Prečo sa neodporúča chudnúť pod bazálnym metabolizmom?
Ahojte. Vedel by mi ti niekto ozrejmiť prečo sa neodporúča chudnúť pod bazálom? Ďakujem
@zuzanka.zuzu ako prepáč? To teda nepíšem. Ako si vôbec niečo také môžeš dovoliť napísať...a krivo obviňovať. Toto je môj presne druhý príspevok sa týka niečoho s chudnutím 😀
tak sa vidíme v tvojom "treťom" 😉
@zuzanka.zuzu už nič viac nepotrebujem 😉 baby mi všetko zodpovedali, narozdiel od teba
Lebo tie kcal telo potrebuje na prežitie. Ak budeš prijímať menej kcal ako máš bazalny metabolizmus, tak budeš mať časom veľké problémy a telo bude v móde o prežitie, bude čerpať z iných zdrojov, bude sa brániť rôznymi vecami, môžeš si privodiť doživotne problémy.
@lucia13022023 naruší to každé ďalšie chudnutie telo má sygnal hladomor niekedy treba do suplusu a začať tam chudnúť aj bazal sa považuje za malo nové výskumy ukazujú dlhodobé udržanie pri chudnuti max 1kg mesačne ideálne dva až trikrát silový tréning ten pomáha s dostatkom jedla udržať vysoký bazal
@lucia13022023 naruší to každé ďalšie chudnutie telo má sygnal hladomor niekedy treba do suplusu a začať tam chudnúť aj bazal sa považuje za malo nové výskumy ukazujú dlhodobé udržanie pri chudnuti max 1kg mesačne ideálne dva až trikrát silový tréning ten pomáha s dostatkom jedla udržať vysoký bazal
@zuzkabeuty ja viem.

@denkabemommy daaaarmo derieš klávesnicu, táto tu píše každú chvíľu, furt tá istá otázka 😀