Poďte so mnou chudnúť
ahojte,predstavim sa-mam 25r 165cm a uz asi neuveritelnych cca68kil!fakt des.asi pred cca 3r.som mala 52a zrazu 56,58,60 a potom 63 potom cez vianoce 68,9 potom som schudla 5kg ale uz ich mam zas spat :( je to hrozne..preto som tu lebo viem ze ak nas bude viac pojde nam to omnoho lepsie.ja uz mam odskusane ze samej mi to voobec nejde.potrebujem dakoho kto ma podrzi aja zas jeho.tak piste budem sa tesit.mozme urobit klub chudnutia 🙂 budeme si pisat vahu centimetre daako sa odmenovat chvalit.budem mooc. rada ak napisete.
@salamandruska ďakujem za povzbudenie, že môj cieľ 1kg týždenne sa dá zvládnuť. áno som na materskej. mám 10 ročného syna a 2 ročnú dcérku. včera som ráno papala nízkotučný jogurt s ovsenými vločkami, desiata - jabĺčko, obed - orestovaná cuketa, baklažán, paradajka s troškou chudého mletého hovädzieho mäska. potom som chystala narodeninovú oslavu pre syna (10 deti), takže olovrant som nestihla a o 17 som si akože na večeru dala malý, ale fakt, že malý kúsok tortičky. bola to tak tá s piškótami, kyslou smotanou a ovocím.
@zuzulaxx no tak tých 90 minút zvládnem celkom v pohode, ale ja si nastavujem iba taký program, kde idem stále v rovnakom tempe, žiadne zaberáky akože sa šplhám do kopca. mne sa na mojom stroji dá okrem programov nastaviť ešte aj sklon. tak ten mám nastavený najšikmejšie ako sa len dá, ale inak šlapem v jednom tempe a v jednej záťaži. z toho, čo som si naštudovala sa najlepšie chudne pri dodržiavaní správnej tepovej frekvence a že tuky začne telo spaľovať až po cca 20-30 minutách. takže keď vydržím pol hoďku, potom ma motivuje predstava, že tú ďalšiu hodinku už zo mňa ubúda 🙂 za tých 90 minút prejdem 5 km a spálim cca 850 cal . V utorok keď som sa do boja pustila som dala 90 min ráno a večer som namiesto pilatesu znovu 90 min šlapala a popri tom kukala telku. V stredu som makala iba ráno, keďže poobede sme mali doma oslavu a do 23 som dávala do poriadku záhradu a dom (neskutočné koľko "harampádí" potrebuje 10 detí ku hre), takže večer som už nemala silu "koníkovať" ako tomu hovorí môj syn 🙂 . dnes som koníkovala . môj problém je v tom, že môžem koníkovať iba skoro ráno, keď ešte všetci spia, alebo relatívne neskoro večer keď už všetci spia, takže neviem dokedy to vydržím s tým minimom hodín spánku.
@samkat chválim za výdrž moja! to pekne spáliš ja tomu meraniu nechápem,ja striedam rýchlejšie s pomalšim tempom dám 65 min na najlahšom režime,tečie zo mna komplet,kvapká pot na každu stranu a ukazuje mi že spálim iba 260 cal...tak oproti tebe asi spím na tom stroji alebo čo.. 😒 alebo mi to ráta nejak blbo neviem..
mala by si viac spavať ale ak sa nedá tak nedá,poznám to 😎
držim palce aj nadalej ...drž sa!
ahoj samkat to je zle ze skoro rano ci neskoro vecer :( a nemusis jest nizkotucne jogurty ani sa neodporucaju pri chudnuti ale do 3%tuku 🙂 a dnes ako jes?
ahojte kocky dosla som sa pochvalit od zaciatku chudnutia teda od 24.9som do dnesneho dna schudla 1,9kg 🙂 sem uz nik nechodi?
Ahojte, rada by som prispela mojou skusenostou s Norbi Update. Nemusite si vobec kupovat hotove jedla, ale staci ak dodrzite 3zasady.Precitajte si viac. Mne to vazne pomohlo a vobec nemam problem to dodrziavat. A to som zavislacka na sladkom. Ak mate z coho chudnut tak ako ja tak za 2tyzdne vas bez problemov opusti minimalne 5kg.
Cavte baby 🙂 No asi sa k vam pripojim ak to tu vobec este existuje... Takze mam 24 rokov, 162 cm a 65 kg... A to moja obvykla vaha bola 48-50 kg... Pri priatelovi sa mi nejak podarilo pribrat a zlenivela som.. KONIEC! Vo stvrtok som bola prvykrat cvicit a kedze som aj fajciar tak to bolo dost narocne, 2 dni svalovica... 😀 skoro som dusu vyplula... bola som na bodyformingu.. viete mi niekto poradit kolkokrat tyzdenne by som mala chodit cvicit aby som chudla? dakujem 🙂
@salamandruska no vidiš drahá,tešim sa z pokroku 😵 😵 😵 ide to že?len tak dalej! 😉
@25kikuska25 waw dobreee,super že si prišla na niečo také,hned sa pustim do čitania a gratulujem ku zhodeným kilám 😲
@justice007 ahoj,kludne sa pridaj jasnačka 😉 aj ja som fajčiar hehe a preto mám čo robiť pri cvičení,ale v pohodke 😎 no cvičiť by si mala aspon 3x krát do týždna,najlepšie každý druhý den 😎 tak nech sa ti dariiiii,držim palce
baby ja zase polavujem v cvičení,no kopnite ma niekam proosiiim ked mne sa večer už taaak nechce šľapať 😖 😒 😔 som hnusná.. 🙄
@justice007
minimalne 3x by si mohla cvicit,ale snaz sa aj jedalnicek upravit a to najme veceru,davaj si daco lahsie
babulky pochválte sa ako sa vam dari??? 😵 😵 😵 😵
myslím na vas 😉
@grimaska4 no hadam sa mi to nejak podari zariadit tak aby som mohla 3x tyzdenne, zatial mi to nevychadza...bude nemam cas (som v skole) alebo sa mi nepaci cvicenie...co sa stravy tyka tu nejak neupravujem, napr sladkosti jem velmi malo takmer ziadne, vecer prilis nejedavam a celkovo mi mastne moc nechuti ale milujem zeleninu...len to co zjem musim aj nejak vypotit, nie za PC sediet...hadam sa mi opät nastartuje metabolizmus a pojde to dole 🙂 aj ked je to na dlhe lakte 😀
ahojte baby viete mi poradit co po porode a mala cisarky rez pred 3 mesiacmi ,jake cviki mozem robit a co vlasne bysom mala robit aby so chudla.
@justice007 veru je to na dlho,človeka to normálne prestáva baviť..a ešte ked je taketo blbé počasie vonku,to sa mi už vobec nič nechce len zababušiť sa do deky pustiť nejaký dobrý film a čau párky 😀 😅 no ale takto to dolu veru nepojde...držim ti palce!!! 😲 😲
@melinda26 ahoj,no ja som mala 4 cisárske rezy a viem o tom dosť...ale v prvom rade by sa malo začať cvičiť hlavne čo sa týka brušneho svalstva až 6 mesiacov po sekcii..predsa len aby sa jazva nedobabrala ale pekne zahojila..takže máš ešte čas! chudnut musiš aj upravou stravy a to záleží či ešte dojčíš alebo už nie.. 😉 ak nie tak vyrad sladkosti,biele pečivo,a jedenie pomimo,ked budeš dodržiavat praviddlo jesť každé 3-4 hodiny a malé porcie tak chudnut budeš! a hlavne sledovať pitný režim! a čim viac do stravy pridáš ovocia a zeleninky tým lepšie... 😎
ano rozumniem ale a kojim ,od kedy som porodila co som chudla tak to aj naspet pribrala,nievem mam to taske nie mozem dietu mat ani cvicit ,co mam robit aspon trosku aby som chudla mam 96kilo,a pred 4 rokmi som mala 49k,a 52kilo.
@melinda26 no tak ked kojiš,moc sa toho veru nedá 😒 ja ti verim ja som tiež pribrala ked som kojila a to celých 10 kil za 10 mesiacov kojenia,poznám to..obmedziť sa v jedle to možeš,len veľa pi aby si neprišla o mliečko..
ked dokojiš tak sa potom vrhneš na chudnutie a daš to dolu,neboj nič..
🙂 len aby tak bolo,taka som zufala nic nievem na seba kupit tak vizeram ako stara zena,preto nie robim dietu aby som nie prisla o mliecko.
🙂 ano to urobim,dakujem.
ostatné chudnuce babenky kdeže ste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! halooooooooooooooo 😕
ahojte no ako to ide?
@salamandruska no piiš ako sa ti dari??? ja som ako na hojdačke raz nič a raz žerem všetko z kraja.. ☹
@salamandruska mojka tak si na tom ako ja 🙂 ja pred 3 rokmi stabilna vaha 50-51 kg teraz po dvoch detoch 63 kg...plna skryna veci a ja sa do nicoho nezmestim....nemam pevnu volu na chudnutie
baby,moja skúsenosť:čím viac chcem schudnúť,tak výsledok je opačný-priberiem ☹ ☹ Jediné,čo mi pomáha na chudnutie je stres zo svokry 😝 😝 😝
@zuzkaremiaska joooj ja ked mam stres tak stale jem 😠 a nemam naladu na cvicenie, na nic...
@zuzkaremiaska no múôže byť,ako som niekde čitala chudnutie začina v hlave a ked to stále nosiime v hlave a máme na pamäti že chudneme,nesmiem jesť a pod väčšinou sa stane opak.. 😒 ono je to fakt na pevnej voli a pozitivnosti a ešte na cvičení 😉
no ahojte kocky.tak ja uz kaslem na vsetky diety i extra zdravy sposob stravovania lebo cim viac na to myslim tym to ide horsie a moja hlava je uz na nervy..jed som chcela teda zacala chudnut mala som 60kg teraz skoro 70kg..a moja psychika je za tie 2-3roky v hroznom stave co sa tka cchudnutia.takze sa budem snazit vratit k tomu aby som jedlo vnimala tak ako kedysi.nevravim ze zdrave stravovanie odkladam ale prehanat to a potom za drobne zposmyknutie mat koopu vycitiek to nechcem. a ako u vas?
@salamandruska u mna žiadna sláva teda tiež 😒 😒 😒 😠
No dobre kočky, viem že som hovorila že stravovanie nejak meniť nebudem a opak je pravdou... 😉 V prvom rade som začala raňajkovať 😀 a oveľa menej jem pečivo, ktoré som si zvykla dávať večer 😲 pijem veľa tekutín, lepšie povedané čistej vody alebo vody s citrónovou šťavou- do veľkej miery som obmedzila sladké nápoje typu kofola, coca cola a ľadové čajíky 😢 😀 sladkosti nemám v obľube, zeleninku milujem.. to by bolo čo sa stravy týka..a cvičiť som už začala chodiť 3x týždenne... zatiaľ síce výsledok v mojom snažení na váhe nevidno ale ja sa určite lepšie cítím 🙂 držte palce
@justice007 jednoducho si šla na to super!!!!! chválim a držim palce ja makám tiež na sebe veru... 😵 😵 😵

@miriam123456 joj na azetko chodim strašne málo,a prečo sa tu ku nám nepridíš?? prečo tu chodiš málo?? inač držim ti palce v chudnuti,určite to dokážeš len sa treba do toho pustiť na 200% 😵