icon

Pomohol vám steper na chudnutie?

vanesenka
16. dec 2015

Dievcata pomohol vam steperr schudnut ? Myslim taky ten slapaci kde ken stojite a slapete ....myslite ze by som schudla s nim aj na bruchu a bokov ? Dakujem

worker_falcon
•
16. dec 2015

v prvom rade - nedajú sa ovplyvniť miesta, z ktorých s chudne. To je riadny mýtus. V druhom rade - či niečo schudneš, nezávisí iba od tvojich aktivít na steperi či inde. Závisí to hlavne od tvojho príjmu - aby to nebolo priveľa, ani primálo, a aby to bola pestrá plnohodnotná strava (nie pestrý výber sr****k)

vanesenka
autor
•
16. dec 2015

Prepac ja sim sa pytala na steperr lebo chcem doma cvicit a uz ma nic nebavi doma stravivanir mam v malicku minus 20 kg takze tak asi ....islo mi len co povedia ludia na ten steperr ci sa niekomu podarilo dat cosi doke

dominika6
•
16. dec 2015

@vanesenka
ja som ho predala,stála som na ňom 2x..

lusinda3
•
Odpoveď bola odstránená
•
vanesenka
autor
•
16. dec 2015

Stravujem sa zdravsie jogurt biely ryza so zeleninou karacie maso tak celkovo zdravsie jedla a nie vsetko naraz ale bud alebo ale aj hresim urcite vo february to budu dva roky co chudnem ale dam si ibcas aj kaloricku bombu nejaku

sense
•
16. dec 2015

samotny stepper ti nepomoze, ...stepper je hlavne na stehna a zadok a nie na brucho....ak chces spevnit brucho ucinny je plank tzv doska a jej rozne obmeny a vysledok zaruceny....

lucka1987
•
16. dec 2015

@vanesenka ako baby pisu samotny, nie. mam ho doma aj s " rotanou " aj s cinkami, striedala som to...
ale kazdy pohyb sa rata.
sledovala som film a skoro hodinu stepovala. a pripadne aj s cinkami pri tom.. ale vacsinou som to povazovala len ako doplnkove cvicenie, ked som prisla z fitka, a maly mi vecer zaspal, alebo som v ten den nemohla si ist zabehat a podobne..ňinak teraz sluzi v garazi na vesanie muzovych bund

iwusteeek
•
17. dec 2015
Používateľ iwusteeek je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od iwusteeek.

steper je super vec 🙂

majulino
•
17. dec 2015

jj suer vec ale popri nom este svihadlo