Prejedanie na návšteve: Ako prekonať diétne zlyhanie?
Ahojte, som celý víkend na návšteve a nejako sa neviem ovládať. Som 2 mesiace v deficite mám zatiaľ - 5,4kg, dodrzujem kcal každý den. No práve na návšteve si nevarim sama, len si vážim jedlo ktoré je navarené a snažím sa ho nejako efektívne zapisovať, no ústi to nieje podľa tabuliek. Padol aj nejaky koláčik. Cítim sa hrozne… za to že som zlyhala a niesom schopná držať sa aj tu… plus do tohi ešte ani žiadna posilňovňa. Je mi zo seba smutno a neviem ako to napraviť
Kvôli víkendu také opúšťanie? Ani keby si to nevážila, svet ani váha sa nezrútia. Namiesto koníka choď na prechádzku a východíš to.
Kvôli víkendu také opúšťanie? Ani keby si to nevážila, svet ani váha sa nezrútia. Namiesto koníka choď na prechádzku a východíš to.
@thereisabear toľko kcal ťažko vychodim
@thereisabear toľko kcal ťažko vychodim
@anonym_autor a čo čakáš, že priberieš naspäť tie kilá za víkend? Ja som mala občas tabuľky na 200%, ďalšie dni som pokračovala normálne a váha išla dole.
Aj ja som v kc deficite, ale nerucam sa kvoli jednemu vikendu/navsteve. Raz za tyzden si dam cheat day uplne v pohode. Daj sa do kludu, za tu navstevu tie kila nepriberies spat. A neries to az tak
Na to aby si pribrala jedno kilo tuku, musíš mimo svojho denného príjmu zjesť 7700 kalórií navyše. To si neviem za jeden deň predstaviť. Takze sa tým moc nestresuj.
@anonym_autor nic nie je stratene kvoli jednemu vikendu. Mozno si po 2 mesiacoch v deficite potrebovala na dva dni vypustit. Hlavu hore a zajtra naskoc na svoj rezim znova
Kašli nato!!! Ja keď som na dovolenke alebo návšteve tak neriešim!! Potom sa vrátiš do normálu zase.Hlavne nemaj výčitky a zarad viac pohybu keď máš aj vyšší príjem!
@anonym_autor upokoj sa, za dva dni nič naspäť nepriberieš aj keby si jedla celé dni.
Ja som sa 3 dni ale ze uplne opustila. Ale ze extrémne. Nuz co už. Od dnes zas poctivo vážim. Nerieš. Nabehnes znova...
@anonym_autor ja len ze problem nie je to, co zjes tento vikend, problem je to, co zjes vsetky ostatne dni v roku. Takze straz si tie ostatne dni. Ale zas prosim nebud posadnuta kazdym sustom, lebo zbytocne ti bude idealna postava, ked mentalne budes uplne v prdeli.
No, u teba aj keď schudnes, veľmi rýchlo nastane jojo efekt. Nie kvôli tomuto víkendu ale kvôli tomu spôsobu stravovania. Pretože, musí byť dlhodobo udržateľné a tvoje proste nebude. Nemôže to byť také kŕčovité. Ja, napr. si každý deň dam o 100kcal menej a potom mám 500kcal na víkend v rezerve. To, že si teraz nad, sa bude brať z dlhodobejšieho hľadiska, nielen za jeden deň, takže sa to rozloží na niekoľko dní. Hľadaj ale v prvom rade možnosti, ktoré vieš udržať dlhodobo..
No, u teba aj keď schudnes, veľmi rýchlo nastane jojo efekt. Nie kvôli tomuto víkendu ale kvôli tomu spôsobu stravovania. Pretože, musí byť dlhodobo udržateľné a tvoje proste nebude. Nemôže to byť také kŕčovité. Ja, napr. si každý deň dam o 100kcal menej a potom mám 500kcal na víkend v rezerve. To, že si teraz nad, sa bude brať z dlhodobejšieho hľadiska, nielen za jeden deň, takže sa to rozloží na niekoľko dní. Hľadaj ale v prvom rade možnosti, ktoré vieš udržať dlhodobo..
@anonym_24d829 prečo by som mala mať jojo efekt? Ja doma jem normálne jedna čo varím, žiadna diéta len deficit a šport. Nepotrebujem chudnúť 10kg mesačne, viem že tento môj proces je tak na rok
Omg stane sa, nejde o zivot. Viac sa k tomu nebudem vyjadrovat. Pondelok zas zacnes. Z tohto nazad kila nepriberies 🙂
@anonym_24d829 prečo by som mala mať jojo efekt? Ja doma jem normálne jedna čo varím, žiadna diéta len deficit a šport. Nepotrebujem chudnúť 10kg mesačne, viem že tento môj proces je tak na rok
@anonym_autor lenže, problém je, že netravis 100% času doma. Ide leto, čoraz viac návštev, grilovaciek, akcií. Životný štýl by si mala udržať za každých okolností. Preto vravim, že sa budeš stále točiť v kruhu.. doma 100%, návšteva padas. A vidím to podľa toho, ako si v strese z toho, že ti ušiel jeden víkend. To znamená, kŕčovito sa držis počítania kcal
@anonym_autor lenže, problém je, že netravis 100% času doma. Ide leto, čoraz viac návštev, grilovaciek, akcií. Životný štýl by si mala udržať za každých okolností. Preto vravim, že sa budeš stále točiť v kruhu.. doma 100%, návšteva padas. A vidím to podľa toho, ako si v strese z toho, že ti ušiel jeden víkend. To znamená, kŕčovito sa držis počítania kcal
@anonym_24d829 bola som doteraz na xy návštevách a všetko okej. Nepoznáš ma, tak ani nevieš. Ja som dnes prekročila tak o 300 kcal podľa tabuliek 😀 skôr ma viac štve že nejdem do posilky, to ma baví
@anonym_24d829 bola som doteraz na xy návštevách a všetko okej. Nepoznáš ma, tak ani nevieš. Ja som dnes prekročila tak o 300 kcal podľa tabuliek 😀 skôr ma viac štve že nejdem do posilky, to ma baví
@anonym_autor a to teda máš taký stres z toho, že si nezvládla jednu návštevu?
@anonym_autor a to teda máš taký stres z toho, že si nezvládla jednu návštevu?
@anonym_24d829 nemám stres, len mi to prekáža.
Raz za cas mat kaloricky prebytok je vraj pre metabolizmus pozitivne, ze sa vraj lepsie nastartuje. Niekde som citala. V kazdom pripade, raz za cas di dopriat sa vazne nic nestane. Zivot je aj o malych radostiach.
@anonym_autor Keď budeš doma a bola by si takto na dennej báze..to už máš problém. Ale takto...
Jedna návšteva ti nepokazí celé chudnutie. Dôležité je co ješ celý rok a nie jedno poobedie.

Daj si vonku prechádzku, prídeš na iné myšlienky.