icon

Pri akej váhe ste sa cítili chudé?

28. aug 2023

Pri akej váhe ste sa už cítili “chudé” (pri výške cca 164 - 165 cm) ? Momentálne sa snažím schudnúť, mám 48 kg, ale stále sa necítim vo svojom tele dobre, napriek tomu, že takmer denne cvičím.

luczach
28. aug 2023

177cm a citim sa dobte tak ako som 58kg

paradajkova
28. aug 2023

@autorka Ked som schudla na 47kg tak mi uz bolo vyslovene neprijemne, mala som pocit, ze sa mi zarezavaju popruhy z rupsaku do klucnej kosti a ked som sedela na niecom tvrdom, tak kazdu kosticku bolo citit. Nehovoriac o tom, ze mi zmizli prsia, lica aj zadok. Necitila som sa vobec dobre. Pre mna je napriklad idealna vaha 50 - 52kg, pri nej sa citim vyslovene dobre. Ked mam pod 50kg uz som nestasna. Vysku mam este o kusok menej ako ty.

zmrzlinka2021
28. aug 2023

Autorka,

mozno by bolo nacase klast si otazku - ako sa citit zdrava a stastna

motogirl699
28. aug 2023

170 a 47kg. Veľmi som sa snažila pribrať aspoň na 51kg, ale dlho sa mi nedarilo. Teraz mam 59kg a cítim sa v pohode

hylary
28. aug 2023

Troll jak vyšitý

mircalla
28. aug 2023

Mala som vysku 166 cm a vahu 47 kil a bola som dost chuda. Podla mna ti sibe, ked sa necitis chuda

mircalla
28. aug 2023

@hylary Pravdepodobne

nevenka
28. aug 2023

No ja mam 152 cm a ked by som mala 52 kg, tak som krasna chuda. Mam 62 aktualne, moj ciel je dat 10 dole. Ale pri tejto vyske, aku mas Ty, si uz chuda az az. Tiez si myslim, ze mas problem, a kludne budem tvrdit, ze uz anorexiu. Lebo objektivne nemozes byt "tucna" a stale sa vidis zle, necitis sa dobre. Alebo za tym bude nejaka ina choroba, preco sa necitis dobre a myslis si, ze je to vahou. Aj to je nejake skreslene vnimanie. Odporucam minimalne psychologa, ak nie psychiatra a co najskor.

kristiii
28. aug 2023

Váha by v tvojom prípade bola ako tak ok, ale tie miery mi nijako nesedia. Už keď som mala 82 boky som bola extrémne štíhla (vychrtlá).

sandra811
28. aug 2023

169 cm/ 54 kg, teraz vážim 57-58

seahorse27
28. aug 2023

170 cm a 52-53 kg, ale to uz mi ludia hovorili, ze vyzeram nezdravo. Teraz mam o 10 kg viac a citim sa ako velryba 🙈

bylinka25
29. aug 2023

Pri mojej výške 153 som kedysi vážila 38kg, teraz, aj jaj, Bože.

olivia_c
29. aug 2023

Ja mam pri vyske 168 cm 67 kil a citim sa dobre. Citit sa chuda som este zatial nemala tu potrebu 😀Cvicim, cize postavu by som prirovnala k vysportovanej "Venusi". Mala som uz aj 80 kg a vtedy som sa necitila byt tucna, len som bola pri sebe, citila som sa byt tazsia.

leskovael
29. aug 2023

Mám 164cm a pri 44kg, som sa cítila naozaj štíhla.
Ideál bolo 46kg, kedy som bola spokojná. Momentálne mám 48-49 a je to ešte v norme. Vekom to ide nenápadne hore 🙊

Lenže behám a vidím, že lýtka, či stehná, majú o niečo viac svalov, takže je to asi optimálne..
No veľa záleží od toho, aká je celková postava, pomer tuky/svaly, či sú prsia, alebo nie... Nedá sa zovšeobecňovať.

valeria_h
29. aug 2023

175/56

valeria_h
29. aug 2023

@hylary Bože prečo by každý musel byť troll? Vám už z toho hrabe 🤦‍♀️

mooonika1975
29. aug 2023

68 kil a trčali mi rebrá

lavender273
29. aug 2023

Ked som mala 58kg (168cm) citila som sa ako tulen. Potom vek, tehotenstvo .. vysplhala som sa na 68kg. Som 'plakala' za casmi ked som mala sladkych 58 😁 podarilo sa mi sice schudnut na 60kg no stale citim ze to nie je ono.

drahomirrra
29. aug 2023

Bud si blby troll, alebo mas mentalnu anorexiu. Oboje je diagnoza. Chod sa liecit, niekto kto ma take miery ako mas ty, nemoze v ziadnom pripade vyzerat dobre.

zuzana76
29. aug 2023

@autor 165 cm a menej ako 53 kg som bola uz dost chuda, medzi 53-57 tak akurat, momentalne mam 62 a je to tiez ok, nevyzeram vobec tucno, 48 je na 165 malo, ja som mala raz 43 a to bol des, vsade mi trcali kosti, ale to mi potom zistili dost zavaznu diagnozu, takze neblbni a nechudni

drahomirrra
29. aug 2023

@valeria_h Pretoze zeny su extremne citliva vzorka na poruchy prijmu potravy? Ked si tu nejake dievca precita, ze zenske sa tu predhanaju v tom, ktora je viac vyziabnuta a este to kladu ako standard a su im divne zeny, ktore maju normalni vahu, u mladeho dievcata to moze byt spustac? Extremne nebezpecnej choroby? Kazda tu mate 48kg a po uliciach teda take vzorky ani nahodou nechodia, skor naopak. Ze sa nehanbite. Ako moze vyzerat zdravo zena, co ma 166cm a 48 kg????? Vam uz uplne sibe???

drahomirrra
29. aug 2023

A ano, aj 65 kg zena pri nizkej vyske vie vyzerat skvele, ked cvici vahy. Uzucky driek, vacsi zadok, proste svaly tvoria postavu. A sval vazi. A sval potrebuje jest. Uz vidim tie otrasne skinny fat postavy, vyzeram ako matoha vytiahnuta zo zahrobia, ale hlavne ze mam 45 kg, podiel svalovej hmoty 0,0 prd.

zuzana76
29. aug 2023

@autor ten pas je ok, ostatne miery nie, 72 boky?

valeria_h
29. aug 2023

@drahomirrra No teraz nechápem prečo to píšeš mne. Ja reagujem na to, že tu obviňujete autorku, že je troll. Vám asi šibe, keď trolla vidíte úplne všade.

drahomirrra
29. aug 2023

@valeria_h Tebe patrila iba prva cast odpovede o tom, ake je nebezpecne sirit taketo reci, kvoli mladym zenam.

kristiii
29. aug 2023

@drahomirrra tak otázka znela, pri akej váhe ste sa cítili chudé? Tak logicky tu asi nebudú písať ženy, ktoré sa nikdy chudé necítili.

drahomirrra
29. aug 2023

@kristiii Iste. A potom si to precita dievca, ktore ma povedzme 170cm a zdravych 58kg. Precita si, ze ale Evicka sa chuda citila az ked dosiahla 49 kg pri jej vyske. Zacne rozmyslat, lebo dovtedy sa chuda citila. A uz to ide. Zacarovany kruh.

autor
29. aug 2023

Netvrdím, že nízka váha je ideál krásy, keď som vážila najmenej, neschudla som na tú váhu preto, že by som úmyselne nejedla, ale kvôli zdravotným problémom. Všetko som časom nabrala späť, a pravdepodobne teda nie vo forme svalov. Teraz jednoducho nie som spokojná s tým ako vyzerám. Jem normálne 3-4 krát denne, avšak mám intolerancie, takže viaceré potraviny vynechávam. Cvičím len doma s vlastnou váhou, netrávim hodiny vo fitku, len aby som schudla.

kristiii
29. aug 2023

@drahomirrra presne ako keď ty napíšeš: Ako moze vyzerat zdravo zena, co ma 166cm a 48 kg????? Normálne, sú rôzne typy postáv ak o tom nevieš, sú aj ženy útle, aj také, ktoré nikdy nebudú mať ten tvoj spomínaný uzucky driek či väčší zadok, sú ženy (aj muži), ktori sa môžu aj poskladat a nepriberú...také zas môžu chytiť slušnú depku z tvojich komentov. K tej matohe sa radšej nevyjadrujem. Tak nevyčítaj druhým to čo sama robíš.