Priberám
Nechápem v nedeľu 67 a dnes skoro 70 to som toľko mohla pribrať za pár dní... akože chutí mi ale to je moc😭
Nemas dostat menstruaciu?
2/3kg je normalne u zeny. Plus je ine ak sa vazis rano a ine vecer..
@sisa_s o týždeň
@klip0 dufam
to moze byt aj voda, ja pred menzesom zakazdym som tazsia, proste aj brucho mam take nafuknute, ja by som z toho vedu nerobila 🙂
Mne aj doktorka povedala ze pred ms maju zeny bezne o 2-3kg viac kvoli zadrziavaniu vody, neboj
@vanda323 dík za pripomenutie, už viem, čo si dnes pustím 😝
autorke- stačí, že si sa dobre najedla cez víkend + tá zadržaná voda, a ešte viac, ak si mala napr. slané čipsy a pod. Netreba sa vážiť každý deň. Síce to skoro nikto nevie dodržať, lebo keď chce človek chudnúť, tak je zvedavý každý deň na úspechy, ale fakt sa netreba vážiť každý deň, ak sa snažíš dodržiavať chudnúci režim. A ak vieš, že si mala nejaké prehrešky, tak sa aj zbytočne odvážiš, lebo po prehreškoch je jasné, že to kus stúpne.
@spadnutaslivka Áno, súhlasím...ja som momentálne tehotná , chcela som ísť aj v tehu podľa kalorickych tabuliek, no každý deň hresim, takže som sa na to ....po pôrode začnem pracovať na sebe
clovek je len zavodneny, nie je to tuk ani nic 🙂 pripadne to ovplyvnuje aj cyklus zeny a dalsich 300 inych veci 🙂 takze klud
Neviete mi prosím poradiť , ja som stratila menštruáciu pretože som schudla a teraz má už 2 mesiace tak týždeň ku koncu mesiaca boli brucho že mám kŕče a tak a ja neviem že čo mám robiť

Stolica, zadržaná voda. V žiadnom prípade nie tuk za 3 dní