icon

Priberám

22. sep 2021

Nechápem v nedeľu 67 a dnes skoro 70 to som toľko mohla pribrať za pár dní... akože chutí mi ale to je moc😭

klip0
22. sep 2021

Stolica, zadržaná voda. V žiadnom prípade nie tuk za 3 dní

sisa_s
22. sep 2021

Nemas dostat menstruaciu?

ivangeline
22. sep 2021

2/3kg je normalne u zeny. Plus je ine ak sa vazis rano a ine vecer..

autor
22. sep 2021

@sisa_s o týždeň

autor
22. sep 2021

@klip0 dufam

nada847
22. sep 2021

to moze byt aj voda, ja pred menzesom zakazdym som tazsia, proste aj brucho mam take nafuknute, ja by som z toho vedu nerobila 🙂

cukroska
Autor odpoveď zmazal
matqa411211
22. sep 2021

Mne aj doktorka povedala ze pred ms maju zeny bezne o 2-3kg viac kvoli zadrziavaniu vody, neboj

vanda323
22. sep 2021

@cukroska Ako vo filme Diabol nosí pradu? Držím novú diétu, nič nejem, a keď už odpadavam zjem kus syra 😊😊😊

cukroska
22. sep 2021

@vanda323 😃😃

spadnutaslivka
23. sep 2021

@vanda323 dík za pripomenutie, už viem, čo si dnes pustím 😝
autorke- stačí, že si sa dobre najedla cez víkend + tá zadržaná voda, a ešte viac, ak si mala napr. slané čipsy a pod. Netreba sa vážiť každý deň. Síce to skoro nikto nevie dodržať, lebo keď chce človek chudnúť, tak je zvedavý každý deň na úspechy, ale fakt sa netreba vážiť každý deň, ak sa snažíš dodržiavať chudnúci režim. A ak vieš, že si mala nejaké prehrešky, tak sa aj zbytočne odvážiš, lebo po prehreškoch je jasné, že to kus stúpne.

vanda323
23. sep 2021

@spadnutaslivka Áno, súhlasím...ja som momentálne tehotná , chcela som ísť aj v tehu podľa kalorickych tabuliek, no každý deň hresim, takže som sa na to ....po pôrode začnem pracovať na sebe

lubbi1
23. sep 2021

clovek je len zavodneny, nie je to tuk ani nic 🙂 pripadne to ovplyvnuje aj cyklus zeny a dalsich 300 inych veci 🙂 takze klud

poyegzj
11. okt 2021

Neviete mi prosím poradiť , ja som stratila menštruáciu pretože som schudla a teraz má už 2 mesiace tak týždeň ku koncu mesiaca boli brucho že mám kŕče a tak a ja neviem že čo mám robiť

klip0
11. okt 2021

@poyegzj ísť ku gynekológovi