Poznáte chudnutie systémom vlastného tela?
Milujem sladkosti, a jedlo. V januári mi váha ukázala 70 kg. Normálne vážim okolo 57 a už to fakt bola katastrofa. Tak som si zaplatila program s trénerom čo robí extrémne premeny a začala som cvičiť a upravila stravu. Všetci mali super výsledky len ja som stale stala na mieste 2 kilá mi lietali hore dole a viac ani ťuk.. Vraj svaly, ale poznám svoje telo veľa som športovala aj posilka mi nie je cudzia a vedela som že to nie je ok. Som síce po zlomenine členka , ale zaťala som zuby a išla som. Navyše som mega trpela lebo vždy som mala chuť práve na to čo sa jesť nemá. Tvaroh dodnes nemôžem ani vidieť 🙈 Vo februari keď sa váha stále hýbala okolo 68-70 kg som sa naštvala a vyskúšala som systém vlastného tela, čo som našla na FB v jednej skupine o chudnutí. Týpek tam dával mega premeny svojich klientov.. Zaujalo ma že môžem jesť absolútne čokoľvek, áno kľudne aj celý deň sladkosti ( to som hneď na začiatku programu otestovala, a výsledok bol že váha išla dole ale ja som sa na druhý deň sladkostí nemohla ani doktnut, taká som bola presladena 🤣)takže nebola potrebná žiadna investícia do nákupu zdravých a vhodných potravín. A hlavne žiadne zákazy čo sa môže a čo nie. Priznám sa že cena programu na mesiac bola riadna pálka preto som si to ďalej nepredlzila, (fungujem s tým čo mi dalo online školenie v prvom mesiaci, na ktoré sa dosť dlho čaká ) ale dnes mám 62 kg a denne vidím úbytky na váhe aj keď jem všetko na čo mám chuť a vôbec, ale fakt že vôbec sa nehýbem. Zo začiatku som to nedokázala pochopiť, lebo však o strave a deficite , kalorickych tabuľkách, makrách a výdaj vs. príjem viem za tie roky športu všetko. Podotykam že už mám dosť po 45-tke, čo bolo ďalšie. Už to nepôjde lebo vek a bla bla. Ale opak je pravdou. Vidím to denne na váhe, na oblečení a celkovo som nakoniec mega šťastná že som na to narazila. Takže baby nevzdávajte to a hľadajte. Určite si každá ktorá naozaj chcete nájdete ten svoj správny systém s ktorým to dokážete.❤️
e, Ale funguje to a je to super..
@adriatica28 tak urob dobrý skutok pre ženy na MK a prezraď ako to funguje. 😉
@adriatica28 škoda že si nenapísala podstatu toho chudnutia...lebo ešte som nepočula že by niekto schudol bez zníženia príjmu alebo zvýšenia výdaja🙂
teda ak tam nie je zdravotný problém alebo preháňadlo
Myslíš, že ženy na koníku sú na hlavu padnuté, však? 👎
@katarinka89 u mňa to funguvalo tak, že som sadla a hľadala. Pozrela som si recenzie, a vedela som čo už nechcem. A našla som 😉
@adriatica28 predpokladám, že to je sen každej ženy jest všetko a chudnúť, ja som o tejto metóde chudnutia ešte nepočula, teda až na tvoj podnet som naň zvedavá. A pokiaľ chceš niekomu ozaj pomôcť a koli tomu zakladať diskusiu, tak očakávam, že prezradil na akom princípe to funguje. Ináč to potom spadá naozaj len do ,,reklamy,,
Áno metódu aj pána poznám ak je to Farid, ale tiež iba zo skupiny a premien. Osobné skúsenosti nemám lebo ako si napísala, je to riadna pálka.
@petruldo to je, aj som to napísala že je to drahé, preto som si dala len mesiac. Mňa presvedčili tie recenzie aj keď som sa bála keďže všetko okolo neho bolo také tajomné, do toho ísť. Či to nebude nejaký podvod. Ale tie fotky ma presvedčili. A za mňa môžem povedať že to fakt funguje perfektne. Len tá cena bola naozaj strašná 🙈
A kočky toto nie je, ani nemala byť reklama. Preto som nedala žiadne konkrétne mená ani nič podobné. Naozaj som nepochopila na čo by to mala byť reklama.
Je to len o tom že som chcela kočky ktoré sa trápia s kilami povzbudiť že sa to dá a keď naozaj chcete to svoje si nájdete ❤️
@adriatica28 urob dobrý skutok a daj link. Nech nemusia hladat
@adriatica28 a za čo si vlastne zaplatila tú pálku, keď podľa tvojho hmlistého opisu princíp spočíva len v tom, že žerieš a chudneš?
@danica2711 😀👍😀
však aspoň napíš tú strašnú pálku... či aj to je tajné????
@deti95060810 4000 kč + dph za mesiac podľa netu
Hej, aj ja chcem byť húsenica, budem žrať, žrať žrať, pôjdem spať a ráno bude zo mňa krásny motyl 🤑🤑🤑🤑
@danica2711 , prepáč ale ja som nikde nenapísala že ,,žeriem" len že môžem jesť absolútne všetko
@adriatica28 poznám to ,aj ja som schudla s Faridom😊
To si sa sem prišla pochváliť a povedať ženám, že ak chcete schudnúť hľadajte si na nete? Alebo nechápem 🙂
@adriatica28 jest absolutne vsetko moses pri akejkolvek diete, staci, ze si v kalorickom deficite 🤷 za to si zaplatila tie strasne peniaze? Si sem mala napisat skor, mala by si tuto radu zadarmo 👍😉
@adriatica28 ja tiež jem skoro všetko a aj tak chudnem. Síce pomaličky, ale dlhodobo. Nemusela som nikomu zaplatiť ťažké peniaze aby mi dával rozumy. Všetko som si vyhľadala aj sama, v dnešnej dobe nie je problém nájsť relevantné informácie, úplne zadarmo
@lejja už si v udrziavacej fáze? Ako to ide? Prepinaš medzi fázami alebo udržiavanie ide v pohode? Priznám sa na túto časť sa teším, ale ešte tých pár chýbajúcich kíl chcem dať dolu ...a potom keď budem s členkom v pohode.....a zas na svojej normálnej váhe, a už nebudem ťažká tak zas sa vrátiť k športu, lebo ma to bavilo 😉
@adriatica28 môžeš prosím trošku viac napísať? Ješ menej, častejšie, inak? Už dlhšie na to pozerám, ale jednak je to palka a jednak neviem, či to dám popri dosť duševné náročnej práci, tam či sa do toho púšťať. Vďaka
@adriatica28 napíšem ss
@lavazzake napíšem ti ss
@adriatica28 písala som ss.chcela som sa niečo spýtat ,ďakujem
@adriatica28 V zivote nikdy nikto neschudol zranim sladkosti cely den, toboz nie po 45-ke. To su zas len programceky, na ktorych sa niekto krasne nabaluje, pretoze ludia nie su ochotni akceptovat, ze bez isteho sebazapretia a discipliny chudnutie proste nejde, minimalne nie dlhodobo a zdravo.
@akiana nikde som nenapísala, že žeriem sladkosti celý deň. Jem ich keď mám chuť na sladké a áno jem čokoľvek sladké či je to čokoláda alebo koláč so šľahačkou. Jeden deň som vyskúšala jesť ako každé jedlo čokoládu a predstav si aj tak som 100g mala na druhý deň z váhy dole. Druhá vec je že som sa pár dní po tom na sladké nemohla ani pozrieť, lebo mi nechutilo. Nemyslím si že telo rozlišuje čo mu dáš ale koľko
a kedy mu dáš 😉
@adriatica28 Tak ak ti to stale vychadza do kalorickeho deficitu tak ano, budes chudnut. Kaloricky deficit je alfa a omega chudnutia a ak ho dodrziavas, naozaj mozes jest uplne vsetko. Ina nie cely den, inak ho prekrocis. Pridam sa k dalsim, ktore vravia, ze ti stacilo zistit si toto a mohla si si usetrit peniaze za drahe sprostredkovanie informacii, ktore su uplne zadarmo.
@babovka2321 Jo a ešte napise ako papa cely deň sladkosti a nič iné a vlastne je to vvporiadku🤣🙈

"Nenapadna" reklama 👎👎👎👎