Poďte so mnou chudnúť
ahojte,predstavim sa-mam 25r 165cm a uz asi neuveritelnych cca68kil!fakt des.asi pred cca 3r.som mala 52a zrazu 56,58,60 a potom 63 potom cez vianoce 68,9 potom som schudla 5kg ale uz ich mam zas spat :( je to hrozne..preto som tu lebo viem ze ak nas bude viac pojde nam to omnoho lepsie.ja uz mam odskusane ze samej mi to voobec nejde.potrebujem dakoho kto ma podrzi aja zas jeho.tak piste budem sa tesit.mozme urobit klub chudnutia 🙂 budeme si pisat vahu centimetre daako sa odmenovat chvalit.budem mooc. rada ak napisete.
babyyy.... neverim, ale vaha mi po mesiaci aj nieco ukazuje vahu o 4kg nižšiu 😲 😲 😲 ja osobne na sebe nejaku zmenu nevidim..nezda sa mi ze by som schudla ale to cislo na vahe predsa len potesilo 🙂 sice neviem ci schudnut 4kg po takom case je vela alebo malo...
@justice007 supeeeer!!!! to je akurát moja to máš mkilo za týžden aspon nebude jojo-efekt!!! no výýborne šikulka! 😵
ahojte,mam vysku 165cm a vahu 60kg!Ja viem co mi nato napisete,no premna je to dost na to ze pred niekolkymi rokmi po prvom babatku som mala 50.Teraz mam tri deturence 🙂 Vaha by mi nevadila ale ten pocitovy rozdiel :( predtym som sa citila perfektne,sviezo a teraz sa citim ako slon.Myslite ze to bude vahou?Inac rapidne som pribrala po liecbe kortikoidmi a od vtedy vaha nejde dole.O diete som neuvazovala pretoze mam strasne rada jedlo a aj sladke 🙂 da sa schudnut iba cvicenim?poznate nejake zarucene cviky na doma?
Cavte kočky, neviem ci sem este chodite ale potrebovala by som teraz inu pomoc ako moralnu oporu pri chudnuti 🙂 Snad ma admin za to nevyhodi alebo nevymaze moj prispevok 😀 ale ak by ste si nasli chvilocku casu, velmi by mi pomohlo ak by ste mi vyplnili dotaznik na ucely mojej diplomovej prace. Za akukolvek snahu vopred velmi pekne dakujem 🙂 https://docs.google.com/forms/d/1V3l-J4Tu_4XIja...
A mimochodom s cvicenim to u mna pomaly upada tak ma zas volako nakopnite :D Nie je niekto z NR? Ze by sme chodili cvicit spolu? :D
No tak baby, to uz nikto nechudne? ☹ 😀 😝
ahojte ja začínam velmi važne uvažovať že začnem chudnuť a spevním si aj svoje telo po svojich dvoch sekciach 😒
ja mam neuveritelnych 76 :/!😃😃keby mam o tych 10kil menej som stastnaaa!!😃

@dnika2 ano kazdy den ti pride jeden 😉 pride ti priblizne v taku hodinu ako si sa zaregitrovala...cize ak ti vcera prisli tie 2 vecer taka j dnes ti dojde az vecer 😉