icon

Prečo nevidím výsledky po troch týždňoch cvičenia?

26. aug 2025

Ahojte, začala som pred 3 týždňami cvičiť. Cvičím každý deň hodinu - začínam kardio a zahriatie, potom idú ruky a chrbát / činky /, brucho, zadok, nohy, strečing. Zmenila som stravu, vylúčila som sladkosti, sladké vody, biele pečivo, mastné a vyprážané jedlá som nikdy nejedla, ani údeniny. Porcie som zmenšila. Po 3t som čakala aspoň malé zmeny. Na váhe som iba 0,5 kg menej, mala som 70.5, teraz mám 70 kg. Ale pri pohľade do zrkadla nevidím nikde rozdiel. Nikde, ani na bruchu, ani na zadku, ani na rukách. Samozrejme pokračujem ďalej a toto už chcem nastaviť ako svoj štýl, ale nemali by už nejaké aspoň malé výsledky byť vidno po 3 týždňoch? Či to len žijem ja v peknej bublinke?

anonym_e45ddf
27. aug 2025

@anonym_autor ja som začala vidieť výsledky po 3 mesiacoch cvičenia a dodržiavania stravy al epizltom to išlo rýchlo a viditeľne sa zlepšovalo každý ďalší týždeň takže kľud a cvic ďalej

autor
27. aug 2025
@simsalabim

@anonym_autor a ked pises, ze si vyrazne obmedzila prijem kalorii - jes nad bazal?

@simsalabim jem iba v 8h bloku, tri jedlá denne, žiadne hlúposti. Jem nad bazál. Som v kalorickom deficite, cvičím naozaj každý deň, jeden deň dva dni po cvičení som vynechala, čo som mala veľkú svalovku, inak cvičím každý deň. A používam iba schody, nie výťah, aj hore aj dole. Ale inak neviem, o čom sa tu bavíme, keď mi väčšina žien napísala, že po 3t nemôžem vidieť žiadne výsledky.

simsalabim
27. aug 2025
@anonym_autor

@simsalabim jem iba v 8h bloku, tri jedlá denne, žiadne hlúposti. Jem nad bazál. Som v kalorickom deficite, cvičím naozaj každý deň, jeden deň dva dni po cvičení som vynechala, čo som mala veľkú svalovku, inak cvičím každý deň. A používam iba schody, nie výťah, aj hore aj dole. Ale inak neviem, o čom sa tu bavíme, keď mi väčšina žien napísala, že po 3t nemôžem vidieť žiadne výsledky.

@anonym_autor bavime sa o tom, ze je hlupost cvicit denne a ze 3 tyzdne je malo na vysledky, hlavne ak nemas 20.

autor
27. aug 2025
@simsalabim

@anonym_autor bavime sa o tom, ze je hlupost cvicit denne a ze 3 tyzdne je malo na vysledky, hlavne ak nemas 20.

@simsalabim mna cvicenie bavi, kazdy den vidim, ze zvladnem viac a viac. Ze to, co bolelo predtym uz teraz neboli. Ked budem chora, alebo budem mat prave MS a velke bolesti, vtedy na jeden alebo dva dni vynecham, ale kym to ide, tak cvicim. Mam velmi dobry pocit, ked docvicim zo seba.

simsalabim
27. aug 2025
@anonym_autor

@simsalabim mna cvicenie bavi, kazdy den vidim, ze zvladnem viac a viac. Ze to, co bolelo predtym uz teraz neboli. Ked budem chora, alebo budem mat prave MS a velke bolesti, vtedy na jeden alebo dva dni vynecham, ale kym to ide, tak cvicim. Mam velmi dobry pocit, ked docvicim zo seba.

@anonym_autor pri silovom treningu odbornici velmi odporucaju den volna. Je dolezity na regeneraciu aj rast svalov. Ale rob, ako chces.

biba_18
27. aug 2025

@anonym_7bc295 aj bez činiek 3 týždne iba skákania pomáhajú...

biba_18
27. aug 2025

1. neviem koľko máš rokov - aj to je dôležitý údaj
2. že máš svalovku neznamená že dobre a hlavne efektívne cvičíš
3. vzhľadom k bodu jedna - čím si staršia tým viac oddychu telo potrebuje - inak má záťaž presne opačný efekt
4. čím si staršia tým viac je pre telo dôležité prijímať vyváženejšiu stravu vzhľadom na hormóny
5. meraj si odvody, nemusíš sa vážiť
6. 3 týždne je fakt málo ... čo by si mala určite cítiť je zvýšenie energie a zlepšenie kondičky

anonym_7ab281
27. aug 2025

Cvic 4-max 5krat do tyzdna, dopraj telu oddych. Je super, ze mas zo seba dobry pocit, ale telo ti to vrati.. pocas “rest day” si daj prechadzku, bicykel, nieco easy.
z akej vahy chudnes? Je rozdiel ist zo 100kg a zo 60kg, za 3 tyzdne by si ale uz mala nieco vidiet. Ibazeby si nieco robila zle.. kolko kcal prijimas?
Cvicis rozne partie tela rozne dni, ano?

rozculena
27. aug 2025

@anonym_autor aj si za tri týždne pribrala,keď chceš byť za tri týždne schudnutá?

janci27
27. aug 2025

Aj po mesiaci cvicenia je vidno vysledky, samozrejme nie take ako napr. po pol roku, ale su. Kamoska cvicila kedysi podla Jillian Michaels - 30 days shred a teda bolo to po mesiaci vidno. Potom je to skvela motivacia pokracovat dalej.

katusik456
27. aug 2025
@simsalabim

@anonym_autor treba mat aj oddychovy den. Silovy trening staci 2x do tyzdna, 2-3x kardio. A strava je klucova, kaloricky deficit.

@simsalabim pokiaľ sa nemýlim, autorka určite necvici silovy tréning. S 2 kg činkami? Nehrozí. Ale super, že sa hýbe

autor
27. aug 2025
@biba_18

1. neviem koľko máš rokov - aj to je dôležitý údaj
2. že máš svalovku neznamená že dobre a hlavne efektívne cvičíš
3. vzhľadom k bodu jedna - čím si staršia tým viac oddychu telo potrebuje - inak má záťaž presne opačný efekt
4. čím si staršia tým viac je pre telo dôležité prijímať vyváženejšiu stravu vzhľadom na hormóny
5. meraj si odvody, nemusíš sa vážiť
6. 3 týždne je fakt málo ... čo by si mala určite cítiť je zvýšenie energie a zlepšenie kondičky

@biba_18 kondičku neviem, či mám lepšiu, ale som unavená, ale to je kvôli hypo a anémii, tak snáď to prejde.

katusik456
27. aug 2025

@anonym_autor podľa mňa robíš viacero veci zle
- neočakávaj výsledky po 3 týždňoch, keď si sa nehýbala roky
- vek
- pohybové skúsenosti - vieš cvičiť ? Vieš robiť cviky tak aby si ich robila efektívne ?
- máš fyzio super, ktorý fyzio sa hrozí pohybu? Že to zakazuje cvičiť? Pomohla by presnejšia diagnóza a to strašenie, ze nemôžeš zdvihnúť nič
- silovo isto necvicis, to si žiadna väčšie zaťaženie, frekvenciu, objem, a hlavne činky, viac ako 2kg
- odporúčam trénera ktorý sa vyzná, lebo toto ke za mňa strata času keď chceš výsledky, nevieš, tapas, trápiš sa zbytočne proste profika v oblasti pohybu, ktorý rozumie aké máš dg.
- určite niekoho, kto poradí ako na stravu - pomer bielkovín extra dôležitý v každom veku

autor
27. aug 2025
@katusik456

@anonym_autor podľa mňa robíš viacero veci zle
- neočakávaj výsledky po 3 týždňoch, keď si sa nehýbala roky
- vek
- pohybové skúsenosti - vieš cvičiť ? Vieš robiť cviky tak aby si ich robila efektívne ?
- máš fyzio super, ktorý fyzio sa hrozí pohybu? Že to zakazuje cvičiť? Pomohla by presnejšia diagnóza a to strašenie, ze nemôžeš zdvihnúť nič
- silovo isto necvicis, to si žiadna väčšie zaťaženie, frekvenciu, objem, a hlavne činky, viac ako 2kg
- odporúčam trénera ktorý sa vyzná, lebo toto ke za mňa strata času keď chceš výsledky, nevieš, tapas, trápiš sa zbytočne proste profika v oblasti pohybu, ktorý rozumie aké máš dg.
- určite niekoho, kto poradí ako na stravu - pomer bielkovín extra dôležitý v každom veku

@katusik456 jasne, že viem cvičiť, v minulosti som aktívne cvičila, aj vo fitku, aj s trénerom osobným, čiže viem ako na to. Mala som úraz a operáciu a následne som za roky pribrala. Bolo to 10 kg za 5 rokov. Teraz som sa do toho pustila znova. Mám určité obmedzenia, určité veci nemôžem, ale techniku zvládnutú chvalabohu mám. Ak by som necvičila, iba zredukovala stravu, asi by boli výsledky viditeľnejšie hneď. Ja s tým neprestávam, pokračujem ďalej, len som bola zvyknutí na to, že aj po 3t už bolo vidieť výsledky. Tak ma to prekvapilo. Neva, počkám si...

merlinja
27. aug 2025
@anonym_bf2ef1

@merlinja lenže je lepšie dať dolu menej kg a pevné telo, ako schudnúť viac kg a byť ako trasúca sa huspenina

@anonym_bf2ef1 no ale ja som ani netušila, že len obmedzenim sladkosti a pridaním bielkovín to pôjde samé od seba. A neviem, či v mojom prípade je možné hovoriť o huspenine. Mám 168 a 50 kg. Keď napnem telo, tak sao rysujú svaly. Takže ono ani toho tuku tam nebolo a nie je tam maxi koža ako i obezneho človeka, len má prekvapilo, že ťa koža bola iná ako pred tým. Ja som nemala v úmysle schudnúť toľko, keby som to plánovala tak logicky aj cvičím. Takže úplná pohoda.

katusik456
29. aug 2025
@anonym_autor

@katusik456 jasne, že viem cvičiť, v minulosti som aktívne cvičila, aj vo fitku, aj s trénerom osobným, čiže viem ako na to. Mala som úraz a operáciu a následne som za roky pribrala. Bolo to 10 kg za 5 rokov. Teraz som sa do toho pustila znova. Mám určité obmedzenia, určité veci nemôžem, ale techniku zvládnutú chvalabohu mám. Ak by som necvičila, iba zredukovala stravu, asi by boli výsledky viditeľnejšie hneď. Ja s tým neprestávam, pokračujem ďalej, len som bola zvyknutí na to, že aj po 3t už bolo vidieť výsledky. Tak ma to prekvapilo. Neva, počkám si...

@anonym_autor tak pokiaľ vieš cvičiť a je to všetko jasne ako si neublížit potom len treba počkať trošku a výsledky sa dostavia. Viem je to proste občas len o trpezlivosti. Ale učíte to príde držím palce

autor
29. aug 2025
@katusik456

@anonym_autor tak pokiaľ vieš cvičiť a je to všetko jasne ako si neublížit potom len treba počkať trošku a výsledky sa dostavia. Viem je to proste občas len o trpezlivosti. Ale učíte to príde držím palce

@katusik456 tak dnes na vahe - 1 kg dole. Nemám veľké oči. Kľudne mi stačí 1 kg mesačne.

anonym_06b20e
29. aug 2025

Kazdy den ? A kedy si maju telo-svaly oddychnut ? Cvicenie kazdy den je kontraproduktivne.

blackcat8885
29. aug 2025

Po polroku chodenia do fitka 2x za týždeň a behu 5x za týždeň som videla spevnenie postavy

autor
29. aug 2025
@blackcat8885

Po polroku chodenia do fitka 2x za týždeň a behu 5x za týždeň som videla spevnenie postavy

@blackcat8885 teraz ked som sa pozrela do zrkadla, tak vidim spevnenie. Brucho , zaludok, zadok aj stehna. Co ma tesi, ze aj ruky. Mam za sebou teda necely mesiac a pred sebou este roky cvicenia. Hlavne som zmenila stravu, tak aj to snad prinesie efekt.

dismonika
29. aug 2025

3 týždne je ešte veľmi málo. Ja cvičím od 29.6. čiže dnes sú to 2 mesiace. Prvé 3 týždne tiež nebolo nič vidno. Rozbehlo sa to až potom. Cvičím každý deň aspoň 1 hodinu. Už som schudla 5 kg a ešte takých 5-7 kg chcem dať dole. Držím palce.

barbie2023
29. aug 2025

Juuuj 3 týždne sú ozaj malo. To ešte telo len začína vnímať,že sa mení režim.

barbie2023
29. aug 2025

Ja som najhoršie chudla po 3. dieťati. Aj som staršia ako predtým a aj predsa len je to iné .. ale ten prvý rok bol najhorší. Rozbehlo sa to po niekoľkých mesiacoch,že som videla prvé výsledky

autor
29. aug 2025
@dismonika

3 týždne je ešte veľmi málo. Ja cvičím od 29.6. čiže dnes sú to 2 mesiace. Prvé 3 týždne tiež nebolo nič vidno. Rozbehlo sa to až potom. Cvičím každý deň aspoň 1 hodinu. Už som schudla 5 kg a ešte takých 5-7 kg chcem dať dole. Držím palce.

@dismonika aj ja cvicim kazdy den hodinu, dufam, ze mi to vydrzi aj v zime. Zatial ma to velmi dobija energiou.

dismonika
29. aug 2025
@anonym_autor

@dismonika aj ja cvicim kazdy den hodinu, dufam, ze mi to vydrzi aj v zime. Zatial ma to velmi dobija energiou.

@anonym_autor presne, v zime chcem pokračovať. 😉

ika11123
29. aug 2025

@anonym_autor ja cvičím pár rokov a tiež tam nieje bohvie aká zmena 🙂 hlavne to vidieť počas cvičenia keď mám dobrú pumpu a napnem svaly ináč nič moc

anonym_dbe2f6
29. aug 2025

Obdivujem tvoju vytrvalosť. ☺️ cvičiť každý deň hodinu,klobúk dolu.👍👍👍
Už keď dávaš telu takto zabrať,dúfam že proteín po každom tréningu je samozrejmosť,ten tiež dokáže prispieť k rýchlejšiemu formovaniu postavy.

natalka13
29. aug 2025

Nerobis prestavky v cviceni to je chyba.

lucianak
29. aug 2025

Ja mam 50kg, chcela som len spevnit svalstvo. Vysledky som videla po mesiaci a pol.

euka210
29. aug 2025

@anonym_autor cvicenim ked naberies svaly, tak svaly nieco vazia a nebude hned vidno ubytok vahy. Svagrina upravou stravy a cvicenim s vl.hmotnostou schudla 10kg za 3 mes. Ale mala vypracovany jedalnicek.