icon

Potrebujem schudnúť 20 kg

patusa999
8. dec 2021

Žienky poraďte mi už som zúfalá potrebujem schudnúť 20 kg po vysadení antiky sa mi to nijak nedarí ...čo pomohlo vám niečo overene...a áno viem cvičiť treba len pri malom dieťati sa k tomu nejak neviem dokopať ...chcem schudnúť stravou, čo ste vynechali z jedálnička aby to malo dlhodobý efekt a ako dlho vám to trvalo...ďakujem

Strana
z2
anulik1982
19. dec 2021

@patusa999 ahoj ja som schudla s trenerom 30kg za 5m. Skus sa mu ozvat ... Peter Palenčar trener na facebooku ... robi aj online

zuzubb007
19. dec 2021

@anulik1982 wau klobúk dole brutálna premena, pre autorku veru všetko sa dá len treba chcieť, a jesť raz za deň je najhoršie čo môže byť pre telo treba jesť minimálne každé dve hodiny, ale nie kraviny, a bez pohybu to len tak ľahko nepôjde ideálne je spojiť to všetko aspoň dvakrát do týždna musíš nájsť čas buď chceš alebo nechceš schudnúť je to v hlave a vôli

faustinocka
Odpoveď bola odstránená
veronb83
15. okt 2022

@faustinocka ahoj čo to prosím presne predstavuje správenie jedálnička?

faustinocka
15. okt 2022

@veronb83 ahojky, už jedalničky nie..len tréningový, ako správne robiť cviky, ako ich presne robiť, na čo si dať pozor na čo sa zamerať…ukázané je v ňom všetko …

sonnenshein
15. okt 2022

Jedalnicky robi napriklad Schudni s DaVe - sme tu na nom viacere, a ide to krasne dole vsetkym - ja napriklad prvy mesiac minus 5,5kg

Strana
z2