icon

Prečo mi každý deň kolíše váha?

7. sep 2022

Baby prečo mi každý deň kolíše váha? Teraz som sa vážila a mam plus 2 kg viac ako včera večer. Normálne som uz zúfalá, schudla som cez 30kg a stále mma strach aby som nepribrala, tak sa vážim často. Len teraz mam pocit ze nechudnem a bojím sa aby som nepribrala. Skoro ma šľak trafil keď som sa teraz postavila na váhu, uz som zúfalá

Strana
z2
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
marca12
7. sep 2022

Mne ored menstruaciou kolíše vaha aj o 2-3 kg,su za tym hormonalne zmeny a zadrziavanie vody

avanka
7. sep 2022

Daj si pauzu..udržuj, nechudni aspoň 2 mesiace,tvoje telo si príliš zvyklo na menší príjem,daj mu nejaký šok a potom začni znova.
Ja som tak chudla pomocou macingovej, mesiac detox,3 mesiace normal a potom znova

domi714
7. sep 2022

@mandzula ja tiez ficim na ranajkovych kasach. Skus tieto, su za ovela vyhodnejsiu cenu. pohankova je pecka aj mlete vlocky. Tie si zarabam do smoothie. https://www.namaximum.sk/cerealne-kase/?gclid=C...

mandzula
7. sep 2022

@domi714 dik.🙂

luccija
7. sep 2022

@elizabet173 mam to tak isto.Sladke ranajky ma rychlo zasytia a za chvilu hlad.Mna to sladke az stipe v hrdle neviem to opisat.Obcas si dam vianocku a dzem, ale to skor cez vikend.Ale ryzovy nakyp bol dnes obed🙂ja musim mat vajce, sunku, paradajky, syr vzdy vymenim slane za sladke aj radsej chipsy ci oriesky namiesto cokolady.Pre muza najlepsie ranajky makovnik to by som ani do ust nedala.Horke, suche...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2