Prečo mi každý deň kolíše váha?
Baby prečo mi každý deň kolíše váha? Teraz som sa vážila a mam plus 2 kg viac ako včera večer. Normálne som uz zúfalá, schudla som cez 30kg a stále mma strach aby som nepribrala, tak sa vážim často. Len teraz mam pocit ze nechudnem a bojím sa aby som nepribrala. Skoro ma šľak trafil keď som sa teraz postavila na váhu, uz som zúfalá
Mne ored menstruaciou kolíše vaha aj o 2-3 kg,su za tym hormonalne zmeny a zadrziavanie vody
Daj si pauzu..udržuj, nechudni aspoň 2 mesiace,tvoje telo si príliš zvyklo na menší príjem,daj mu nejaký šok a potom začni znova.
Ja som tak chudla pomocou macingovej, mesiac detox,3 mesiace normal a potom znova
@mandzula ja tiez ficim na ranajkovych kasach. Skus tieto, su za ovela vyhodnejsiu cenu. pohankova je pecka aj mlete vlocky. Tie si zarabam do smoothie. https://www.namaximum.sk/cerealne-kase/?gclid=C...
@elizabet173 mam to tak isto.Sladke ranajky ma rychlo zasytia a za chvilu hlad.Mna to sladke az stipe v hrdle neviem to opisat.Obcas si dam vianocku a dzem, ale to skor cez vikend.Ale ryzovy nakyp bol dnes obed🙂ja musim mat vajce, sunku, paradajky, syr vzdy vymenim slane za sladke aj radsej chipsy ci oriesky namiesto cokolady.Pre muza najlepsie ranajky makovnik to by som ani do ust nedala.Horke, suche...