icon

Prečo nejdú kilogramy dole?

5. júl 2021

Ahojte možno mi niekto bude vedieť poradiť. Myslím že stravujem sa celkom zdravo, samozrejme raz za týždeň si dám niečo menej zdravé/sladké. Môj jedálniček cca vyzerá takto
Raňajky buď 2 rohlíky s nátierkou alebo maslo šunka zelenina alebo jogurt a müsli.
Obed (väčšinou chodím na obed v práci ) ale chodím kde varia zdravo obed má tak vyjde na 600kcl. Aj menej toto je taký Max.
A večera tiež buď si niečo kúpim, alebo čo mám navarené.. tiež sa snažím zdravo variť. Alebo keď sa mi nechce tak tortila s tuniakom, jogurt.
V práci som na nohah celý deň od 6 do 14h. Ináč chodím hore dole. Je pravda že keď prídem domov cvičiť sa mi vôbec nechce uz. Robím chybu tam že necvicim? Viem asi je ťažko takto pomôcť len ma zaujímalo či náhodou niekto nevie kde.je chýba. Pre info mám 170cm a 70kg aj keď keď poviem majú váhu tipujú mi menej. Brucho veľké nemam prsia skoro žiadne.

Strana
z3
sykorka27
12. júl 2021

@konikkon Vedela by si mi poradiť, čo mám doplniť do svojho jedálnička, keď nejem maso, ryby, cottage, vajíčka, mlieko? Toto + zelenina je základ pri redukcii hmotnosti, ale mne toto v jedálničku chýba. Ako to nahradiť, aby išli pár kilá dole? ďakujem ak vieš poradiť.

konikkon
12. júl 2021

@sykorka27 tak ja nie som žiaden odborník, ale ak nejes toto, treba pozerať po potravinách s vyšším pódielom bielkovín a nízkym podielom sacharidov. Co jedavas bežne? U teba to vyzerá na veganske stravovanie. Skus na Google pohľadať zdroje bielkovín pre veganov. Co som teraz zbežne pozrela su tam aj zaujímavé články a odporúčania ľudí, ktorí cvičia a dbajú na životosprávu.
https://www.google.com/search?q=bielkoviny+pre+...

h2
12. júl 2021

@sykorka27 Ahoj, ja tiež nie som odborníčka, ale keď som začala s kalorickými tabuľkami, tak som mala problém naplniť potrebné množstvo bielkovín, hoci jem aj mäso, vajíčka a mliečne výrobky. Vyriešila som to proteínom v prášku.

Strana
z3