icon

Prečo sa neodporúča chudnúť pod bazálnym metabolizmom?

7. apr 2025

Ahojte. Vedel by mi ti niekto ozrejmiť prečo sa neodporúča chudnúť pod bazálom? Ďakujem

Strana
z2
zuzanka.zuzu
8. apr 2025

@denkabemommy daaaarmo derieš klávesnicu, táto tu píše každú chvíľu, furt tá istá otázka 😀

autor
8. apr 2025

@zuzanka.zuzu ako prepáč? To teda nepíšem. Ako si vôbec niečo také môžeš dovoliť napísať...a krivo obviňovať. Toto je môj presne druhý príspevok sa týka niečoho s chudnutím 😀

zuzanka.zuzu
8. apr 2025

tak sa vidíme v tvojom "treťom" 😉

autor
8. apr 2025

@zuzanka.zuzu už nič viac nepotrebujem 😉 baby mi všetko zodpovedali, narozdiel od teba

zuzkabeuty
17. jún 2025
@lucia13022023

Lebo tie kcal telo potrebuje na prežitie. Ak budeš prijímať menej kcal ako máš bazalny metabolizmus, tak budeš mať časom veľké problémy a telo bude v móde o prežitie, bude čerpať z iných zdrojov, bude sa brániť rôznymi vecami, môžeš si privodiť doživotne problémy.

@lucia13022023 naruší to každé ďalšie chudnutie telo má sygnal hladomor niekedy treba do suplusu a začať tam chudnúť aj bazal sa považuje za malo nové výskumy ukazujú dlhodobé udržanie pri chudnuti max 1kg mesačne ideálne dva až trikrát silový tréning ten pomáha s dostatkom jedla udržať vysoký bazal

lucia13022023
17. jún 2025
@zuzkabeuty

@lucia13022023 naruší to každé ďalšie chudnutie telo má sygnal hladomor niekedy treba do suplusu a začať tam chudnúť aj bazal sa považuje za malo nové výskumy ukazujú dlhodobé udržanie pri chudnuti max 1kg mesačne ideálne dva až trikrát silový tréning ten pomáha s dostatkom jedla udržať vysoký bazal

@zuzkabeuty ja viem.

Strana
z2