icon

Prečo štíhle ženy vyzerajú ako tehotné?

29. sep 2025

Čim to je,že som videla nie jednu štíhlu ženu,krásnu postavu a z boku úplne ako tehotná.
Žiadne faldy..len také vypuklé spodné bruško.
Napríklad aj tá Miša vo farme pekná postava, štíhla a bruško také vytasené keď sa,zle postaví..
Je to nafúknuté, alebo hormóny?
Nebavíme sa o tehotných.
Ja naopak štíhla a skôr brucho harmonika tým, že necvičím.

Strana
z2
refly
30. sep 2025

Veď to je úplne normálna anatómia ženy. Ako niekto písal vyššie, je tam naturálne viac tuku ako ochrana vitálnych a rozmnožovacích orgánov. Je to podmienné ženským hormonálnym profilom. Niekto to má o chlp väčšie a niekto trošku menšie, ale nie je zdravé to schudnúť úplne.

Je mi trocha smutno že ľudia nepoznajú fakt tú najzákladnejšiu ženskú anatómiu a postavu a riešia to ako keby to bola vada a niečo abnormálne

autor
30. sep 2025
@refly

Veď to je úplne normálna anatómia ženy. Ako niekto písal vyššie, je tam naturálne viac tuku ako ochrana vitálnych a rozmnožovacích orgánov. Je to podmienné ženským hormonálnym profilom. Niekto to má o chlp väčšie a niekto trošku menšie, ale nie je zdravé to schudnúť úplne.

Je mi trocha smutno že ľudia nepoznajú fakt tú najzákladnejšiu ženskú anatómiu a postavu a riešia to ako keby to bola vada a niečo abnormálne

@refly Nie nie nechcem to riešiť, alebo nebodaj dotknúť. Mne žiadne bruško nevadí. Ami malé ami väčšie a neodsudzujem ani ženy plnších tvarov. Mňa len zaujímalo, že čím to je presne. Pretože ja som stihla a skôr mám faldy,kamošky tiež rodili a majú celkom ploché brucho. Veď je to jedno. Všetky ženy či sú štíhle,plnoštíhle,moletky všetky su krásne a zaslúžia si úctu ❤

autor
30. sep 2025
@radkaradix

je to stravou - sladkym, ked nejem sladke, mam ho ploche, ked jem vela cokolady, hned je vypukle.. samozrejme obcas aj nafuknuta som.. mam to tak od detstva, uz na strednej sa ma na to pytali spoluziacky 🙂

@radkaradix No áno tiež si myslím, že je strava ktorá viac nafukuje bruško. Ja to mám od pečiva,kapusta, zelenina ma nadúva aj sladkosti .A nedá sa mi stiahnuť brucho vtedy 🙈🙈

autor
30. sep 2025
@anonym_080ef0

Ja to mam zo stravy. Rano som plocha, po jedle uz nie. Stale vyzeram ako tehotna

@anonym_080ef0 Nooo to poznám. Aie sranda ,že nie vždy.

svettii
30. sep 2025

Ak myslíš tuk na bruchu, tak je to úplne normálna a prirodzená vec u ženy, nakoľko sme tak tvarované. Naše orgány sú tým chránené. Treba si niečo naštudovať a potom posudzovať. Ešte keby to tvrdil chlap, tak možno pochopím, ale takto...

rozculena
30. sep 2025

za mojich mladých čias štíhle ženy nemali žiadne spodné brucho,to len v poslednom čase zrazu taký názor,že tam je tuk na ochranu ženských orgánov.
Od mladosti mám zlý postoj tela,nikdy som necvičila nič na spevnenie brucha,takže mi trochu vytŕčalo,ale keď som sa vyrovnala,a brucho stiahla,tak som bola plochá.Tak kam mi akože zmizol ten tuk

Strana
z2