icon

Poznáte tento typ diéty?

katarina789
25. feb 2020

Aká je to diéta 8 hod.ješ , 8 hod.spíš , 8 hod.neješ počuli ste o tom ? Neviem to vygoogliť

Strana
z2
heidy222
25. feb 2020

@katarina789 time restricted diet. Ja na nu nedam dopustit.

deti95060810
25. feb 2020

už tu niekto o nej písal....8/16
8 hodín ješ, 16 držíš hladovku....chválili si to....
pozri témy tak 3 týždne dozadu....viem že ja som sa pýtala tiež k tej téme...

nairia
25. feb 2020

daj do googlu prerusovane hladovanie... ale v podstate ako schudnut? nezrat, jest pravidelne, najviac ked, tak kaloricky prijem doobeda, lahka vecera najneskor 4 hodiny pred spanim, pravidelny pohyb...

supucka
25. feb 2020

@katarina789 existuje ale je to somarina... Rozhodis si celý organizmus... Radšej pravidelne, malé množstvo a pohyb.. Nič účinnejšie nie je

sapetka
25. feb 2020

Ja tak teraz fungujem😅

heidy222
25. feb 2020

@supucka je to vedecky overena metoda. Ludskemu telu evolucne blizsia ako jedenie 5 krat denne. Staci si uvedomit ze ludia tisicky rokov urcite obdobia hladovali.

heidy222
25. feb 2020

A este ze idealna dieta pre matky na materskej: rano treba obriadit deti, najes sa az o 9-10, cez obed Ked spi sa riadne nafutrovat, potom lahka vecera o 17, vecer Ked su koliky, kupanie,uspavanie Ani neni cas sa najest, jedine co Treba dat pozor ked Uz spia o 9 sa nenajest 😉

katarina789
autor
25. feb 2020

@heidy222 vies mi o tom nap. bližšie ? Drzis ju ?

katarina789
autor
25. feb 2020

@deti95060810 idem si to skúsiť vyhľadať.

cormeum
25. feb 2020

Úplne vyradiť cukry, obmedziť múčne, korenené a slané jedlá, kávu, alkohol a treba nejaké ten pohyb, piť veľa čistej vody. Zaručené.

modrykoniicek
25. feb 2020

Volá sa to prvotriedny debilizmus.

A obsahuje to jojo efekt a žalúdočné vredy.

Že ešte veríte týmto sprostostiam.
Stačí jesť normálne a všetko a zapojiť pohyb.

Neuveriteľné aké ste poniektoré tak lenivé, že si radšej poškodíte zdravie.

Keď človek hladuje telo si ukladá tuky a poškodzuje sa žalúdok.

Cvičím a jem všetko.A nikdy som žiadnu stupídnu diétu nedržala.

heidy222
25. feb 2020

@katarina789 Ked som robila Doktorat v Holandsku tak som vela robila vyskum na mysiach. Uz vtedy to bola pre Nas znama vec ze ak dame mysiam stravu podobnu ludskej (cukry, tuky) priberu. Ak im ju dame volne pocas 24 h a 8h zjedia rovnake mnozstvo ale tie co maju stravu Len 8 h priberu menej

heidy222
25. feb 2020

@katarina789 mam rezim 12/12 hodin, dlhodobo, Tak mi to vyhovuje, aj Ked nepotrebujem schudnut. Kecd potrebujem schudnut jem 8 hodin,vypustam veceru. Zaludocne vtedy nemam Ani ine zdravotne problemy. Inak je ta Strava normalna, vyvazena, nie vyslovene dietna.

klarissa25
25. feb 2020

@supucka takto si určite nič nerozhadzeš....a pravidelne jesť počas tých 8 hodin vieš aj tak....

klarissa25
25. feb 2020

@modrykoniicek toto nie je dieta, je to spôsob stravovania, podla mna vôbec nie drastický kedže počas tých 8 hodin ješ čo chceš, samozrejme s rozumom...

supucka
25. feb 2020

@heidy222 v poriadku... Vyjadrila som len svoj názor
.. Ja sama celý život bojujem s váhou a viem o com hovorím

supucka
25. feb 2020

@klarissa25 každý má iný názor...

miska_kal
25. feb 2020

fuu, taketo diety by som nevedela drzat. ved to ked mas v hlave, ze sa nemozes najest kedy chces, tak to je este horsie. obdivujem vas zienky, ktore ste to drzali a ktore to planujete drzat

nairia
25. feb 2020

@modrykoniicek ono realne nehladujes, pretoze jes pravidelne... dajme tomu, ze vstavas o 7mej, chodis spavat okolo tej 10tej hodiny vecer a vecerias okolo 5tej... obed klasika o 12tej a ranajky o tej 7-8, pricom normalne vyvazene jedla jes... bez jedla si v podstate od 5pm-7am, z coho 8 hodin prespis a posledne jedlo jes 5hod pred spanim... podla mna to nie je nic drasticke, ale normalny sposob stravovania...

cawes
25. feb 2020

Intermiden fasting fungujem tak roky, jem normalne jedla, samozrejme su urcite obmedzenia. Do toho aj cvicim. Uplne bezproblemov. Ziadne zdravotne problemy.

katarina789
autor
25. feb 2020

@cawes môžeš mi o tom viac nap. ako napr. vyzerá tvoj deň ohľadne stravy. Klobúk dole, pekná zmena ❤️

tenerifka
25. feb 2020

@katarina789 nenechaj sa odradit, je to asi ta najzdravsia "dieta" (alebo forma stravovania), co existuje

@cormeum aky je problem s kavou?

cormeum
25. feb 2020

@tenerifka Nepomáha k prečisteniu organizmu...ak má byť chudnutie aj o tom, že chcem telo zbaviť jedov, tak treba obmedziť aj kávu. Lebo vieš...chcieť schudnúť a pritom sa ladovať jedmi...to nejak nejde dokopy...aspoň ja to tak beriem.

cawes
25. feb 2020

@katarina789
Vstavam o 5 cez tyzden ranajky mam okolo 5:30 normalne kava, chlieb, alebo jogurt, okolo 9 si dam ovocie. Obed mam okolo 13:30 ako kedy. Ryby, mäso, salaty, orechy, zelenina atd. Niekedy ked som prilis hladna si dam vecer vyvar. Uplne v pohode. Nehladujem. Proste sa inak stravujem.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
laurika25
25. feb 2020

@katarina789 je tu aj skupina kuk 😉,, 8 hodinová premena,, tusim, že tak sa vola. Je v nej veľa kociek a chvália si to veľmi .

zuzi56
26. feb 2020

Dr.Bukovsky na na yutube niečo na ten štýl stravovania, inak som ho moc nemala rada, ale teraz kukam všetky jeho vydea, a kupila som si elipticky trenažér, a konečne som začala chudnúť, a to neudržím dietu

katarina789
autor
26. feb 2020

@laurika25 skúsim vyhľadať

katarina789
autor
26. feb 2020

@zuzi56 tak Bukovskeho ani ja nemusím ale teda pozriem si jeho videá. Ty aký štýl stravovania máš ?

Strana
z2