Priberám napriek diéte
Ahojte,som uz totalne zufala.Dodrziavam bielkovinovu dietu..ziadna muka,sladke,mastne ani ovocie.Sacharidy minimalne (ak tak na obed a malo)Snazim sa co najviac hybat.Kym som nemala silne bolesti v nohach,denne som behavala aspon 60 min.A vaha?Stale stupa!Za tyzden priberiem aj vyse kilo!Prosim o rady.Dakujem.
@kristijakubickova ja mam ten isty problem, ale u mna je to sposobene stravovacim sokom ktory prisiel s nasadenim strojceka. 2 roky som nebola schopna nic jest okrem takmer mixovanej stravy. 2 roky strojcek a teraz bude rok normalizacia a mam hore 12kg. Cokolvek zjem tak priberam. Podla mna je to preto lebo telo si mysli ze zase nedostane najest. Pre mna je to katastrofa, pretoze som v zivote nepribrala ani gram, nie to 12kg. Neviem ako chudnut, ako sa stravovat, vobec neviem co s tym. Rozhodla som sa ist podla jedalnicka Ewy Chodakowskej - ona ma dietu bez mlieka - tak som si to u nej objednala a idem kompletne podla nej. Ja si myslim ze robim viac veci zle ale niesom schopna to komplexne vidiet. Bolo by dobre, keby si sa strcila do ruk fitneess trenerke ktora sa venuje zdravej vyzive aj krabickovej diete aj cviceniu. Aby si mala komplexny pohlad na vec. Ja som stratena ako ty. Vobec neviem co s tym. Tak idem podla Ewy a uvidim co dalej. Ona ma krasne vysledky, ma tisice zien ktore schudli ked isli podla nej. Ja idem tym smerom, lebo v priamom okoli ma nikto nezaujal.
@kittykat22 Dakujem za tipy. Ja sa radim s dietologickou o mojom jedalnicku. Nezjem nic, co by mi neodporucila..A cvicenie som tiez mala celkom dobre pod palcom... kym neprisli zranenia a teraz ledva chodim ☹
Nie som si ista ci tebe treba dietologicku, skor odborneho lekara a mozno aj psychologa. Zdrava hmotnost sa pohybuje v inych cislach ako su tie tvoje.
@sasanka605 Psycholog mne velmi nepomohol... som dlhodobo v terapii a progress veskery zadny... navyse sa mi to vkuse v zivote vracia, ze niekto okomentuje, ze som pribrala... Och, milujem take komentare. Ako keby som o tom nevedela..
Myslela som si, ze taketo veci riesi dietolog, ak clovek pribera napriek tomu, ze sa stravuje zdravo, resp. vyhradne delenou stravou..ak nie dietolog, tak na koho sa potom obratit?
Asi by som potrebovala precistit cele telo... nejaky detox alebo nieco a mozno by sa to upravilo..
@kittykat22 ahoj, ako sa da prosim dostat k jej jedalnicku, ale nie v polstine?
@kristijakubickova bielkovina sa odporúča pri cvičení aby narástli svaly. Čiže ak cvičíš a ješ iba samé bielkoviny tak samozrejme budeš iba naberať.
Zruš dietologa a nájdi si fitness trenera, ktorý ti poradí stravu a cviky presne pre teba.
@lety17 kupis online na bebio pl, stoji to 23e za 2 mesiace. A pride to polstine ale na transle google com si to prelozis z polstiny do slovenciny za par sekund.
@kristijakubickova dievca. a pomaha ti tvoj psyvholog ci psychiater?? pretoze to neznie ze uplne ano. mozmo si pozri organizaciu anabell v brne pripadne f50 na slovensku. psychologicky velmi odporucam institut virginie satirovej. mozno by ti pomohla meditacia. bola si pod hranicou zdraveho bmi. problem nie je v tvojom tele ci vahe ci strave. problem je v tvojej hlave. mam kamaratku ktora sa vyhladovala na 46 kil mala som o nej nocne mory ze umrie. tvoja choriba je tazsia ako alkoholizmus lebo od alkoholu moze clovek abstinovat ale od jedla nie. je to davanie si pozor do konca zivota. mas v okoli podporu? drzim ti palce.
@kristijakubickova nehnevaj sa ale ty to nebudes mat celkom v hlave asi v poriadku. Pri vyske 176 ci kolko si to pisala by si mala vazit najmenej 55 aj viac ako pisali baby vyssie. Ja mam 160 vazila som 50 bola som chudunka postupne som zacala priberat a stravu som nemenila. Ty si moja tak znicis zdravie. Ja cely zivot som na diete nie z vlastnej vole a som tu. Jem skoro 6x denne posledne jedlo mam o 9 a schudla som 10 kil momentalne mam vahu 55.
@kristijakubickova pri vyske ako ty mozes kludne vazit 60kg a stale budes stihla ja mam164 a pri vahe 59 kg som bola stihla teraz mam 66kg a nie je to ziadna katastrofa. Katastrofa bola ked som mala 76kg tak nechapem co riesis tvoje telo potrebuje aj zdrave sacharidy a cukry z ovocia.
Dakujem za podporu a odozvu..Nenachadzam velmi spriaznenu dusu a to je asi najvacsi problem..a to,aky sebaobraz som si utvorila..aku predstavu seba.Je tazke od toho upustit.
@kristijakubickova A si zdravá? Myslím, máš všetky výsledky ok?
@kristijakubickova skus na to nemysliet tak ako vyzeras......skus na seba pozerat ze si stastna taka aka si....urcite pri tvojej vyske a vahe nemusis chudnut alebo sa zaoberat niakou stravou aby si nepribrala...zivot je o niecom inom....skus si uzivat cestovat stretavat sa s kamaratmi hovorit si aka si stastna zato co mas a ze si zdrava...ked zacnes na to mysliet skus sa zamestnat robit co ta bavi...neviem ci mas deti alebo nie......ale ak ano venovat sa im.....frajerovi,manzelovi.......a hlavne neries druhych ako sa budu na teba pozerat alebo co budu hovorit.....predstav si samu seba ze si len ty ze zijes len pre seba a ze tvoje telo je nieco o co sa len ty musis starat...
Doteraz som mala o.k...v stredu idem na krvne testy ku koznej,tak sa uvidi..
@milos32nika21 Pekne si to napisala.Snazim sa zamerat sa viac na inych..pomahat,ak sa da.Zacala som robit osobnu asistenciu a trochu to pomaha..ale vacsinou je to fakt nevydrzatelne a mam nutkanie si ublizit napr.aj sportovanim,ak som zranena..ze potrestat sa za to,ze som pribrala..
Rozmyslala som,ze mi treba viac sportovat a vsetko bude v pohode..len pri mojich zdravotnych problemoch je sportovanie rovne sebadestrukcnym praktikam..
Prosim ta skonci ty s dietologickou a cvicenim na chvilu, nech si telo oddychne. Mozno aj hlava si oddychne a ked nie skus sa po lepsom psychologovi poobzerat. Ine asi nepomoze a nemyslim to v zlom.
@kristijakubickova ty potrebujes psychiatra a možno už aj liečebnu. Ako trestat sa cvicenim, ked si zranena?
@kristijakubickova a to mas vsetko s toho lebo telo nema dost zivin....skus prestat cvicit ale ze uplne skus zacat pekne jest....kazdy den si chod dat prechadzku....spomen si ze ublizujes len sama sebe nikomu inému....urcite aj tvoja rodina s tym trpi ked sa takto spravas neni ti ich luto?? ja som tiez pribrala 12 kg z hormonov lebo chceme dieta zo 48 kg som isla na 60 kg alee mam pocit ze som stastnejsia a poviem ti ze aj krajsia ked si pozriem tie fotky ked som mala 48 kg vyzeram hrozne ako 15 rocne dieta ziadne nohy a to mam 168 cm neviem si predtsavit ako si vyzrala ty ked si mala 43 kg pri tvoje vyske......a poviem ti uprimne nikomu sa to nepaci ani chlapom sa nepacia vychrtnute zeny vazne.....urcite aj ty si budes krajsia ked budes mas troska viac len treba na to prist.....ja som tiez niekedy mala s toho stavy ze som pribrala ze cele zle chvala bohu mam dokonalého manzela ktory mi vzdy hovori ze konecne dobre vyzeram a ze som krasna a mam krasnu dceru ktorej davam vzor a teda takyto vzor som nechcela aby mala.
staci, ked si pozriete jej fotky na FB, je to to kost a koza, tu pomoze iba psychiater
@liz_lemon ako si ju nasla na fb?
Keby ste videli tie dievcata, co som videla ja v nemocnici, tak by ste si pomysleli, ze na "kost a koza" som predsalen uz trosku moc vykrmena :D
Fotky na fb su neaktualne.
Preco sa potom vsade tak propaguje ta stihlost, ked sa to ani muzom nepaci? Na to som este neprisla...
@kristijakubickova ano mas pravdu je toho tak vo svete vela....tiez sa mi nad tym pozastavuje niekedy rozum kvôli comu.....nasi matky babky nikdy nic taketo neriesili.....nerob nieco co ublizuje tebe.....zijes sama pre seba preco si ublizujes?? rob veci len aby si ty bola stastna.....si pekne dievca mlade nemas este deticky??? co ak ani nebudes moct mat kvôli takej hluposti .....menzes uz mas? aj ja si idem zabehnut alebo si zacvicit ale robim too aj kvôli tomu ze cely den sedim a potrebujem sa troska hybat ale ked to ides robit len kvôli tomu aby si schudla to neni dobre. rodicia kamarati ti nevedia pomoct ..rozpravala si sa niekedy s tym??
Deti zatial nemam... som nezadana. V tom je tiez problem. Ale ja som toto riesila aj ked som mala partnera, takze to musi byt este niekde inde... hoci mi aj partner hovoril, ze mu na tom pramalo zalezi, kolko vazim, islo to mimo mna... neverila som mu to. Tak isto teraz neverim, ked mi ludia hovoria, ze v porovnani s tym, ako som vyzerala, teraz vyzeram fajn. Aj lekarka ma pochvalila, ze konecne sa ta vaha zacina normalizovat... Vsetko akoby sa mi malilo.. Nieco vo mne krici, ze ak nie som superchuda sportovkyna, sklamala som na celej ciare. A ze sportovat treba ist aj ked ma nieco boli. Ze sa jednoducho musim prekonat...
@kristijakubickova a nemas nieco ine co ta bavi comu by si sa zacala venovat??? nie stale len sport....ved dobre zasportovat ale az takto sa trapit.
Asistujem ludom s postihnutim... pisem blogy na sme... snazim sa...
@kristijakubickova potrebujes opateru a starostlivost kvalitneho psychiatra a psychologa. drz sa
@milos32nika21 ved jej nick je jej meno
Keby som nejakeho skutocne kvalitneho psychiatra a psychoterapeuta poznala a mala dost penizazkov na kvalitnu terapiu, nevaham ani sekundu...
@kristijakubickova rodina ti nemoze pomoct??? Sprav to pre seba bud silna....

Vychudnuta? Ja? Tak sa teda rozhodne necitim... nic z mojich siat neobleciem a nespoznavam sa v zrkadle..