Prešiel mesiac užívania Mounjaro, čo robiť, keď som stále hladná?
Prejde to ? Stále som hladná a nič mi to nepomohlo za ten mesiac :( ostatní schudli už aj 7 kg ..niektorí aj viac a ja nič
@anonym_autor tak asi zvýšiť dávku
No led si hladna tak mas asi malu davku, z akej vahy, resp z bmi, ides?
Konzultovať s tým, kto ti ho predpísal a hlavne aj s barličkou ti stále chce aj pevnú vôľu a zmenu životného štýlu
No led si hladna tak mas asi malu davku, z akej vahy, resp z bmi, ides?
@anonym_9e9d0a zo 146 kg
@anonym_9e9d0a zo 146 kg
@anonym_autor neboj sa, ak beries prvy mesiac, tak by si mala byt len na davke 2.5mg. To je pociatocna davka, aby si telo zvyklo a odhalili sa pripadne alergicke reakcie. Vacsinou je lieciva latka od 5mg.
Takze urcite zvol postup:
4x davka 2.5mg
Nasledne poradna s osetrujucim lekarom ktory ti to predpisuje.
Zvysit po dohode na 5mg.
Medzicasom samozrejme mat nastaveny kaloricky vhodnu stravu a pridat pohyb. Velmi ti drzimmpalce. Nech ta to nedemotivuje 😉 vysledky pridu
@anonym_9e9d0a zo 146 kg
@anonym_autor to ako sa ti podarilo takto sa vyžrať?
@anonym_61235d podla mna ddost jednoduche, ako maju niektori ludia problem s drogrami, ini maju zavislost na jedle...kusok pokory by nezaškodilo...na rozdiel od drog s touto zavislostou nemozes bojovat abstinenciou, pretože jedlo je k životu nevyhnutné...bud velmi rada, že si sa nikdy s niecim takym nemusela potykat
@anonym_61235d podla mna ddost jednoduche, ako maju niektori ludia problem s drogrami, ini maju zavislost na jedle...kusok pokory by nezaškodilo...na rozdiel od drog s touto zavislostou nemozes bojovat abstinenciou, pretože jedlo je k životu nevyhnutné...bud velmi rada, že si sa nikdy s niecim takym nemusela potykat
@lila246 blablabla. Každý sa vidí v zrkadle, keď má 80, 90, 100 kg ... ale vyžrať sa na 146 kg, extrém 😂
Predstav si že ja sa neprejedám. Myslíš si, ze ja nemam chut zjest cely karton sladkosti denne s vedrom arasidoveho masla? Mam, ale narozdiel od zvierat som clovek a viem sa kontrolovat.
@lila246 blablabla. Každý sa vidí v zrkadle, keď má 80, 90, 100 kg ... ale vyžrať sa na 146 kg, extrém 😂
Predstav si že ja sa neprejedám. Myslíš si, ze ja nemam chut zjest cely karton sladkosti denne s vedrom arasidoveho masla? Mam, ale narozdiel od zvierat som clovek a viem sa kontrolovat.
@anonym_61235d ty už chod spat lebo vidím ze si už veľmi unavená.
@anonym_61235d ty už chod spat lebo vidím ze si už veľmi unavená.
@anonym_d8cf4c lepšie než sa vyžrať na 146 kg
@anonym_61235d toto ani ja osobne nechapem ako sa to da.Ved to ani nepusti cloveku zaludok tolko jest.To musia ti ludia ladovat kazdu chvilku.Ma to tazke nezavidim jej aj to chudnutie a potom plus sakra tazke udrzat si to
@anonym_61235d a keďže sa nazývaš človekom,tak skús pridať k tomu aj empatiu,alebo chceš povedať,že by si jej to povedala aj do očí,či len za klávesnicou si taká "odvážna"?
@anonym_d8cf4c lepšie než sa vyžrať na 146 kg
@anonym_61235d Len v nespokojnom a neúspešnom človeku je toľko jedu a zlosti, ach😭
Akú máš stravu? Toto je len barlička. Nefunguje to štýlom ,pichnes si a schudnes
Uvar si zemiaky v šupke keď si hladná.
@anonym_61235d Len v nespokojnom a neúspešnom človeku je toľko jedu a zlosti, ach😭
@aurelia2000 len neuspesny a nespokojny clovek sa dokaze vyzrat na 146 kg, nepoviem nic 10-20kg navyse, stane sa, ale na 146, tu uz ani slova nenachadzam
@aurelia2000 len neuspesny a nespokojny clovek sa dokaze vyzrat na 146 kg, nepoviem nic 10-20kg navyse, stane sa, ale na 146, tu uz ani slova nenachadzam
@anonym_61235d nikdy nebies čím si daný človek prechádza,ako vieš že nemala emocionálne ťažkú situáciu? One zdravotne problémy? Či bežne takto súdiš ľudí? Čo tak sa starať sám o seba
@anonym_61235d nikdy nebies čím si daný človek prechádza,ako vieš že nemala emocionálne ťažkú situáciu? One zdravotne problémy? Či bežne takto súdiš ľudí? Čo tak sa starať sám o seba
@veraaq ty mas pocit ze ja alebo ostatni ludia sme ziadnu emocionalne tazku situaciu nemali? Ano mali ale nevyzrali sme sa na takuto hmotnost. dobre vyhovorky
Tak ti treba, nemala si sa vyzrat
Nezer tolko ,hyb sa a pojde to …Jaj vlastne nie …..
@veraaq Ale no….
Neuveriteľné. Ja len pozerám, čoho ste niektoré schopné 🤦🏻♀️

@anonym_autor ja to iste, ozempic po 3 mesiacoch uplne prestal ucinkovat :(