Prečo sa cítim tučná pri 177 cm, 50 kg?
Ahojte baby. Ja len som zúfalá tak už som musela napísať tu. Mám výšku 177cm a 50 kg . Cítim sa tučná :( . Mám pás 58 CM ale predsa keď sa pozriem do zrkadla tak si pripadám tučná a vyzerám zvláštne .Nie tak ako mi všetci vravia že vyzerám , stále sa sama sebe neľúbim.:((( podľa mojich rozmerov mám postavu hourglass- to len pre predstavu .
Predmtehu,som mala 170 a 53 kil. Teraz mesiac po tehu mam62. Nie som tym nadsena,lebo nic nezapnem, no na druhej strane vyzeram dobre.
@janulka1802 Ja mam o centi viac 🤣 a mala som i o 10 kil menej a to bola katastrofa.
Mám 168 cm, čiže o necelých desať menej ako ty (!!!) a 56-58 (váha kolíše podľa cyklu a pred menštruáciou zadržiavam vodu). Som aktívna a každý deň som nonstop na nohách, či okolo detí a domu alebo cvičením. V živote som si nepovedala že som tučná. Tiež si, ako baby predo mnou, myslím že máš psychický problém. Ak si mladá, o to urgentnešie to treba riešiť.
@hdhdudjehe asi máš psychické problémy , riešila by som to ... Alebo odstráň všetky zrkadlá čo máš doma a aj osobnú váhu .. ono vieš, až budeš mať v živote skutočné problémy na takéto hlúposti ti neostane čas
Ja mam kamosku, je kost a koza, meria 166 cm a ma 43 kg. A vkuse len pocuvam, aka je tucna, ona neje nič, len pije kavu a je sladke. Ked niekto pribratejsi alebo tucny povie, ze pribral alebo ze je tucny, tak ona vzdy povie, no urcite, sa pozri na mna a to sa bavime ona xxs vs M-L-Xl. Tieto zeny by mali navstivit odbornika, aj ked je to len tak povedane napriklad. Neznasam tieto kecY
@hdhdudjehe maym 173 cm a 68 kil a NIE, NIE SOM VÔBEC TUČNÁ. Keď som mala 62 kil tak mi hovorili ludyia zye mi klepocú pri chôdzi kosti. Naozaj si neviem predstaviť aká môžeš byť ty tenučká, ale pre tvoje dobro odporuucam pohovor so psychológom
@hdhdudjehe attention seeker

@hdhdudjehe prepáč, ale treba vyhľadať psychológa. Toto normálne nie je. Ja mam 158 vaha cca 50 kg, a som stihla. Ty ich mas pri výške 177 cm... Spamataj sa čím skôr, lebo dopadne s zle.