Priberanie po 30tke. Priberiem aj zo vzduchu
ahojte, mate to niektora tiez tak :D ?
Ja to mám od pôrodu, rodila som v 30 tak môže byť 😄
@liusa82 Ja mam 50 a okrem tehotenstiev a nejakeho kratkeho casu po nich vaha vzdy do 43,5 kg, po deroch zvacsa 41-42,5.. tiez som krpec. Jedine, co mi ostalo, je trosku vacsie brusko, lebo diastaza, ale az tak to nevidno. Ja mam postavu po babke, co bola cely zivot chuda, tak vyzera to tak, ze som po nej, kedze ja som ziadne nadmerne priberanie nepocitila ani po 30, ani po 40. Teraz som uz rok bez menzesu a tiez nic...
Stravujem sa normalne, neprejedam sa niekedy si dam nieco kludne aj o polnoci.
@siska53 to je super, zavidim :D 🙂
Ja už mám bližšie k 40ke ako 30ke a teda nikdy predtým som nebola štíhlejšia ako teraz 😆 ale zmenila som životný štýl, zdravšie sa stravujem a veľa sa hýbem, nič viac, nič menej 🙂
@emasss111 no ja som tiez uz skor napolceste k tej 40 :D ...akoze neni to take hrozne so mnou , ale po porode som bola najstihlejsia za poslednych 15 rokov a teraz som akosi zas nabrala naspat...
Inak aj ja po pôrode som mala menej kíl ako na základnej škole 😀 ale ako som staršia, fakt sa snažím zdravšie žiť ☺️a dôležité sú silové tréningy - keď má žena pevnejšie telo, aj metabolizmus funguje oveľa lepšie 👍
@siska53 no ja som ale nikdy nerodila.Takže ktovie či by som bola takáto chudá aj tak.Brucho nemám nijaké jedine zápästia by som mohla mať pevnejšie.Lebo nemôžem nosiť ani hocijaký náramok ani hodinky.Musím si ich prispôsobovať grinning: ale pozerala som si bmi kalkulačku, podla nej by som mala mať teraz tak 54 kg na 158 cm lebo trpím akože podváhou podla tabulky tak sa smejem😀 no keby mám 54 som ako pavúk. Teraz som pekne štíhla.Ja tiež zjem všetko ale normálne sa najem, neprežieram sa.Občas aj ja v noci pomaškrtím ale potom je mi zle od žalúdka tak to robím málokedy
@janka1011 zas tak som nepribrala to bola len taka tema na odľahčenie a potrollovanie koľko žien sa sem dojde vychvalovat 😅ale hej sladekho pojem kopu, v poslednom čase sa snazim to trochu obmedzovať🙂
Ja som do 40-ky bola ako vychrtlina doslova 😂, všetky moje pokusy pribrať končili viac-menej neúspešne. A po dovŕšení 40 minulý rok +5 kg ako nič. Ale som spokojná teraz mám pri 172cm pekných 59kg.
No veru je to tak, ale ja som si to všetko vynahradila v 20tke, deň som začínala kávou s mliekom a dvoma lyzickami cukru. Samozrejme Mila, horalka alebo nejaká podobná prasáreň k tomu.
Obed v práci nejaký junk food z donášky a večer aj 4 pivá v krčme …. a krásnych 50 kg 🤷🏼♀️
Podla mňa som sa predžrala a teraz musím byt v deficite až do dôchodku
Nie, nastastie nie, mozno zajst na odbery na stitnu a hormony. Ked teda clovek nie je vylozene lenivy a neprejeda sa
@marca12 ja som cely život chuda 45-47kg.
Mam sa tesiť ze po 40 sa mi spomali metaboliznus?
Ja by som rada pribrala aspon na 50kg
U mna geny robia svoje, začala som cvicit aby mi aspon svaly trošku narastli ze nevyzeram tak chudo.
Myslim ze každa ma iny metabolizmus. Kazda by mala nast tu rovnovahu v strave a pohybe aby sa citila dobre...
ja mam po 40 a metabolizmus v najlepsej zivotnej forme 🙂
zacala som jest pravidelne a viac sa hybat... vazim sa raz mesacne a skor si musim davat pozor aby som nechtiac nechudla. nie vzdy to tak bolo.
Až teraz po 45 tke sa to zlomilo a hoci si strážim stravu, sladké jem raz týždenne, hýbem sa schudnúť je ťažké.Ale bojujem...nechcem o ďalších 5 r byť ako teta z jedálne🤣áno, metabolizmus sa mení, svaly ubudaju tie čo ste mladšie makajte na sebe raz akoby ste našli.
Mama to tak mala, ale schudla-veľa. Ak chceš dám ti kontakt na ľudí ktorý jej pomohli.
@luccija Ako píšeš. Kto nenaberie svaly počas života, tak v 40 zistí, že urobil velkú chybu
Mam po 40, vlani som rodila.a.vahu ako ked som mala 16......pozerala som v starej karte od lekara. Ale je to genetika hlavne. Nad 60 kg som mala.len v tehu.

Ja rovnako. Do 25 som jedla čokoľvek, kedykoľvek s na kilá. Vyzerala som ako z koncentraku. Fakt som chcela pribrať ale nešlo to. Po 25 sa to zlomilo. Teraz si dávam na stravu pozor ale povodne kilá nebudem mať ani náhodou. To by som musela ozaj jesť len šalátove listy. Držím sa však na váhe, kde som ako tak spokojná.