icon

Pri akej veľkosti spozornieť: kedy je postava ešte štíhla?

31. júl 2024

Ahojte, nebola som nikdy nijak obzvlášť veľká postavou. No aktuálne som pribrala, nepripadám si byť veľká ani teraz ale pri veľkosti ktorú nosím, neviem či sa mi iba nezdá, že mám ešte ok postavu. Pár rokov dozadu, mi taká veľkosť oblečenia pripadala úplne nepredstaviteľná, a teraz ju nosím a ešte sa aj cítim v nej dobre 🫣. Až sa mi to celé nezdá akosi. Si vravím, čo ak mám skreslenu predstavu, že je moja postava ešte ok a pritom som už tučná. Nikdy som nechcela byť tučná, snažím sa aj jesť zdravo, prosím poraďte. Aká konfekčná veľkosť ešte objektívne môže vyzerať štíhlo?
Ja teraz nosím L a nohavice občas potrebujem už XL. No strašne som zhrozená z tej veľkosti, ale pritom moja postava sa mi páči 🫤 môžem byť takto mimo realitu hlavou?

Strana
z2
deborahzelenkava
Autor odpoveď zmazal
mimka1402
31. júl 2024

Naj by bolo poslať fotku postavy sem. Ja napríklad som štíhla kvôli chorobám.😀 Ale mám ženské krivky výrazne, takže rifle mam o 1,5 čísla väčšie než by normálnej babe s mojou váhou trebalo😀 (nohy mam vždy veľmi voľné a na zadku ltt hoc ide o slim fit) Takže aj rozloženie tela robí veľa. Kamoska má L, je vyššia cvičí a musí mať väčšie ale pritom kľudne M si na nej viem predstaviť nebyť stehien apod.

autor
Autor odpoveď zmazal
cukroska
31. júl 2024

Ak sa ty cítiť OK nerieš veľkosť.
Zaručene ti môžem povedať,že keby si bola "tučná"tvoje okolie ťa zaručene o tom informuje ☝️😀

cukroska
31. júl 2024

Úplne v pohode kočka.

lakebabe
31. júl 2024

Na XL určite podľa mňa nevyzeras max L

mimka1402
31. júl 2024

Podľa mňa si ten príklad ako ja, máš väčšie krivky, tým pádom preto môžeš nosiť xl, ale máš peknú ženskú postavu a keby si bola "plocha" tak máš L podľa mňa 🙂 Nemyslím si, že si až príliš, ale záleží samozrejme od teba ako to vidíš ako sa cítiš. Za mňa je to ok. 🙂

shelby88
18. sep 2024

Kedysi som nosievala XL 2xl a teraz som také Š, M. Tiež som trochu pribrala a už sa cítim horšie. Mám 63 kg a 156cm. Najlepšie som sa cítila pri 58 kg a to som už vyzerala dosť štíhlo. 🙂

Strana
z2