Potrebujem súrne schudnúť 5 kg
Baby, mám 160 cm a 62 kg a potrebujem za 3 týždne súrne schudnúť 5 kg. Prosím, poradte mi, ako na to. Ale kojím - myslíte, že nemôžem prísť o mliečko? Ďakujeeeeeeem
ja som uz schudla od januara 3 kg teraz mam 59, no to som zacala pit iba cistu vodu cca2 l.za den nic ine som nemenila v strave... ja som kazde rano odhodlana ze si nedam sladke no vydrzi mi to tak do 17tej a potom si musim dat...dietam velmi neverim, ani by som to nevydrzala...aj jest sa snazim len do 18tej no to sa mi podari kazdy druhy den... 😠 acvicenie neviem no pri dvoch detoch som rada ked si sadnem... 😉
babyyyyy, musim to vydrzat, ale mam neskutocu chut na nieco sladke...... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
baby aj ja dojcim a chcela by som schudnut,no ziadne drasticke diety,nieco normalne mi poradte a hlavne ako prestat jest sladke!!! ☹ mam 80kg a chcela by som mat aspon 75..no nejak chyba mi motivacia,pevna vola a hlavne NEZRAT sladke 🤐
STOP SLADKEMU!!!!
baby, kaslite na diety, uvidite jak schudnete ked budete za detmi behat 🙂 mne ostalo po porode cca 10kg navyse. pol roka sa to ani nepohlo, ale potom jak maly zacal, liezt, chodit, behat, to islo dole jedna radost. Jednak sa neni moc kedy prezierat, a pohybu je kopec. teraz ma maly rok a pol a vazim este o 3kg menej ako pred tehotenstvom. veci som nove kupovat musela, ale o cislo mensie 🙂
@luciannka83 chcem sa spytat preco otrub ako to pomaha na chudnutie? dik
@suz2 moja svokra pila 3x denne caj Fyto detox od vyrobcu Agrokarpaty a bez nejakej namahy schudla za 6 mesiacov 12kg a postavu ma ako lusk a to je to co predtym akurat vylucila sladkosti a ako ho ja pijem 2tyzdne a doplnila som pitny rezim,t.j.aspon 2l tekutin denne,tak som schudla 1,5kg,teraz mam 69kg,takze uvidime ako to pojde dalej.Planujem si kupit korcule a tak palit kalorie,no uvidime co z toho bude 🙂
no kočky, moje včerajšie trápenie sa vyplatilo, mám o 0,5kg menej 🙂
@janka258 ahoj ja este kojim, aj ked ma uz maly kubik 14 mesiacov. pred mesiacom som sa na to dala. detox pitim aloe vera - nebola kontraindikacia pri kojeni. zvysila som prijem tekutin, aj 2litre najma do tej 13tej hodiny. vylucila chlieb, sladkosti, kavu, zaradila viac zeleniny a posledne jedlo o siestej. potom uz len vodu ked ma smadi.. a za mesiac slo 5kg dole. najma na tom bruchu. a vcera som si obliekla konecne bluzku moju oblubenu do prace 😀 tak mi az slza dojatia vyletela, ... cvitit zacnem, zatial nemam cas, aby brucho trochu spevnelo, lebo splaslo a kubko ked bol v brusku mi ho poriadne roztiahol 😀 mal vyse 4kg ked sa narodil.. pri prvom mi sla vaha dole sama pri kojeni. teraz pri druhom som po roku uz musela so sebou nieco robit, lebo som nic neobliekla a vyzeralo to, ze cakam tretie babo 😒
@katun @suz2 no čo baby,ako sme na tom?Ja mám zo 69 kg po 10dňoch 67 kg a to doplneným pitným režimom a menej jem hlavne večer,som na seba mimoriadne hrdá,pred 5 týždňami som začínala na skoro 71kg a konečne mi vidno driek,konečne mi nie sú všetky veci naplieskané ale začínajú na mne pomaly ovísať,sú to síce len 4kg,ale nenormálne to vidno a to som myslela,že musím schudnúť 10kg aby si to niekto všimol 😀
@janka258 jeeeeeejo, super, gratulujem .o) si skvelá :o) ja som včera ráno mala 60,3, čiže som schudla len 1kg...ale priznám sa, že som sa vôbec nesnažila zmeniť stravu, malý má zlé obdobie, takže som sa ja trubka, výdatne dopovala jedlom :o( ale aj tak som zhodila 1 kg - asi preto, že denne chodíme na 2 hodinové prechádzky, rýchlym tempom a po kopcovitom teréne... a včera som zabila na večeru chleba vo vajci :o(((( ale Tebe gratulujem, tvoj úspech ma takto zrána nakopol a verím, že k tomu môjmu úbohému 1 kg pribudnú ďalšie
@luciannka83 chcem sa spýtať na tie otruby že aké by to mali byť... 😉
Inak ahojte kočky... som sa vám sem natlačila... ale nemôžem sa na seba pozerať v zrkadle.... hrozne dlho mi trvalo schudnúť asi od 15rokov som stále vážila 70 a viac kg... no proste hrôza v 20rokoch sa mi podarilo (ani neviem poriadne ako 😉 ) schudnúť na 59kg bola som šťastná-prešťastná a teraz po druhom pôrode som sa zasekla na 65 a nie a nie isť dolu... ja viem že to nieje také zlé ale nič neoblečiem 😠 ☹ potrebujem aspoň 5 kg schudnúť .... lenže problém je v tom že som taká rozožraná že som stále hladná.... 😖 nedáte mi nejaký dobrý tip??? ĎAKUJEM 😉

@janka258 no, na brucho zaberá najlepšie cvičenie :o((( ale zas je pravda, že mne po pár dňoch diety vždy splaslo...aj keď teraz po pôrode neviem,č i len dieta mi pomoze....ale ved dako sa dame do kopy, nie? :o)