom 😖 ono to strašne láka..ale aspon to cvičenie dodržiavam na 100% nechcem polaviť.. tak aj tebe držim palčeky teda a závidim 3 kilá navyše..aj ja chceeeeeeem 😀
zuzi to ako sa ti podarilo 15kz za 3mes?fiha super 🙂zvladneme!hlavne si musime pisat aby sme mall oporuu 🙂 no ja kavickujem niekedy i tyzden po sebe a niekedy aj mesiacnie 🙂 sme na tom podobne 🙂 bublina sem prispievala s paleo dietou a uz sa neeozvala.co dnes budes jest?
Ahojte dievčatá, tak teda ak môžem, pridám sa aj ja. Mne sa za dva roky od druhého pôrodu podarilo pribrať 10 kg 😠 , ktorých by som sa chcela do konca roka zbaviť. Pri výške 163 cm mám teraz 64 kg a mojím cieľom je začať rok 2013 s 5O-52 kg. To znamená, že každý týždeň by som mala dať dolu 1 kg. Myslíte, že je to reálne? Dúfam, že úpravou stravy (prestanem dojedať po deťoch a manželovi a skončím s večerným a nočným vyžieraním) a cvičením sa mi to podarí. Dnes ráno o 5:00 som začala - 90 min orbitrek a večer by som ešte chcela pridať 30 min pilatesu. So stravou sa tiež zatiaľ miernim, dúfam, že to nedoženiem večer. Asi začnem chodiť spávať so sliepkami, aby som odolala pokušeniu 😵 . Tiež mi asi veľmi pomôže, keď ma bud denno-denne niekto kontrolovať, prípadne motivačne buzerovať 🙂 Takže dievčatá ideme na to !!! Dúfam, že tento boj nielen s kilami, ale predovšetkým sami so sebou zvládneme a budeme na seba právom pyšné. Zajtra budem hlásiť ako som zvládla prvý deň a teším sa aj na vaše bojové taktiky a ich úspešnosť.
ahoj samkat 🙂 vitam ta!no ja mam 165cm a najviac co som kedy mala teda 70kg!tiez chcem schudnut na 52kg myslim si ze ak sa budes snazit mozes 1kg tyzdenne schudnut ale rataj s tym ze cim dlhsie budes chudnut tym pomalsieto pojde chudnutie je beh Na dlhu trat 🙂 si na materskej?co dnes jes?ja rano biely jogurt vlocky trosku hrozna mandarinku a med 🙂
@salamandruska no ale to som rapidne obmedzila skoro všetko,jedla som fakt málinko..a cvičenie no dáme to verime si 😉
@samkat ahoj ahoooj,ooo panebože že 90 min...to sa dá??? ja kolabujem pri 65 min..kokos a kolko tak spáliš za tých 90 min Calorii?? máš display tak ti to musi ukazovať,hm??? budeme všetky kočky baby len sa treba tomu venovať a fakt po 17 hod už nepapať,bol by v tom čert aby sa to nepodarilo 😵
kilo týždenne sa kludne dá,to je v pohode ja som dávala viac ale bolo to ťažké,menej je niekedy viac veru
ahoj zuzi a dnes jes co
@salamandruska no dnes som zatial mala iba kávu s mliekom bez cukru... ale varim rizoto s hráškom a šampionikmi tak to si dám na obed malu porciu,na olovrant si dám dve rajčinky a na večer acidko 😎 a ty??
ty strasne malo papas.ja som obedovala zapecene kare na 1lyzicke oleja+zemiaky zeleninka,vecera este neviem ranajky biely jogurt vlocky med ovocie a desiata rozok graham maslo mliecko a este bola mandarinka 🙂
cavte baby volam sa miriam a chcem schudnut meriam asi okolo 165 cm a vazim 66 kg a rozhodla som sa uz konecne schudnut len potrebujem dakoho kto bude chudnut somnou chcem schudnut na takych 50 kg prida sa niekto ku mne ale nechodim tu skoro vobec bola by som rada keby sa mi dakto ozval na mail budem velmi rada ak sa dakto prida dakujem a ozvite sa 🙂 🙂 🙂 zabudla som ten mail ursulabiela@azet.sk
@salamandruska ale mne to vyhovuje,nemám teraz chute a dnes ma bolel zub bola som vrtať a vložkovat takže som nemala ani večeru ... zajtra ráno jogurt s mussli,potom obed na olovrant jablko a večer orestovanu zeleninku dnes som si nakupila kooopec zeleniny v kauflande takže mám čo chruumať 😵

Tak ja uz bezim z prace off za mojim Bobikom 🙂 Majte sa krásne 🙂 a pekny zvysok dna 🙂