Pozná niekto spalovač tukov?
ak ano, napišťe aké máte skusenosti ?
Jasne, je ich kopec. Aj som nejake vyskusala ale to je len marketingovy tah. Najucinnejsie je ked znizis prijem potravy a zvysis vydaj. Pokial si zdrava, tak to jedine funguje. Ja to mam uz dlhsie vyskusane. Ked sa po veceroch cpem dlhodobo, tak priberiem. A ked ma to nastve, prestanem vecer jest, schudnem a ked do toho pridam zumbu, potom sa rada obrzem aj v zrkadle. Never na zazraky, su to vyhodene prachy vsetko. To mas akoby si verila tabletkam na vascie poprsie. Dobry je aj caj Puerh, ked ho pijem, som menej hladna a chuti mi, namiesto sladkotsi si ho radsej vypijem a tym padom schudnem, lebo veternik ma viac kalorii 🙂 V zasade diety nedrzim. Musim zjest to, naco mam chut, ajkeby slaninu, ajkeby hot dog, ajkeby cokoladu, lebo mam vyskusane, ze keby som sa triznila, o par dni si to telo vypyta a priberiem vsetko spat aj navyse. Drzim palce.
samozrejme 🙂 pohyb - menej jesť - pohyb - menej jesť, pohyb - menej jesť 🙂
na zázračné pilulky, ktoré len prehltneš a budú za teba bez tvojho pričinenia chudnúť zabudni 🙂 ...
...poznam jeden spalovac tukov a to L-karnitin, lenze nie je to zazracna tabletka ze si das a spaluje tuky, tento ma ucinok len vtedy ked sa venujes aktivnemu cviceniu a neprepchavas sa sladkostami, smazenym alebo prilis slanym....pouzivajuu ho sportovci v kulturistike alebo vo fitnesse ....vo vysokych davkach takze financne narocne....takze zabudni na fat burneri, a sup sup sportovat, a stravovat sa primerane, doobeda viac cukrov (nie sladkosti) a poobede viac bielkovin a zeleniny, a tuky pojdu aj same dolu....
Ahoj...moja kamoska schudla behom 2 mesiacov cca. 20kg. Bola u dietologicky a u nej si kupila take sacky...ze vraj americka dieta. Stoji to ale vela eur. Nejakych 500e. Ale schudla 🙂 Vola sa to KETODIET. Cakam, ci nepriberie...vies...jojo efekt...zatial sa drzi..., ale osobne by som to do ust nedala 😉

jeden poznam a vyuzivam, vola sa pohyb, napriklad za dva roky rekreacneho behania sa da schudnut 15 kg.