icon

Priberám napriek diéte

kristijakubickova
16. mar 2019

Ahojte,som uz totalne zufala.Dodrziavam bielkovinovu dietu..ziadna muka,sladke,mastne ani ovocie.Sacharidy minimalne (ak tak na obed a malo)Snazim sa co najviac hybat.Kym som nemala silne bolesti v nohach,denne som behavala aspon 60 min.A vaha?Stale stupa!Za tyzden priberiem aj vyse kilo!Prosim o rady.Dakujem.

Strana
z3
kristijakubickova
autor
18. mar 2019

@milos32nika21 Si velmi laskava. Rodicia moji maju uz svoj vek, nechcem ich zatazovat a ani by to nepochopili a sestra sa so mnou nerozprava.. prave kvoli mojej chorobe.. nieco mi vycita a nie je mi vobec naklonena, prave naopak... priatela nemam. Mam jedinu kamosku a ta je plne vytazena, lebo je teta.. a ved vies asi, kolko casu a energie deti vyzaduju...

milos32nika21
18. mar 2019

@kristijakubickova ak chces napis mi.

kristijakubickova
autor
18. mar 2019

@milos32nika21 Si zlata. Zajtra ti napisem.

juliet86
19. mar 2019

@kristijakubickova skus institut virginie satirovej. napis im.

kristijakubickova
autor
19. mar 2019

@juliet86 Dakujem za odporucanie. Pozerala som ich stranku, len som nevidela nikde, ze by sa zaoberali poruchami prijmu potravy..

juliet86
20. mar 2019

@kristijakubickova super ze si si ju pozrela. mozno napis na niektory z kontaktov a informuj sa priamo. som si stopro ista ze niektore sa venuju aj tomu. mojej kamoske pomohli po 6rokoch s anorexiou.

kristijakubickova
autor
20. mar 2019

@juliet86 Dakujem moc.Ja to teda skusim..Ona tam chodievala na terapiu?Bojim sa,ze budu drahi..moc nezarabam totiz..s 500eurami na mesiac tazko vyzit😬

kristijakubickova
autor
20. mar 2019

juliet, oni sidlia v Bratislave? Lebo nemaju uvedene v kontakte, ze v ktorom meste sidlia.

juliet86
20. mar 2019

tu mas zoznam aj s miestami kde posobia. su aj v bratislave https://www.satir-institute.sk/p/lektori.html?m=1

kristijakubickova
autor
21. mar 2019

@juliet86 dakujem.Vcera som inak pisala e-mail na jeden z kontaktov..zatial nemam odpoved,tak som zvedava..

Strana
z3