icon

Ako rýchlo vám rástlo bruško?

Dnes o 09:08

Ahojte. Som prvykrat tehotna. Ale co ma zaujima je, ze ako rychlo vam rastlo brusko? Ja som velmi stihlej postavy, no ked si porovnam foto z 11tt a teraz z 15tt, tak akoby sa brusko vobec nezmenilo. Mali ste to aj vy tak? Prosim, aby odpovedali len stihle zeny

kiki68
Dnes o 09:23

@anonym_autor nie kazda to ma take, mne zase velmi rastlo a v 25tt otazky, jej to uz idete rodit ze, alebo to su dvojicky 😂

anonym_499cb2
Dnes o 09:43

ja som na zaciatku bola nafuknuta takze 5-7tt som vyzerala ako minimalne na konci druehho trimestru, potom sa mi postava naspat vratila spred tehotenstva 😀 a zatial sa drzi tak uvidime ako dalej. Tiez mam stihlu postavu a kazdy gram navyse na nej hned vidno.

anonym_50cd91
Dnes o 10:18

Cca do 20 TT nebolo vidieť nič. Pri prvom dieťati. Po pôrode hneď skoro ploche.
Pri druhom bolo vidieť oveľa skôr. Aj brucho trocha ostalo.
V prvom trhu som ale aj chodila na dlhé prechádzky,pribrala som ledva 10kg.
V druhom tehu už 18kg.

anonym_83326c
Dnes o 10:45

@anonym_autor u mňa do šiesteho mesiaca nebolo nič vidno, nikto nevedel, že som tehotná😁 keď sme babkovcom a starším deckam oznámili, že budeme mať ďalšieho člena o tri mesiace, skoro odpadli 😁😁
Do konca tehotenstva som pribrala len 7kg. A to som stihla, vysoká.
Bábätko bolo úplne ok, malo 3kg pri narodení🥰

anonym_e1dcd8
Dnes o 11:27

@anonym_autor v deň porodu 1.syna sa mi prihovoril jeden pán v pôrodnici “konečne domov čo?” Pri druhom tehotenstve som kamoške vravela, že aj my budeme mať dieťa s rovnakým menom ako má ona, na to sa ma opýtala “a kto čaká?”, bola som 2t pred pôrodom. A ešte sa ma dokonca susedka spýtala, či sme si dieťatko adoptovali, keď ma nevidela tehotnú 😅. Toľko k rastúcemu bruchu. Pritom som rodila obe v 37tt, obe však mali do 3kg.

katusik456
Dnes o 12:40

@anonym_autor niektorí klienti v práci vôbec netušili, ze som tehotná do nejakého 7 mesiaca. V tých tt, co si spomenula minimálne rozdiely skoro nič. Fotila som sa zboku každý mesiac a brusko bolo ploche. Také že riadne viditeľne tehotné som mala na prelome 8-9 mesiac. Pribrala som nejakých 14 kg pri výške 173 cm a začínala spˇ váhou 64 kg, ale silovo som cvičila. Teraz som ešte utlejsia a chudsia ako pred tehotenstvom, sú to skoro 2 roky.