Prečo kalorický deficit nevedie k chudnutiu?
Ahojte! Som v kalorickom deficite už asi 2 mesiace a neschudla som ani kilo. Môže byt za tým niečo so zdravím? Nedokážem si to vysvetlit. S kým niečo také konzultovať?
@valeria_h a keď si začala jesť viac, išlo to dole?
@alexandrazamum neviem aký máš vek, ale pri tvojej váhe a výške je 1400 cca báza,tam bude problem, telo si šetrí. Skús si dať nastaviť správne tabulky
@alexandrazamum Nie, vôbec, dokonca o kilo, dve som vážila viac.
Chudla som iba vtedy, keď som jedla minimum, ale to už bola anorexia.
@alexandrazamum ako cvičíš? Ak silovo tak ti môžu priberať svaly. Ja som vyzerala oveľa štíhlejšia a vyformovaná ale do váhu som pribrala.
neviem ci to tu uz niekto pisal, ale ked aktivne cvicis, mozes chudnut ale rastu ti zaroven svaly a sumarne vaha stoji...mas vahu na meranie podielu vody/svalov/tukov? tam by si to videla lepsie
@svokrinjazykmonika presne nie sú dôležité kilogramy ale cm a svalová hmota.
nieje pravda ze ked velmi jes malo tak neschudnes...Ja mam za sebou niekolkodnove fasty kedy nejes vobec nic a ver teda chudne sa aj tak, neexistuje nieco take ze telo "drzi". Podla mna bud zle zapisujes prijem, alebo druha moznost s cim som sa stretla je , ze ked si v tom kalorickom deficite rovnakom uz dlhsie, ta vaha ide niekedy dole tak narazovo - napriklad 2 tyzdne sa vaha vobec nehybe a zrazu jeden den mas minus 4 kg. Stalo sa mi to viac krat a preto by si sa nemala uplne spoliehat len na cislo na vahe ale aj merat napriklad obvod stehna, pasu..

@alexandrazamum mozno si zavodnena